Hosgeldin canim benim Insallah bu tedavinde positif bir sonuc alirsin ve yasadigin tüm acilari unutursun canim benim
Hadi insallah positif haberlerle gelirsinben simdiden heycanlandim valla
ayyyy keşke öyle olsa zuzucum...valla bu ihtimalden çok ya erken adet olursam diye korkuyorum bugün belirtileri başladı çünkü...en erken cumartesi olmalıyım o zaman randevu günü 3.günüm olur...dertliyimmm kederliyimmm endişeliyimmmm...bu arada nasıl güzel sözler yazmışsın öyleee bunun altında kalamiciiimmmmmEki Görüntüle 358528
hb canım çok teşekkür ederim.inşallah dediğin gibi hayırlı sonuçlar almak nasip olur.ist da yaşıyorum.5. denememi brüksel tüp bebek merkezinde yücel hocanın ekibiyle yaptırcam.geçtiğimiz cumartesi hist. oldum.rahmin üst kısmında hafif şekil bozukluğu olduğunu ama onu düzelttiğini söyledi yücel bey.sebebi bilinmeyen gurubundaydık.
Sagol canim benim valla cok güzellerSeni seviyorum
cannlar yemek molassıııı.bide markete gitmem gerekkk öptümmm.gelcemmm bekleyin benii.
bende seni seviyorummm:119::119::119:
yok be canısı sabah yaptıramam malum iş.ancak öğleden sonra 1-2 gibi kan vercem sonuçta 3 gibi olur heralde.
benim eski dr vardı erciyes kartalda ona gitmiştim dün yarında orda baktırcam.zaten kayseri tüp bebek merkezini öneren de o olmuştu.
olumlu ya da olumsuz bizm dr un yanınada gitcem mutlaka.
evet yaaa bende bayılıyorum bu sarı uşaklaraaaa...
ayrıcaaa bende seni seviyoyummm..
tamam cicim bekliyorummmm ona göree...
canım aslında seni seviyorum yazısına tıkla kalpler hareket ediyo...
yayınlayınca sabit bi görüntü oluştu daha güzel oooooo
Bende istanbul memorialde yaptiracam ilk denememi insallah hepimiz icin hayirli bir tedavi olur. Baslamama az kaldi coooooooooook heycanlaniyorum yaaaaaaaaa
Daha önceki tedavilerini nerde yaptirdin???
1205.sayfada listemize ekledim seni...
iyi akşamlar kızlar..
nasılsınız????
yarın test günüm..Allahım sen yardım et..dua edin bana
iyi akşamlar kızlar..
nasılsınız????
hb canım çok teşekkür ederim.inşallah dediğin gibi hayırlı sonuçlar almak nasip olur.ist da yaşıyorum.5. denememi brüksel tüp bebek merkezinde yücel hocanın ekibiyle yaptırcam.geçtiğimiz cumartesi hist. oldum.rahmin üst kısmında hafif şekil bozukluğu olduğunu ama onu düzelttiğini söyledi yücel bey.sebebi bilinmeyen gurubundaydık.
Merhaba, ben de Bruksel TBM nde tedavi oluyorum, ilk tedavi negatif maalesef ama merkeze guveniyorum. Iyi sanslar canim :)
iyi akşamlar kızlar..
nasılsınız????
iyi akşamlar kızlar..
nasılsınız????
ben geldimm canlarımm..nasılsınızz bakalımmm?
e.günalım inşallah hastanmazsında bize çookkkkkk güzel bi haber verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?