Deme ya insallah gelmez eger gelirse benim almanyaya geri döndügümde sen baslamis olacan o zaman. Hayirlisi bakalim bu arada sen test islerini hallettin mi yoksa yaptirmadin mi????
sana kimyasal bana normal geliyoooo ay hamilesin benceeee
bak düşüncesi bile mutlu ediyo beniii bi de resmileşseee
Eki Görüntüle 358516 seninki içerde yan gelip yatıyoo olmasınnnn
canım benim sağol kuzum...
ama bende heyecan yerine korku var eğer randevudan önce hastalanırsam bu ay da yatar.
en erken pazartesiye randevu veriyorlar çünkü daktır yurt dışında..ben cumartesiye kadar adet olmamalıyım...
ve sabahtan beri ara ara adet belirtileri yaşıyorum ve olacam diye korkuyorum...
canımmmm Allah bu 5 tane ameliyatını unutturacak ikiz bebişler versin inşallahhhh en kısa zamandaaaa.
sonuç negatif olunca gittim ben bana anlattı işte kaliteli embriiyo bende şaşırdım falan dedi.bende o zaman niye böle oluyo dedim bende bi sıkıntı falan mı varkş dedim bu testleri yaptır dedi kağıda yazdı sonra tekrar bi görüşelim dedi.ben bölelikle yaptırdım canısı.bide demese bile yaptırcaktım ben .
canım değerim çok düşük bana öle geliyoki buda kimyasal.olsun bakalım hayırlısı.
benimde kafamı karıştıran şimdi şu oldu.önce bi kimyasal oldu sonra kaliteli denen embriyolar tutunamadı şimdiki de tutunamazsa demek oluyoki rahimde sıkıntım varrr.
geçenlerde egunalin düşünüp bi kanıya vardığı gibi benimde aklımda şimdi bu var.
yarın duruma öre bizim dr a bi gitcem bakalım.
valla inan bende anlamıyorumkii.tabi herkesin tedavi şekli ile farklı olabiliyo ama niye bu testleri taaa en başından anlatıpta yaptırın demezler anlamıyorum.
bize deselerki böle durumlar var biz yaptırıp bi anlamda garantileriz.ama iki kez olumsuz olcakta sonra test yapalım bişimi var dicekler...
vallahi o zaman hic anlamiyorum. Adamina göre tedavimi uygulaniyor ne. Ya tüm hastalarinda yaptir prensip olarak yada testi tabi tut ve tedaviyi uygula demi ama
canım benim sağol kuzum...
ama bende heyecan yerine korku var eğer randevudan önce hastalanırsam bu ay da yatar.
en erken pazartesiye randevu veriyorlar çünkü daktır yurt dışında..ben cumartesiye kadar adet olmamalıyım...
ve sabahtan beri ara ara adet belirtileri yaşıyorum ve olacam diye korkuyorum...
canımsınnn bebişimmm sağol ağzından bal damlıyo güzel yüreklim benimmmmmmm.yarın dananın kuyruğu kopacak bakalım ....
hele sende bi başla tedavine bak ne kadar güzel şeyler olcakkkkk....Allahım hepimize yardım etsin inşallahhh...
cannnnım belkide senin bebişinde yan gelip yatıyo içerde bilmiyozki dimiiiiiii.inşallah mart ayı bizede üreme ayı olurrrrrr.
bu arada bende bu resimlere bayıldımmmmmm..çook teşekkür ederim datlummm.
merhaba arkadaşlar.topiğinize bi arkadaşınızın daveti üzerine geldim.bende kısmetse 5. denememi yapıcam bu ay.ALLAH ım hepimizin yardımcısı olsunn...
merhaba arkadaşlar.topiğinize bi arkadaşınızın daveti üzerine geldim.bende kısmetse 5. denememi yapıcam bu ay.ALLAH ım hepimizin yardımcısı olsunn...
Hosgeldin canim benim Insallah bu tedavinde positif bir sonuc alirsin ve yasadigin tüm acilari unutursun canim benimmerhaba arkadaşlar.topiğinize bi arkadaşınızın daveti üzerine geldim.bende kısmetse 5. denememi yapıcam bu ay.ALLAH ım hepimizin yardımcısı olsunn...
canım egunalim bence adet olmaaa kendinden gelsin bebişinnhem zamanında öncede gelirse hiç üzülme bunda da vardır bir hayır sen çok özel bir insansın böylesi senin için daha güzel olacaktır....
canım benim inşallah zaten bebişlerim gelse yaşadığım tüm acıları unutacam hem annelerine sağlık verecekler hemde ilaç olacaklar...... inşallah bebiş senle kalır gülüm niye olmasın burda defalarca mucizelere şahit olduk tüp bebeğe göre düşük bir değer ama normal gebelikte 5 üstü gebe sayıyorlar hem geç döllenme olabilir......bebğin rahime tutunamaması rahim ile ilgili problemde olabilir ama başka şeylerdende kaynaklanabilir hatta tamamen doğal olabilir çoğu kadın kimyasal gebelik yaşarmış ama farketmezmiş hakkında hayırlısı olsun canım....
yani canım hepimizin problemleri farklı o yüzden istenen test uygulanan tedavide farklı ... ama şu testlerin hepsini baştan yapmamalarına kızıyorum fakültede bir bayan tanımıştım tedavileri başarılı olmuş ama bebeklerine hep kaybetmiş 2. tedaviden sonra test yapmışlar pıhtılaşma varmış ondan düşük oluyormuş 3 . tedavisini oluyordu çokk üzülmüştüm. başta yapsalardı bebeği kucağında olacaktı.... aslında bizimde haklarımız olmalı allah yoluna gidiyoruz allahtan böyle ortamlar varda tecrübelerimizi paylaşıyoruz ....
seloom yukarıdaki cevabım senin içinde geçerli....
canım egunalim bence adet olmaaa kendinden gelsin bebişinnhem zamanında öncede gelirse hiç üzülme bunda da vardır bir hayır sen çok özel bir insansın böylesi senin için daha güzel olacaktır....
gülüm testi sabah mı yaptıracan nerde yaptırıyorsun
yok be canısı sabah yaptıramam malum iş.ancak öğleden sonra 1-2 gibi kan vercem sonuçta 3 gibi olur heralde.
benim eski dr vardı erciyes kartalda ona gitmiştim dün yarında orda baktırcam.zaten kayseri tüp bebek merkezini öneren de o olmuştu.
olumlu ya da olumsuz bizm dr un yanınada gitcem mutlaka.
canımmm hoşgeldiiinn.inşallah uğur getirsin sana topikimiz...
Allah bu en kısa zamanda bebişini göndersin sana inşallahhhhhh...
bağımlısı olacaksın baştan uyarıymmm.
Eki Görüntüle 358529 Eki Görüntüle 358530 Eki Görüntüle 358531 Eki Görüntüle 358532 Eki Görüntüle 358533 Eki Görüntüle 358534 Eki Görüntüle 358535 sporcu selo bunlarda sanaaaa...hani spor salonuna gittiğin günlerin anısınaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?