Benimkide konusuyor canim benim herseyi söylüyor masallah ama iki sefer ölümden döndü valla yine rahatsiz galiba tekrar doktora götürecem bagirsaklarinda sorun var sanirsam
topik bugün tenhaydı da ondan şekerim...senin olmadığını farkedecek az kişi var...zaten onlarda nasıl olduğunu sordular..bu kez içlenmene gerek yok yaniii
Eki Görüntüle 358592 Eki Görüntüle 358592 Eki Görüntüle 358592 sepet sepet yumoşun olcak yarınnn...hepsi 1.kalite embriyo olsunlar inşallah..
ıyı aksamalr hatunlarrrrrrrrr nasılsınız bakalımmmmmmmmmmmmmmmm
ay canım benimmmm...bak aşka geldimmmm...
Eki Görüntüle 358607 kocişinle kavuşma şerefinize bu kalpler sizin olsunEki Görüntüle 358607
iyiyiz şekerim sen nasılsın bakiimmmmm
bu akşamda kızlar yokkkk...
bugünde fatmagül engelinemi takıldık...
ayyy bende bunlardan yapabilseydim teşekkürümü o şekilde yapardım ama yapamıomama çok sewdimm ben bunlarııı çok teşekkürler sanaaa ben sana anca çiçek werebiliomm
slm kızlar... nasılsınız? maşallah sizin kadar hızlı topik görmedim.. yazasım geldi... hatırlıyorsanız 13. gün tahlil yaptırıp hamile olduğumu öğrenmiştim..
değerim 13. gün 550, 15. gün ise 1125 çıktı maşallahhh...
bişi sorucam netten bakıyorum da bu değerlerde hep ikiz olmuş,doktorum ikiz falan değildir merak etme dedi ama bana yüksek geldi açıkçası.. bide sizin fikrinizi almak istedim...
allah allah, sen de biriktiriyormuydun 4 saat idrari?
evettttt evettttttt herkes onu ızlıyor bende tabııııı yaaaa
Ben kaciyorum kizlar kocisim geldi kaciyorum bennn
bende izliyorummm ama hürrem kadar bağımlı değilimmm...naz yap tabii...sen hamilesin şu an...
tekrar hoşgeldin canım...evet değerin maşallah çok güzel ve yüksek..kaç embriyo konuldu pekii...
ayrıca topik şu an çok tenha herkes dizi izliyoooo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?