ne güzel işte ortak bi yol bulmuşsunuz canımevet canım ayşe ile damla benim tercihim babamızda su istiyordu bende ortak isim olsun istedim
amin canım sağol merakla bekliyorum
heyyyyben geldiimm tatilimi yaptım sütlü çikilata rengine döndümm....evde hala işlerim var bu hafta bitirebilirim inşaallah :26::26:
arkadnas resimleri gördümm çok güzeller bebişlerini sağlıkla güzel günlerde kullansınlar inşaallah
günaydın canım...herkese günaydın gününüz aydın olsun inşallah kızlar hala adet olmadım bu gün beşinci günüm salı günü idrar testim negatifti umudum yok ama eşim istediği için bugün kan da baktırıcam mucize lazım yani
günaydın şekerimmmmmmmmm yeteriiiiiimmmmmmmmmmgünaydın kızlar
günaydın canımGünaydın kızlarAylardır ilk kez biraz da olsa rahat uyudum salı günü bilet aldım anneme en sonunda o da geliyor mutluyum yani
günaydın hatunn..Günaydın cancağızlarım evimdeyim artık
günaydın hatunn..
kızz ne cabık geldin evine sen daha dün paşalarla değilmiydin:44:
yoksa onlarmı sizdeydi :44: öyle bişey olması lazımdı ama neydii
hoş gelmişsinnnnnnnngece diye bi bölüm var hayatımızda şekerim siz fosur fosur uyurkene ben düştüm yollara
hoş gelmişsinnnnnnnn
ayrıca o gece bölümünde
fosur fosur uyumakmı
ya hatun deli gibiyim ben patlayacak bomba gibiyim ateş basıyo karnım şiş adet olamadıgım için o yüzden uyuyamıyorum yaa
canım sana tavsiyem kilo vermek için acil diyete girmek pko da azcık kilo vermek bile çok işe yarıyor biliyorsun ben pko yüzünden kilo aldığında hem gebe kalamayan hem adet olamayanları biliyorum biraz kilo verip adetleri düzene girenleride biliyorum o nedenle biraz sık dişini diyete başla yütfeeennnnnnn
canım biliyorum bende öyle oldugunu ama diyetisyenlerim filan fayda etmedi kaç tanesine gittim sürekli yağ gidiyo su artıyo 10 ayda 6 kilo verdim buda iyi bişey değil şok diyet bile uyguladılar diyetisyenler..
aslında sorunu biliyorum yine böbrekler ama korkuyorum gitmeye cok cektim cünkü onların asırı calısmasından sanırım yine aynı sorun oluştubilmiyorum yaa herşey o kadar berbatkii yine bu aralar
evet canım bidahakine endokr.uzmanıyla başlamayı düşünüyorum bakalım hayırlısı canımben senin gebe kalabileceğine çok inanıyorum sonuçta kaldın zaten devam etmede...
bedenindeki sorunları çözebilirsen bence çok rahat gebe kalıp devam ettirirsin..
diyetisyenler işe yaramadı demek:26:
evet canım bidahakine endokr.uzmanıyla başlamayı düşünüyorum bakalım hayırlısı canım
Günaydın kızçeler nasılsınız bakalım bugün? Benmi been uykusuz halsiz biçareyim işte nnnpiim.
evet canım düşünüyorum ama bakalımilk tüp bebek yaptığım ismi lazım değil gıcık hastanede bi hatunla tanışmıştım o da endokrinle devam ediyordu tedavisine sonu pozitif oldu bence işe yarar canım ihmal etmemek lazım...
günaydın şekerim..Günaydın kızçeler nasılsınız bakalım bugün? Benmi been uykusuz halsiz biçareyim işte nnnpiim.
günaydın canım haberini bekliyor olacam bugün inşallah Rabbim bir mucizede sana göndermiştir
günaydın canım
günaydınnn eyyyyy şişko hatun (gebelikten hemde en ikizinden şişko)
maşallah uyudun demek çok sevindim annen geliyor diye rahatlamıştır belki kafan ondan uyumuşsundur...
annelerimizi Allah başımızdan eksik etmesin...
ne güzel işte ortak bi yol bulmuşsunuz canım
heyyyyhoş geldin seker du bi sarılalım ayy kızz özledik valla yaa iyi hadi taşınmıssın tatilini yapmıssın canım iyi olmuş
günaydın canım...
olsun tarsukcum sen bi yaptır testini yeterinde deiği gibi Rabbim mucizeleriyle buluştursun bizi
günaydın şekerimmmmmmmmm yeteriiiiiimmmmmmmmmm
günaydın canım
ohh be şükür seni uyutan Rabbime ve sıpalara
hadi gözün aydın canım salıya ne varki önce annen ve sen buluşcanız sonrada sen ve yavruların
hatunnn bak sıkıntı yaptın bugün yüzünde güller acıyo gördünmü annesi üzme görkem paşamızıdaGünaydın kızlar nasılsınız ben dünden beri iyiyim şükür rahatladım biraz bebişimde sabahtan beri içimde kıpır kıpır doktor hareketlerini say dedi ama kaç olması gerektiğini söylemedi dedim artık tekme atmıyo içimde dönüyo top gibi daha ne yapsın çocuk dediinşallah 4 hafta daha durur 4 haftamız kaldı birazdan okulumuza gitcez pazartesi raporumu kapattırcam gitmicem artık ayaklarım daha fazla şişmesin diye evde dinlencem
hoş gelsinler sefalar getirsinlerÇok sağol birtanem şükürler olsun uyudum inşallah sabırsızlıkla bekliyorum her ikisini de
Günaydın kızlar nasılsınız ben dünden beri iyiyim şükür rahatladım biraz bebişimde sabahtan beri içimde kıpır kıpır doktor hareketlerini say dedi ama kaç olması gerektiğini söylemedi dedim artık tekme atmıyo içimde dönüyo top gibi daha ne yapsın çocuk dediinşallah 4 hafta daha durur 4 haftamız kaldı birazdan okulumuza gitcez pazartesi raporumu kapattırcam gitmicem artık ayaklarım daha fazla şişmesin diye evde dinlencem
Hiiiiiiiii şişko değilim ben dün hemşire ve doktordan övgü aldım 32 haftalık ikiz bebelere rağmen 13 kg almışım3 gündür kortizonlu sprey vermişti dr nefes alabilmem için ondan rahatladım canımcım 3 gün bitti bu sabah yine tıkandım maalesef Amin Güldenim çok özledim annemi zaten yanımda olması bana güç verecek bir an önce salı olsa
Günaydın iyi olmana çok sevindim canım hareketlerin 1 saat içinde en az 10 olması gerektiğini biliyorum yani dönmeler tekme vs her hareket için geçerli. . İnşallah 4 hafta daha sabreder kuzun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?