VAYYYYY KADINA GELLLLL SEVDİM BUNU :92::92: :92: :92: :92: (kk nin kadın fiğürlerinide ekledikmi tamdır )
hııııııııııııııııııııııııııı o özelikler bende var diye sevdin anlaştın benimle:60.:60.
benimki diyorki benden önce pc ve kk yi tanısaymışsın onlarla evlenirmişsin
benimkide gitti yattı uyuyo herhalde gel dedi uykum yok dedim uyuyodur herhalde bilemiyorm
kızlar ben çıktım görüşürüz inş
bizden çocuğun olmaz mecbur yine onunla evlenirdin
Ohh missss boşver sen onu yatsın uyusun gerçi bu saatteki yatışı biz genelde başka şeylere yorarız ama bilemiyorum yani
Tamam canımcım yarın kaçta buluşuruz
neye yoruyorsun anlamadım ben ama adam yorgun anasının yanından geldi 1 saat yol çekti bide abisine yardım etmş yemegi yedi göçtü
kadına gel de çok davetkar oldu yani Allahtan kadınların kulubünde yazıyoz yoksa bu cümleye gelen çok olurdu
hemen en kadınsı sarı kellelerden süsleyeyim
kıkırdak hatun
kocasından şiddet görmüş saçları yolunmuş hatun
bunalımda kocası tarafından aldatılmış acil kuaföre gitmesi şart olan hatun
ağlak hatun
ekşıncı utanmaz hatun
aksine utanan edepli hatun
sportmen hatun
evinin kadını bebelerinin anası hatun
ve biizzzzzz :126:
bizden çocuğun olmaz mecbur yine onunla evlenirdin
ohh missss boşver sen onu yatsın uyusun gerçi bu saatteki yatışı biz genelde başka şeylere yorarız ama bilemiyorum yani
tamam canımcım yarın kaçta buluşuruz
canım ellerine sağlık diak et kendineGünaydın cancağızlarım dün annemin odasını hazırladık ben ne kadar birşey yapmadıysam da acayip yorulmuşum..Bu arada herkese mutlu haftalar sabah yakınımda ki okuldan gelen İstiklal Marşımızla uyandım çok duygulandım
günaydın kızlar
yoğun geçen bi hafta sonunun ardından çok yorgun ve hastayım sanırım gribim geri geldi:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
canım ellerine sağlık diak et kendine
geçmiş olsun güzel yüreklim biz bu griple ne yapacapız bende badab boya yaptım ondan burnum tıkalı
kızlar ben merkeze geldim çok kötüyüm benimle birlikte transfer olan bayan vardı onu gördüm karnı burnunda dogumu bekliyo ben ise 2,tedaviye başlıyorum.muayene odasına girmek istemiyorum orda en son kurtaj için hazırlamıştım..
çok kotuyum yaa
dr la 1saat sonra ancak görüşeceğim umarım problem yokturda başlarız tedaviye.benden haberler.bu kadar yarın görüşürüz kızlar
kızlar ben merkeze geldim çok kötüyüm benimle birlikte transfer olan bayan vardı onu gördüm karnı burnunda dogumu bekliyo ben ise 2,tedaviye başlıyorum.muayene odasına girmek istemiyorum orda en son kurtaj için hazırlamıştım..
çok kotuyum yaa
dr la 1saat sonra ancak görüşeceğim umarım problem yokturda başlarız tedaviye.benden haberler.bu kadar yarın görüşürüz kızlar
Bugün günaydın diyesim yok enerjim gitti...
Kdr hatun tedavi olmuştu gelmiyordu kk ya bir süredir doktorumuzda aynı idi ve 3.tüptende negatifi aldı e haliyle üzüldük üzüldüm...
Bu kez herşey yapılmış eksik birşey yokmuş gibi görünüyordu ama olmadı e bende haliyle nasıl yine aynı doktora giderim düşüncelerine daldım zaten tembeldim bu aralar şimdi iyice tembelleşirim yani
nerde hareket orda bereket daha dün beni gaza getirdin bak bugün kan verdim .... senden bişey isteyecem burda sen daha eskisin daha çok kişi tanırsın Meryem suresinin mucizesine inanıyorum ramazanda seher vakti hep okuyordum ben ve benim gibi çevremdekilere dua ediyordum iki eltimde şimdi hamile hemde ramazanda kaldılar çocukları olmuyordu ve doğal yolla hamile kaldılar bende diyorum bir liste yapsak her gün biri seher vakti isim listesi ile Meryem suresini okusa nasıl olur duayı da tarar gönderirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?