Tüp Bebek Günlüğümüz !

o zaman ikiz olabilir canım...tutunma için kaliteli olması sadece şansı artırıyor tutunmaya engel değil...o yüzden biri tutunduysa diğeride tutunmuş olabilir...tabii hayırlısını versin rabbim bi de gönlünüze göre versin...inşallah herşey yolunda gitsin o dünyanın en güzel sesi olan pıt pıt ları duymak nasip olsun...

ıyı aksamalr hatunlarrrrrrrrr nasılsınız bakalımmmmmmmmmmmmmmmm

canım nasılsın yarın buyuk gunnn ıns. sorunsuz halledersın kuzummm butun yumurtaların en kalıtelı olur ınsallah canım .....
bizz iiz sen nasılsınnn canım??eet büyük günlerden ilki yarın işşallah dediğin gibi sorunsuz hallederim...

ayy bencede hiç hoşş deilbööööö

sen istanbula gitmeden önce uçak biletini almıştın ve inşallah erken adet olmam demiştin şimdi ben aynı şeyi yaşıyorum..randevu pazartesi ve erken adet olacakmışım gibi belirtiler yaşıyorum...eğer yarın adet olursam pazartesi 4.günüm olacak..ya 2 ya 3.günde tedavi başlıyo ve ben bir günle tedaviyi kaçırabilirimmm...offff of...

maalesef ikisinden karışık seyrediyoruz

nasılsınız bakeemmm
ben yarın ki ameliyata hiç hazır değilim
kaynım geldi inşaallah erken gider de banyo falan yapar çantamı hazırlarım...
sabahın köründe gene düşecez yollara hep de sabahın köründe çağırıyor bu daktır beni yaaa

aynen canım bende hoş tutuyorum kurtlarvadisi başladı bende hemen yanınıza kaçtım

bakıyom da polat ceketini atsa karılar hamile bi oğlu bir kızı oldu tamam artık bundan sonra korunur yeter yani değil mi??

bizde de normalde kurtlarla fatmagül birleşir ama kociş geç gelecek bu akşam tv bana kaldııı...
o da ne kötü zamanlama yapmışşş...
karşısına geç esneeeeee sık sık yap ama...o da eşşek değil ya anlar gitmesi gerektiğini

ayy işşallah olmazsınn yaa hesabına göre yarın mı gelcek ki:18:yani günü gününe gelio mu?off çok karışık insan sinir oluo böle benimde aslında şaşmaz pek günü hesabımı doğru yaptım ama panik oluo insan..ama işşallah pazar günü olursun tam denk gelirr..sen söle ona gelmesinn yaa daha kızarım sonra ona ama seni üzerse

aynen canım bende hoş tutuyorum kurtlarvadisi başladı bende hemen yanınıza kaçtım

iyi etmişsin bırak kurtlar götürsün kocanııı sen bize takıl...

bakıyom da polat ceketini atsa karılar hamile bi oğlu bir kızı oldu tamam artık bundan sonra korunur yeter yani değil mi??

bende fatmagül için suyu çıktı diyorum sıkılıyorum bakarken...polat da o kadar işinin gücünün arasında şaapcak vakti bulup hatunları doğurtuyoooo...

ahhh cnm ahhhh uykum geldı de cok yorgunum de bılmıyormu amelıyat olcagını kız daktıra gıdınceeee kuzum sennn

yaa napıo o kaynın sizde söle gitsin sende hazırlan erken yat bari madem erken gitcenizz
esın geldımı cnm amamn usutme havalar da kotuuuuu aman canım....

az önce uçağa bindiiban doğru uçuyooo

çaktırmıyorum ama gerginim yanii...fazla hareket etmiyorum ki belki tetikleyici olur...tüp bebekten sonraki ay 11 gün bi sonraki ay 3 gün gecikti normalde 28 günde bir olur şaşmazdı...ama düzenim bozuldu tüpten sonra...benim hesabıma göre doktora gideceğim gün ya da pazar günü adet olmam lazım...ama erken gelecek bu kez öyle hissediyorum...dediğin gibi resmen panik durumundayım...randevuyu erkene alamam doktor yurtdışında..gün sayar oldum ohhh diyorum bugünü atlattım sıra yarını atlatmakta...en azından cumartesiye kadar olmasam şükredecem...işte böyle canım tedavi öncesi gerilim oldu bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…