Tüp Bebek Günlüğümüz !

nasıl ya madem öle ben nie testi yaptırdım.madem gerekli niye sana yaptır demiyo.benimde kafam karışmaya başladı doğrusu.

valla canım bende testi yaptıracam o testi vermedi bende yaptırıym boşuna iğne kullanmayayım dedim oda sonuç önemli değil yinede verecem çünkü o testle herşey belli olmuyor dedi beni cevabı tahmin etmedi eşimde lafa atladı zaten buraya girmemi bu konuları arştırmamı istemiyor iki arada kaldım zaten çıkınca ordan eşimle kavga ettim çünkü benimde aklım karıştı

allah yardımcın olsun canım belki rahimde kanama alanı oluşmasını engelleyecek birşey olabilir farklı tüp bebek dr. ile görüş o çözüm olabilir inşallah rabbim meleğini sorunsuz bir şekilde gönderir

canımmm aynen oyle ...onumuze bakıcaz bundan sonra topla kendı bir an once..
kan pıhtılaşmasıyla ılgılı.. genelde bebeklerde kalp atışı olmadıgı zaman duşuklerde bu teşhisi koyuyolar dıye bılıyorum.. ama yanlışda olabılır emın değilim..

Bencede dene canim benim insallah hic birsey olmaz ve bebisine kavusursun.

Galiba bu doktordan doktora degisiyor ya bizim burda test olmadan kesinlikle kan sulandirici igne verilmiyor. Orda nasil veriliyor anlamadim dogrusu.:26::26::26::26:

canım zuzuyla benim dr lar aynı.nasıl test yaptırma demiş aklım almıyo.bana yaptır dedii.

bide canım bana özelde ola bilir benim 5 ameliyatım var bağırsaklarım ciddi bir sorun ki gebelik ile ne olacağı belli değil ben herşeyi göze aldım ..... sen kendin mi testi yaptırmak istedin bana test yapmıyordu sende sorun hidrosalpenks ti oda gitti diye bende yapalım da sonuç temiz çıksın dedim neyse bunlara kafa yormayalım sende bebiş varrr çok mutlu oldummmmmm

canımmm cann nasılsın...valla herhalde ben senden daha çok heyecanlıyım...
aklımdasın hep...

sağol gözümün nuruuuu (bak yemem için bi bahane daha düşünceli arkadaşım benim.) sende benim aklımdasın heeeep.kuzum benimmm.
nasıl olsun tatlısı idrar testi yaptım silik bi şekilde var.ancak sol tarafım ağrıyo ayrıca karnımda genel bi adet geliyo sancısı var.bana kimyasal gibi geliyo.bakalım yarın nolcak.
yolumuz uzun ve gerçekten çok zor Allah bu yolda kuvvet versin bize.hepimize de evlatlar versin ikizzzz hayırlıııı...

ayyy sizden ayrılmak istemiyorum ama eşim geldi yemek molası zaten söyleniyo yarım saat sonra gelirim

canım zuzuyla benim dr lar aynı.nasıl test yaptırma demiş aklım almıyo.bana yaptır dedii.

vallahi o zaman hic anlamiyorum. Adamina göre tedavimi uygulaniyor ne. Ya tüm hastalarinda yaptir prensip olarak yada testi tabi tut ve tedaviyi uygula demi ama

canımmmm Allah bu 5 tane ameliyatını unutturacak ikiz bebişler versin inşallahhhh en kısa zamandaaaa.
sonuç negatif olunca gittim ben bana anlattı işte kaliteli embriiyo bende şaşırdım falan dedi.bende o zaman niye böle oluyo dedim bende bi sıkıntı falan mı varkş dedim bu testleri yaptır dedi kağıda yazdı sonra tekrar bi görüşelim dedi.ben bölelikle yaptırdım canısı.bide demese bile yaptırcaktım ben .
canım değerim çok düşük bana öle geliyoki buda kimyasal.olsun bakalım hayırlısı.
benimde kafamı karıştıran şimdi şu oldu.önce bi kimyasal oldu sonra kaliteli denen embriyolar tutunamadı şimdiki de tutunamazsa demek oluyoki rahimde sıkıntım varrr.
geçenlerde egunalin düşünüp bi kanıya vardığı gibi benimde aklımda şimdi bu var.
yarın duruma öre bizim dr a bi gitcem bakalım.

vallahi o zaman hic anlamiyorum. Adamina göre tedavimi uygulaniyor ne. Ya tüm hastalarinda yaptir prensip olarak yada testi tabi tut ve tedaviyi uygula demi ama

valla inan bende anlamıyorumkii.tabi herkesin tedavi şekli ile farklı olabiliyo ama niye bu testleri taaa en başından anlatıpta yaptırın demezler anlamıyorum.
bize deselerki böle durumlar var biz yaptırıp bi anlamda garantileriz.ama iki kez olumsuz olcakta sonra test yapalım bişimi var dicekler...

Bende anlamis degilim cok tuaf ya bizim burdada öyle ama ben yinede yaptirdim bu topigin test piskopatiyim ben Yaptirdim ve problem cikti allahtan tedavisi var yoksa ne yapardik demi ama??? Bence herkes önceden bu testlerin hepsini yaptirmasi gerekiyor ister doktorlar istesin ister istemesin baslamadan önce yaptirmak en iyisi eger böyle bir imkan var ise tabii

sana kimyasal bana normal geliyoooo ay hamilesin benceeee
bak düşüncesi bile mutlu ediyo beniii bi de resmileşseee
Eki Görüntüle 358516 seninki içerde yan gelip yatıyoo olmasınnnn

Nasilsin hayatim ???? Senin günlerin yaklastikca ben heycanlanmaya basliyorum nedense

canım benim sağol kuzum...
ama bende heyecan yerine korku var eğer randevudan önce hastalanırsam bu ay da yatar.
en erken pazartesiye randevu veriyorlar çünkü daktır yurt dışında..ben cumartesiye kadar adet olmamalıyım...
ve sabahtan beri ara ara adet belirtileri yaşıyorum ve olacam diye korkuyorum...

Deme ya insallah gelmez eger gelirse benim almanyaya geri döndügümde sen baslamis olacan o zaman. Hayirlisi bakalim bu arada sen test islerini hallettin mi yoksa yaptirmadin mi????

Sinir oldum yahu ikibir hattan düsüyorum nedense. Bu arada ben bugün tam 1 yildir burda üyemisim yeni fark ettim ne cabuk gecti bir sene yaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…