mesajı yayınlamadan önce sağ altta önizlemeye bas o zaman nasıl yayınlanacağını görürsün...ama süperdiii...dikkat çekmemesi mümkünmü senceee
anladım canım...zormuş gerçekten...gidip geleceği bi mesafe değil...
çok çıkma yine de sennn
güzeller ben kaçıyorum.. biraz evimle ilgileneyim... sonra görüşürüz....
çok acıktım yemek yiyecem sizde buyrun hepberaber yiyelimmmEki Görüntüle 358425
canım bu arada aklıma geldi.. senin aracılığınla herkese sorayım.. bu kanalın birinin az açık olması sorun yaratır mı?dr. bir şey olmaz dedi.. ama ben yine de bir sizlere sorayım dedim...
bende çıkıcam canım pek tadım yok bugün(((((( kendime uğraşcak bişey bulaym evde..... zaten bütün işler bekliyo:)))) sonra görüşürüz....
yok kuzum bi sorun yaratmaz...tüp bebek için soruyorsan...ayrıca tüpleri kapalı raporu elinde olan bir arkadaşımız kendiliğinden hamile kaldı..bu da doğal yolla olmasına sorun olurmu diyorsan...
ben sımıd yedım canım afıyet olsun sanaaaaaaa
ŞİRİN OLANNNN senın yaptığın koca kafalarrr akıllımm..çok güzellerrr...
evett bi tek biz anlamadık sekerımm ya
canım bu arada aklıma geldi.. senin aracılığınla herkese sorayım.. hsg çekildim ya bu sol tüp kanalın birinin az açık olması sorun yaratır mı?dr. bir şey olmaz dedi.. ama ben yine de bir sizlere sorayım dedim...
ŞİRİN OLANNNN senın yaptığın koca kafalarrr akıllımm..çok güzellerrr...
evett bi tek biz anlamadık sekerımm ya
canım bu arada aklıma geldi.. senin aracılığınla herkese sorayım.. hsg çekildim ya bu sol tüp kanalın birinin az açık olması sorun yaratır mı?dr. bir şey olmaz dedi.. ama ben yine de bir sizlere sorayım dedim...
ne bileyim.. doğal yolla olmayacağı kesin.. bu arada sen eşimin değerlerini sormuştun..morfoloji 0 çıktı... ileri hızlıda yok... o yüzden normal yolla olması mucize ötesi olurdu herhalde..
tüp bebek için kanallara ihtiyaç yok canım
tabii rabbim bilir ama bu durumda normal yolla olması zor gerçekten zor gerçekten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?