Tüp Bebek Günlüğümüz !

Hosgeldin canim benim Insallah bu tedavinde positif bir sonuc alirsin ve yasadigin tüm acilari unutursun canim benim

hb canım çok teşekkür ederim.inşallah dediğin gibi hayırlı sonuçlar almak nasip olur.ist da yaşıyorum.5. denememi brüksel tüp bebek merkezinde yücel hocanın ekibiyle yaptırcam.geçtiğimiz cumartesi hist. oldum.rahmin üst kısmında hafif şekil bozukluğu olduğunu ama onu düzelttiğini söyledi yücel bey.sebebi bilinmeyen gurubundaydık.

bende seni seviyorummm:119::119::119:

Bende istanbul memorialde yaptiracam ilk denememi insallah hepimiz icin hayirli bir tedavi olur. Baslamama az kaldi coooooooooook heycanlaniyorum yaaaaaaaaa
Daha önceki tedavilerini nerde yaptirdin???

Sagol canim benim valla cok güzeller Seni seviyorum

evet yaaa bende bayılıyorum bu sarı uşaklaraaaa...
ayrıcaaa bende seni seviyoyummm..

cannlar yemek molassıııı.bide markete gitmem gerekkk öptümmm.gelcemmm bekleyin benii.

tamam cicim bekliyorummmm ona göree...

bende seni seviyorummm:119::119::119:

canım aslında seni seviyorum yazısına tıkla kalpler hareket ediyo...
yayınlayınca sabit bi görüntü oluştu daha güzel oooooo

canım hümada 20 tl ye yapıyorlar 1 saatte çıkıyor sabah 8 de açık oluyor aklında bulunsun inşallah güzel haberler verirsin

tıkladım tıklamaz olurmuyum canım çokkk güzel tesekkür ederimmm

Bende istanbul memorialde yaptiracam ilk denememi insallah hepimiz icin hayirli bir tedavi olur. Baslamama az kaldi coooooooooook heycanlaniyorum yaaaaaaaaa
Daha önceki tedavilerini nerde yaptirdin???

öncelikle tedavin hayırlı olsun canım.dilerim ilk ve sonuncu olur.ilk ikisini ist t.b.m aret kamarda,3 ve 4.umut tüp bebek süleyman tosunda yaptırdık canım.ilk denemede hamile kaldım ancak devam etmedi gelişim olmadığı için bebeğimde kürtaj oldum.ikinci dondurulmuşlarla kimyasal.3 ve 4 negatif.

iyi akşamlar kızlar..
nasılsınız????
yarın test günüm..Allahım sen yardım et..dua edin bana

Merhaba, ben de Bruksel TBM nde tedavi oluyorum, ilk tedavi negatif maalesef ama merkeze guveniyorum. Iyi sanslar canim :)

iyi akşamlar kızlar..
nasılsınız????
yarın test günüm..Allahım sen yardım et..dua edin bana

eveettttt yarın büyük günnnnn...pozitif haberini alacaz inşallah...

ben geldimm canlarımm..nasılsınızz bakalımmm?

valla hakkında bilgi vermedim bu kez bu saate kadar niye olmadığını soracaklarmı bakalım...daha önce gülden yazdı seninle ilgili herşeyi öğrendikte ondan sormadık demişlerdi şimdi görelim bakalım...gerçi mu mesajımı herkes okuyacak

e.günalım inşallah hastanmazsında bize çookkkkkk güzel bi haber verirsin

inşallah canım...valla ilk hedefim erken adet olmamak...en erken cumartesi olmalıyım..randevuya dek gelmesi için...gergin bi haldeyim...bi de elektrikler gitti az önceee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…