Tüp Bebek Günlüğümüz !

ohhhh elime düştün çok pis gülerim sana mı diyon yoksa vermicenmi yani notlarını bende kopya çekerim bak mahmut hoca yakalarsa suç senin sen teşvik ettin beni

kız bir bak sana benim mesaj sayısına deli gibi mesaj atan birisi senden böle bir şeyi esirgeyebilirmi PAYLAŞIRIM GİDER HEM BİRLİKTE GÜLERİZ

kız bir bak sana benim mesaj sayısına deli gibi mesaj atan birisi senden böle bir şeyi esirgeyebilirmi PAYLAŞIRIM GİDER HEM BİRLİKTE GÜLERİZ

biliyos herhal sen vermem desende alana kadar gölgen olur sapığın olur her türlü tacize maruz bırakırım alırım
saol şekerim senin katıldığın gurup o uzunca felsefik anlatımı kısaltmış Türkçe açıklamasıyla benim gibi tembellere sunmuştur diye düşünüyorum sende bir zahmet artık bana aktarıvercen be ya

seve seve paylaşırımmm eğer sapıklık yapacaksan sana telefonumu vereyim işte telefonummmmmmmmmmmmm 0 974 888 55 66 .60

seve seve paylaşırımmm eğer sapıklık yapacaksan sana telefonumu vereyim işte telefonummmmmmmmmmmmm 0 974 888 55 66 .60

ödemeli arasam olurmu benim telim daha seksi sende beni ara 0333 333 ..... telefonun ucunda böyle bir güzellik seni bekliyiiiii

Son düzenleme:
kuzucum telden giriyon herhalde sessiz takıldığına göre ne durumdasın bari telime bir mesaj attırıver bende buraya o mesajı kopyalıyım

herif günü münasebetiylen kızlar yoklar geleydiler azcık muhabbet ederdik yaw

iyidir aynı oranda delilik

ben azcık deli aynı oranda çatlak büyük miktarda oynak kimse seviyorum çok iyi anlaşıyorum :13::13:

evet yaaaaa güzel olurdu acuk kalabalık olaydık

koca köylü kızım bunlar höt dedimi korkar bunlar gelemezler oysa biz öylemiyiz otur la herif izle tv ni der önüne yemeği koyarız kabıynan geçeriz kk nın başına heeeyttttt be kadına gel kadına

eeeeeeeeeee helal olsun size o zaman

Şampiyonum birincim nafişim keşkem öyle kuzu gibi bakıp kalmasanda ses verebilsen
Kocana söle sana neti rahat kullanabildiğin telefon alsın az kaldı pembe kürklü olmana

VAYYYYY KADINA GELLLLL SEVDİM BUNU :92::92::92::92::92:(kk nin kadın fiğürlerinide ekledikmi tamdır )
hııııııııııııııııııııııııııı o özelikler bende var diye sevdin anlaştın benimle:60.:60.

eeeeeeeeeee helal olsun size o zaman

aynen canım korksunlar bizden
benimki uzanmış koltukça maç izliyo bende dibinde şakır şakır klavye tuşlarının sesini çıkarıyorum birazdan isyaannnnnnn diye bağırcak ama sökmez bana höt dedimmi kıstırır kuyruğu

Şampiyonum birincim nafişim keşkem öyle kuzu gibi bakıp kalmasanda ses verebilsen
Kocana söle sana neti rahat kullanabildiğin telefon alsın az kaldı pembe kürklü olmana

benimki diyorki benden önce pc ve kk yi tanısaymışsın onlarla evlenirmişsin

benimkide gitti yattı uyuyo herhalde gel dedi uykum yok dedim uyuyodur herhalde bilemiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…