allah bozmasın canım bende söylemesi ayıp 70 yaşımdan gün almış gibiyimYaş 70 iş bitmiş hesabı
yok normalde bende böyle değilim ama kuantum yaşam enerjisi diye bir sayfa var facede onlardanmı oldu ne beni değiştirdiler
Sağolun kızlar hamilelik psikolojisi işte eşim yokken başıma bişey gelirse diye korkuyorum
sağolun kızlar hamilelik psikolojisi işte eşim yokken başıma bişey gelirse diye korkuyorum
bak sen merak ettim şimdi demek o kadar etkili sanaldan bile değişim yaratmış sende..
Allaha emanet olun kuzum inşallah birşey olmaz..
zaten eşinde cenazeye katılır döner sanırım orda kalmaz bence..
babanla yarın kontrole gidecem demiştin sana yakındalarmı birileri yanında kalabilse keşke..
bak sen merak ettim şimdi demek o kadar etkili sanaldan bile değişim yaratmış sende..
Allaha emanet olun kuzum inşallah birşey olmaz..
zaten eşinde cenazeye katılır döner sanırım orda kalmaz bence..
babanla yarın kontrole gidecem demiştin sana yakındalarmı birileri yanında kalabilse keşke..
Yarın akşama anca gelir eşim babam yakın ama gelse ne yapabilcekki doğum başlasa bile durduramayız ben ağladıkça bebişimde içerde kıpır kıpır kıpırdanıyo
canım sen onlara git kafan dağılır biraz sakin ol
YA BİLMİYORUM ACABA DİYORUMM ....................... Kadere bahane bulma, yükleme kendi suçunu başkasına.
Suçunu gör, dönüp de etrafında kendinin.
Kendindendir, gölgenden değil çektiklerin.
Hataların, ruhundan ve bedeninden doğar.
Sonra; çocuğun gibi gelip, eteğinden tutar.
Ne yaptın da, sana dönüşünü görmedin?
Ne ektin de, ektiğini biçmedin? BAK BU ORADAN ALINTI
Eğer kendinizi çıkılmaz problemlerin içinde görüyorsanız, şunu yapın: "Her şey yolunda. Her şey benim en yüksek hayrıma çalışıyor."
Bunu günde 300 kez söyleyin. Görün bakın neler oluyor...
Bu aynı zamanda şu demektir: Bir çözüm var biliyorum ama şu anda başım öyle dolu ki bunu bulamıyorum; ben bunun çözümünü benden daha hızlı ve kolay yapabilecek bir güce devrediyorum...
Sonra bir bakarsınız, çözüm hiç aklınıza gelmedik şekilde hayatınızda belirivermiş.
Çözüm her zaman vardır ve mucizeler her zaman gerçekleşir...BAK BUDA ORADAN BİR YAZI
Yok canım ya orda da ahat edemiyorum şimdi aradı babam eşim babamı aramış sık sık arayın kontrol edin demiş benden için onunda aklı bende kaldı sağsalim gidip gelsinler inşallah
Yarın akşama anca gelir eşim babam yakın ama gelse ne yapabilcekki doğum başlasa bile durduramayız ben ağladıkça bebişimde içerde kıpır kıpır kıpırdanıyo
öyle beni anlatmışki günlerdir bunları düşünüyorum buna benzer sözler tekrarlıyorum içimde..
Bir çözüm var biliyorum ama şu anda başım öyle dolu ki bunu bulamıyorum;
işte bu cümle tam ben....
şu an tüm hücrelerim anne olamamaktan çok başka şeylerle dolu anne olamayışım ikinci plana düştü şaka gibi aklıma gelmezdi ama öyle her sorun her sıkıntı için çözüm olabilir ama şu an bunu bulamam ben o durumda değilim...günde 300 kez söylücem bende du bakalım ne kadar işe yarayacak...söylerim ama yine depresif takılırım gibime geliyor
tamam kızlar haklısınız hemen kendimi toparlıyorum şimdi bebişim üzülüyo en iyisi bi dizi bulup seyredeyim kafam dağılır biraz
vala beni etkiledi BENİ GRUBA EKLEMİŞLER (okadar çok grup varki) BENDE TAKİP ETMİYORDUM GEÇENLERDE TESADÜF BAKTIM ŞİMDİ MUTLAKA OKUYORUM PAYLAŞIMLARI
Tamam kızlar haklısınız hemen kendimi toparlıyorum şimdi bebişim üzülüyo en iyisi bi dizi bulup seyredeyim kafam dağılır biraz
etkileyici duruyor gerçekten bende netten bi aratayım kuantumu bakalım neler çıkcak :))
ohhh süpper bir tanede çikolata al eline tadını çıkara çıkara ye paşa sevinsin içerde...
bak bakalım belki işe yarayack şeyler çıkar paylaş ama bizde faydalanalım
zaten tembelim bir site buldum uzuuuuuun uzuuunnnnn bişiler anlatmış okumaya başladım baktım bir yandan da esniyom bıraktımartık sen bir kaç şey paylaş ben ondan faydalanayım bari olamamı kendimi okurken not tutanlardan not alan öğrenciler gibi hissediyorum şu an notlarını versene banaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?