kızlar merhaba şimdi girdim eve..
değerim 11 çıktı..
60larda çıkması gerekiyordu..ama değerim düşük..doktorumda pazartesi günü tekrar gel dedi..
gebelik var ama değer az..umudum tamamen kırıldı..
hayırlısı artık
meraba kızlar sonuç alacak arkadaşlar umarım güzel haberler getirirler bizim kontrolümüz vardı bugün kalp atışlarını gördük bebişimizin rabbim hepinizi sevinçten ağlatsın inş.
çalışam derken ne şekilde onu bilmiyorum ama görüştüğümüzde bana birlikte hallolur kaan beyle irtibat halinde olur hallederiz inşallah demişlerdi onlarda çk güveniyorum bakalım hulusi bey ile bi görüşeyimde öncelik onun duruma göre sanda bilgi geçerim canım .)))
merhabalr cok hastayım doktorumu aradım onun dedıklerını yapıyorum ama korkuyorum bu agır gecen grıbın bebısıme zararı olucak mı dıye olur mu?
merhabalr cok hastayım doktorumu aradım onun dedıklerını yapıyorum ama korkuyorum bu agır gecen grıbın bebısıme zararı olucak mı dıye olur mu?
tamam canım sağolasın.ne zaman görüşmeyi düşünüyorsun?birde sen izmirde mi oturuyorsun?
slm kızlarr, en son bıraktığımda 567. sayfadaydık :) bi 15 gün yoktumsayfalar uçmuş gitmiş, geçmişi okuyamıycam şimdiden özür :)
ne oldu ne bitti biri özetlese keşke yaw :)
ben mart 14 gibi gitmeyi düşünüyorum hulusi bey adetin 10. rahmi görmem lazım dedi..ancak kendisi yurt dışında bu yüzden henüz görüşemedik gelsin ona göre bir yol çizicez....ben izmirdeyim canım sen nerdesin???
ben istanbuldayım canım...ankarada olursa tedavin nasıl yaptırmayı düşünüyorsun.kaan bey bize 1 hafta burada kalırsınız dedi.ama yumurta takibi falan var nasıl olacak bilmiyorum.gerçe düşünmek için çok erken ama ben biraz paniğim bu konuda.az kalmış görüşmene.hayırlısı olsun İNŞALLAH....
canım ben 3.tedavimi istanbulda olmuştum ozamanda uçakla gün aşırı kontole gittim geldim .....bu sfer öle bir stres yaşamayı düşünmüyorum bulucam bir yer kalacam eğer ankarada olursa tedavi şimdilik belli değil istanbul olursa zaten sorun değil kalacak yer çok bakalım bende son derece stresli ve paniğim çok normal böle olmak zor bir dönemden geçiyoruz canım ama çok garip bir his var içimde ankaraya daha çok güveniyorum neden bilmiyoırum ama sanırım hulusi beyle görüştüm diye güven verdiği için ama en başından beri ankara kafamda vardı ilk denemeye başladığımdan beri belki benim bebeğim ankadan gelir bana :))) kısmet artık sen şimdi ne zaman düşünüyorsun başlamayı kaan hoca ne önerdi size ???? burdan paylaşırsak aşamaları daha iyi olur diye düşünyorum ...
ben mutfağa gider..... akşama yemeğe misafirim var....
sağol canım nasısılsın nasıl oldun
canım değerler hakkında hiç bir bilgim yok ama gebelik olması bizi baya ümütlendirdi inşallah pazartesi güzel sonuçla kutlama yaparız
canada tünaydın canım nasılsın
günaydıııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn......................
tünaydın.... Güzeller
hiç çıkmamasından iyidir ecrincim değil mi?
Inşallah yükselir cnm..yoksa yola devam ne yapalım
ben mutfağa gider..... Akşama yemeğe misafirim var....
kolay gelsin canım çok yorma kendiniiiEki Görüntüle 359026
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?