Tüp Bebek Günlüğümüz !

evet canım ayşe ile damla benim tercihim babamızda su istiyordu bende ortak isim olsun istedim

amin canım sağol merakla bekliyorum
ne güzel işte ortak bi yol bulmuşsunuz canım

heyyyy hoş geldin seker du bi sarılalım ayy kızz özledik valla yaa iyi hadi taşınmıssın tatilini yapmıssın canım iyi olmuş

günaydın canım...
olsun tarsukcum sen bi yaptır testini yeterinde deiği gibi Rabbim mucizeleriyle buluştursun bizi
günaydın kızlar
günaydın şekerimmmmmmmmm yeteriiiiiimmmmmmmmmm

Günaydın kızlar Aylardır ilk kez biraz da olsa rahat uyudum salı günü bilet aldım anneme en sonunda o da geliyor mutluyum yani
günaydın canım
ohh be şükür seni uyutan Rabbime ve sıpalara
hadi gözün aydın canım salıya ne varki önce annen ve sen buluşcanız sonrada sen ve yavruların

günaydın hatunn..
kızz ne cabık geldin evine sen daha dün paşalarla değilmiydin:44:
yoksa onlarmı sizdeydi :44: öyle bişey olması lazımdı ama neydii

gece diye bi bölüm var hayatımızda şekerim siz fosur fosur uyurkene ben düştüm yollara

gece diye bi bölüm var hayatımızda şekerim siz fosur fosur uyurkene ben düştüm yollara
hoş gelmişsinnnnnnnn
ayrıca o gece bölümünde
fosur fosur uyumakmı
ya hatun deli gibiyim ben patlayacak bomba gibiyim ateş basıyo karnım şiş adet olamadıgım için o yüzden uyuyamıyorum yaa

hoş gelmişsinnnnnnnn
ayrıca o gece bölümünde
fosur fosur uyumakmı
ya hatun deli gibiyim ben patlayacak bomba gibiyim ateş basıyo karnım şiş adet olamadıgım için o yüzden uyuyamıyorum yaa

canım sana tavsiyem kilo vermek için acil diyete girmek pko da azcık kilo vermek bile çok işe yarıyor biliyorsun ben pko yüzünden kilo aldığında hem gebe kalamayan hem adet olamayanları biliyorum biraz kilo verip adetleri düzene girenleride biliyorum o nedenle biraz sık dişini diyete başla yütfeeennnnnnn

canım biliyorum bende öyle oldugunu ama diyetisyenlerim filan fayda etmedi kaç tanesine gittim sürekli yağ gidiyo su artıyo 10 ayda 6 kilo verdim buda iyi bişey değil şok diyet bile uyguladılar diyetisyenler..
aslında sorunu biliyorum yine böbrekler ama korkuyorum gitmeye cok cektim cünkü onların asırı calısmasından sanırım yine aynı sorun oluştu bilmiyorum yaa herşey o kadar berbatkii yine bu aralar

ben senin gebe kalabileceğine çok inanıyorum sonuçta kaldın zaten devam etmede...
bedenindeki sorunları çözebilirsen bence çok rahat gebe kalıp devam ettirirsin..
diyetisyenler işe yaramadı demek:26:

ben senin gebe kalabileceğine çok inanıyorum sonuçta kaldın zaten devam etmede...
bedenindeki sorunları çözebilirsen bence çok rahat gebe kalıp devam ettirirsin..
diyetisyenler işe yaramadı demek:26:
evet canım bidahakine endokr.uzmanıyla başlamayı düşünüyorum bakalım hayırlısı canım

evet canım bidahakine endokr.uzmanıyla başlamayı düşünüyorum bakalım hayırlısı canım

ilk tüp bebek yaptığım ismi lazım değil gıcık hastanede bi hatunla tanışmıştım o da endokrinle devam ediyordu tedavisine sonu pozitif oldu bence işe yarar canım ihmal etmemek lazım...

ilk tüp bebek yaptığım ismi lazım değil gıcık hastanede bi hatunla tanışmıştım o da endokrinle devam ediyordu tedavisine sonu pozitif oldu bence işe yarar canım ihmal etmemek lazım...
evet canım düşünüyorum ama bakalım
bir an önce kavusalım bebişlerimize hayırlısıylaaaaaa

Günaydın kızçeler nasılsınız bakalım bugün? Benmi been uykusuz halsiz biçareyim işte nnnpiim.
günaydın şekerim..
iyiyz sen nasılsın demiyorum seni billiyoruz cünkü
bizim sıpalar hatunları uyutmamaya yaaramazlık yapmaya şimdiden başladılar anlaşılan onlara ceza verip popolarını ısırmak lazım

Hiiiiiiiii şişko değilim ben dün hemşire ve doktordan övgü aldım 32 haftalık ikiz bebelere rağmen 13 kg almışım 3 gündür kortizonlu sprey vermişti dr nefes alabilmem için ondan rahatladım canımcım 3 gün bitti bu sabah yine tıkandım maalesef Amin Güldenim çok özledim annemi zaten yanımda olması bana güç verecek bir an önce salı olsa

Günaydın kızlar nasılsınız ben dünden beri iyiyim şükür rahatladım biraz bebişimde sabahtan beri içimde kıpır kıpır doktor hareketlerini say dedi ama kaç olması gerektiğini söylemedi dedim artık tekme atmıyo içimde dönüyo top gibi daha ne yapsın çocuk dedi inşallah 4 hafta daha durur 4 haftamız kaldı birazdan okulumuza gitcez pazartesi raporumu kapattırcam gitmicem artık ayaklarım daha fazla şişmesin diye evde dinlencem

Çok sağol birtanem şükürler olsun uyudum inşallah sabırsızlıkla bekliyorum her ikisini de

hatunnn bak sıkıntı yaptın bugün yüzünde güller acıyo gördünmü annesi üzme görkem paşamızıda
Çok sağol birtanem şükürler olsun uyudum inşallah sabırsızlıkla bekliyorum her ikisini de
hoş gelsinler sefalar getirsinler

Günaydın iyi olmana çok sevindim canım hareketlerin 1 saat içinde en az 10 olması gerektiğini biliyorum yani dönmeler tekme vs her hareket için geçerli. . İnşallah 4 hafta daha sabreder kuzun..

Canım burun tıkanıklığından şikayetçisin galiba bendede aynı sorun var bunun için kulak burun boğaz doktoruna bile gittim burnumun içi çok kuruymuş okyonus suyu kullanıyodum artık oda işe yaramamaya başlamıştı burun doktoru badem yağı sür burnunun içine dedi kendi doktoruma söyledim oda ben badem yağı tavsiye etmiyorum sürceksen zeytin yağı sür dedi denedim gerçekren çok işe yarıyo bi süre yağın kokusu geliyo burnuna ama sonra geçiyo ben artık spreyi hiç kullanmıyorum hep yağ sürüyorum bence sende bi dene

Ay nafişim dün nasıl bir stresteydim babamla gittim doktora eşim izin alamadı ama aklı bende tabi bi ara dobler çekilmeye bodrum kata indik ordada tel çekmiyo aramış ulaşamamış deli olmuş acaba beni doğuma falanmı aldılar diye aklıma geldi bu şimdi ulaşamazsa merak eder diye ben çıktım yukarı aradım çünkü daha öncede şarjım bitmişti okulda ulaşamamış müdürü aramış müdür teli getirdi yanıma eşiniz arıyo diye ulaşamasaydı hastaneyi birbirine katardı artık

Günaydın iyi olmana çok sevindim canım hareketlerin 1 saat içinde en az 10 olması gerektiğini biliyorum yani dönmeler tekme vs her hareket için geçerli. . İnşallah 4 hafta daha sabreder kuzun..

Sağol canım benim inşallah seninkilerde zamanında gelirler sağsalim alırız kucaklarımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…