Tüp Bebek Günlüğümüz !

mesajı yayınlamadan önce sağ altta önizlemeye bas o zaman nasıl yayınlanacağını görürsün...ama süperdiii...dikkat çekmemesi mümkünmü senceee

canım bu arada aklıma geldi.. senin aracılığınla herkese sorayım.. hsg çekildim ya bu sol tüp kanalın birinin az açık olması sorun yaratır mı?dr. bir şey olmaz dedi.. ama ben yine de bir sizlere sorayım dedim...

Son düzenleme:
canım bu arada aklıma geldi.. senin aracılığınla herkese sorayım.. bu kanalın birinin az açık olması sorun yaratır mı?dr. bir şey olmaz dedi.. ama ben yine de bir sizlere sorayım dedim...

yok kuzum bi sorun yaratmaz...tüp bebek için soruyorsan...ayrıca tüpleri kapalı raporu elinde olan bir arkadaşımız kendiliğinden hamile kaldı..bu da doğal yolla olmasına sorun olurmu diyorsan...

bende çıkıcam canım pek tadım yok bugün(((((( kendime uğraşcak bişey bulaym evde..... zaten bütün işler bekliyo:)))) sonra görüşürüz....

yemek yıyordum o arada canım benım gec cvp verdım kusura bakma sen hallet ıslerını konusuruz gene canımmm dıkkat et kendıne hayatımmmmm

yok kuzum bi sorun yaratmaz...tüp bebek için soruyorsan...ayrıca tüpleri kapalı raporu elinde olan bir arkadaşımız kendiliğinden hamile kaldı..bu da doğal yolla olmasına sorun olurmu diyorsan...

ne bileyim.. doğal yolla olmayacağı kesin.. bu arada sen eşimin değerlerini sormuştun..morfoloji 0 çıktı... ileri hızlıda yok... o yüzden normal yolla olması mucize ötesi olurdu herhalde..

tüp bebek için kanallara ihtiyaç yok canım

cnm tüp bebekte kanalların acık kapalı olması cok onemlı degıl canımmmm

Son düzenleme:
ne bileyim.. doğal yolla olmayacağı kesin.. bu arada sen eşimin değerlerini sormuştun..morfoloji 0 çıktı... ileri hızlıda yok... o yüzden normal yolla olması mucize ötesi olurdu herhalde..

tabii rabbim bilir ama bu durumda normal yolla olması zor gerçekten zor gerçekten...

bu arada gelemezsem... kızmayın.. şu misafirleri bir ağırlayayımda layığıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…