Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım döndün mü;?hadi bakalım.. her şey güzel olacak insallah...

inşallah cicim...mart ayından çok umutluyum bakalım bizede uğurlu gelecekmi...malum dama çıkma üreme ayı...bizde nasiplenelim dimiii...

maşallah tabii ama biz 25 kişiyi görmüş topiğiz cicim...

üzülme canım moralını bozma iyi düşün iyi olsun mayısamaı kaldı bizde anca ozamana yapacagız benim eşimde ilaç tedavisi görüyo

bende şimdi onu düşünüyordum canım..."topikte ben tek kalacağım herhalde bu kadar geç tedaviye başlayacak" diye..insallah bizde mayıs hamileleri olarak müjdeler veririrz.

geçmiş olsun canım...öyle ya da böyle bu da bitti...zamanı da kesinleşti...bundan sonra tedaviyi bekleyeceksin artık...
tüp desede doktorlar rabbim kendiliğinden yollasın inşallah bebeğinizi...

insallah tatlım.. ama eşimin değerler çok düşük.. olcak gibi değil....

inşallah cicim...mart ayından çok umutluyum bakalım bizede uğurlu gelecekmi...malum dama çıkma üreme ayı...bizde nasiplenelim dimiii...

maşallah tabii ama biz 25 kişiyi görmüş topiğiz cicim...
inşallah aminnnnn bu yılın her ayı ayrı bereketli olacak inşallah inşallah inşallah canımmmmm

ben çıkıyorum kızlar az uzanacağımm baş ağrısından kurtulsam yeter hepinize hoş sohbetler öpüyorumm

şekerim sende hepsi vardır.. ben teknoloji konusunda senin kadar iyi değilim... baktım bana selam vermiyon dedi,m kalbimden öpücük göndereyim:))))

yok kız bende teknolojiden bi haberimdir...bakma deneye deneye öğreniyorum...
kızlara laf yetiştirmekten selam kısmına geçemedim bi türlüüüü bi öpeyim seni o zaman Eki Görüntüle 358389

kaşlarımı alıyorum kendime bakım yapıyorum cicim...yarın için planlarım var...birazdan kalkıp aç karnımı doyuracam zatiiii

ne planların varmıs bakalım yarına bakalımmmm...

ecrinim çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine dinlen keyfini çıkar tutunsun sana sıpalar

ınsallah tutunur bu sıpalarrrrr canımmmm benım sagol kuzummmm yolunda gıtsın ve bende anne olayım artık canım benımmm amınnnn

sagol canım benımmmm ...
aman dıkkat et kendıne tatlımmmm yaaaa

sende bıze lazımsın canıummm benım aaa herzaman destekcıyız bırbırımızeeee

ha..ha...ha... yakında bütün kocalar ayaklanacaaak... benimki zaten diyoki sen o kızlara söyle bana kocalarının adresini versin bende erkekler klübü kurucam:)))))

bızımkıde aynne kızlarrrr hatta pc yı ıse goturcem yada netın sıfresını degıstırcem gıtmıyım deıd sonra yok yok ben bayan adıyla acımda senın ne cok durduguna bakım dıyo ...
erkek kulubune uye olmayıda ayrıyetten dusunuyo tabıııı...

nerden buluyonuz bunları yaaaaaaaaaa

insallah tatlım.. ama eşimin değerler çok düşük.. olcak gibi değil....

kaç çıktı değerleri???

annemle alıverişe gidecem...indirimlerden faydalanacam eğer vakit kalırsada market alışverişine gideriz
ayrıca kocişleri hoş tutmak lazım aman deyim bilgisayarlarımıza bişi olmasın benimkide arada kıracam kurtulacam diyo Eki Görüntüle 358394

selam arkadaşlar...nasılsınız..biz iyiyiz çok şükür...kasık ağrılarım var o kadar...üzgünüm eşim yarın sabah gidiyor..iki ay yok..birazdan valizini hazırlayacak..ayrılmak zor geliyor..ama dayanmak lazım..

ALLAH kavuştursun canım...
arada bir gelme durumu olmuyomu peki...çok uzun 2 ay...

aman yarabbim bir eşi olmayan daha... bende BEKARLAR KULÜBÜ diye topik açacağım yakında... ne bu ya...
BAŞIMIZDA KOCA İSTİYORUZ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…