Tüp Bebek Günlüğümüz !

akşamı şerifleriniz hayırlı olsun efenim
daha daha nasılsınız canlarım ciğerlerim

bakalım beğenicekmisiniz

canım Rabbim güzel günlerde kullandırmayı nasip etsin misss gibi misss çok beğendim..

merhaba arkadaşlar..
benim fsh ım yüksek
bu konuda uzman önerebileceğiniz merkez varmı...benim durumumda olup merkezinden memnun olanlardan yardım bekliyorum...
bu arada önceliğim bayan doktor

hoşgeldin tatlım...

Slm biz geldik doktordan 6 yı geçiyodu geldiğimizde kanda bakılan bi değer var ldh yine ona baktırttı doktorum nts ye girdim yetmedi renkli doplere girdim bütün hepsinin sonucunda bebişim iyi çıktı haftasıyla uyumluymuş kanda bakılan o değer bizim için önemli dedi oda normal çıktı şükür ciğer geliştirici iğne vermek istemedi nst yi bozuyor o iğneler dedi ne demek istedi orayı tam anlamadım ama yabancı bir terim kullanıp onu olmanı istemiyorum dedi iyice gerekli olunca vurulcaksın dedi şuan için gerekli değilmiş ay moralim düzeliverdi sağolsun doktorum beni o halde görünce sarıldı bana yanağımı okşadı korkma dedi onun o davranışı bana güç verdi bundan sonra devamlı takip altında olcam bol bol protein alcakmışım magnezyumu günde 2 ye çıkardı pazartesi yine gitcez hepinize dualarınız için teşekkür ediyorum

ben geldiimm tatilimi yaptım sütlü çikilata rengine döndümm....evde hala işlerim var bu hafta bitirebilirim inşaallah:26::26:
arkadnas resimleri gördümm çok güzeller bebişlerini sağlıkla güzel günlerde kullansınlar inşaallah

Görkem paşam gelmedi bak annesi teyzesinin sözünü dinledi
Çok şükür canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına...
Protein kaçağı ihtimali nedeniyle bol protein gerekiyor evet daha öncede yazdım ya sana ohss de de aynı ohss olunca bol protein ile beslenme önerilir...sen ohss olmadan ohss yaşıyon yavrım çünkü ohss de bir kaç gün içinde davul gibi şişersin ani kilo artışı olur protein kaçağı olabilir vs...

hoşgeldin çikilata bir lokma yiyebilirmiyim kenarından

hoşgeldin canım özlemiştim seni

nasılsın dememe gerek yok bomba gibisin eminim tatil yaramış arkadaşıma evindede güle güle otur canım

herkese günaydın gününüz aydın olsun inşallah kızlar hala adet olmadım bu gün beşinci günüm salı günü idrar testim negatifti umudum yok ama eşim istediği için bugün kan da baktırıcam mucize lazım yani

bu iş başlı bşına mucize değilmi zaten RABBİM SENİ MUCİZENLE BULUŞTURSUN İNŞ

Günaydın kızlar Aylardır ilk kez biraz da olsa rahat uyudum salı günü bilet aldım anneme en sonunda o da geliyor mutluyum yani

günaydın canım haberini bekliyor olacam bugün inşallah Rabbim bir mucizede sana göndermiştir

günaydın kızlar

günaydın canım

Günaydın kızlar Aylardır ilk kez biraz da olsa rahat uyudum salı günü bilet aldım anneme en sonunda o da geliyor mutluyum yani

günaydınnn eyyyyy şişko hatun (gebelikten hemde en ikizinden şişko)
maşallah uyudun demek çok sevindim annen geliyor diye rahatlamıştır belki kafan ondan uyumuşsundur...
annelerimizi Allah başımızdan eksik etmesin...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…