Tüp Bebek Günlüğümüz !

merhaba kızlar benim bugun kontürolüm vardı opu belli olcaktı ama yumurtalarım istenilen kadar büyümemiş yani ilaca devam pazartesi kontürolümvar

merhaba kızlar benim bugun kontürolüm vardı opu belli olcaktı ama yumurtalarım istenilen kadar büyümemiş yani ilaca devam pazartesi kontürolümvar

hayırlısı olsun kuzummmm pazartesıye kadarbuyut yumurtalarını tamammııııııı kocaman olsuınlar bakalım canımmmm

hayırlısı olsun canım,ben o dönemde , ballı çörek otlu ve tarçınlı karışımdan yemiştim,yumurta kalitesini arttırıyormuş diye duymuştum

geçmiş olsun canım yaa..ayy bende gribim sormaa insanda ne hal bırakıyor ne bişey..bebişe zarar vermez die tahmin ediyorum ama emin deilimm ki şekerim..ilaç almıyorsun demi amaEki Görüntüle 359000

kızlarr bende hastayım boğazlarım ve başım ağrıyor,bebeğe zararı yoktur bence,bizlere zararı var ilaç içemiyoruz ,birde çalışıyorum çok zor oluyor,başımı tutamıyorum vallahi

nerelerdeydin sennnn..... arkandan akutu yollucaktık biraz daha gelmeseydinnnnnn...... ama özet işinde ben pek iyi değilim(((

valla cnm bnm hastane işleriydi vs koşuşturuyodum, biliyorum burda herkes bu işle uğraşıyo :) ama fırsat bulamadım, şu rahim filmi beni feci korkutuyordu ama çok şükür hiç korkulacak gibi değilmiş, devlet hastanesinde yaptırdım ama gerçekten çok kolay geçti, tüplerin ikisi de açık dedi doktor, eşimden de birsürü test istedi, onun sperm sayısı da düşükmüş bunu öğrendik iki kez daha yaptıracak, genetiğe bakıcaz dedi doktor..taa nisanın 27 sine gün alabildik, o tarihe kadar bişey yapmıycaz, sonra nasıl gelişecek tam bilmiyorum..şimdilik böyle..

bu hafta da fuar haftamız,işyerinde de yoğunum..bilmiyorum napıcam

ÖZET işi egunall ın şekerim evett maşallah kız bıkmada,usanmadann takip ediyor ve bizi bildiriyorr...Eki Görüntüle 359003

dört gözle egucumu bekliyorummmmm :)

haftaya kesin belli olur canım,16 .haftada olucaksın,bana herkes erkek diyordu ama benim içimden kız geçiyordu,

cnm listeyi benim için güncelleyebilir misin ? bizim sorunumuz; benim kşst ameliyatı geçirmiş olmamdı ona başka birşey daha eklendi eşimin sperm testi oranı düşük çıktı.. yani bir de sperm problemimiz oldu...

ne kisti vardı sende canım?sonra tekrar çıktımı?

ne kisti vardı sende canım?sonra tekrar çıktımı?

her iki yumurtalığımda da kist vardı ve büyüktü çapları, açık ameliyat oldum temizlediler ama sonrasında normal şartlarda hamile kalamadım, tüp bebeğe başladık, baya bi test istedi doktor hepsini yaptırdım, en son eşimden de istemişti onun sonucu işte bizi şaşırttı çünkü bende kist var diye bebiş olmuyodu, şimdi sperm problemi de çıktı, yani iki sorunumuz varmış meğer
şimdi eşimden tekrar test istedi, olur böyle dedi doktor, tekrar yaptıralım farklı çıkabilir dedi, sonra genetiğe bakıcam dedi (ne demek genetik bilmiyorum ama böyle)
...

ya bu arada çalışıyorum ben, sayfayı aşağıya indidiyorum aradan biraz zaman geçince otomatik çıkmış oluyorum, tekrar girmek için uğraşıyorum, önceden böyle değildi yanılmıyosam ??

anladım canım,bende ameliyat olmuştum 2009 yılında,çikolata kistinden,sonra tekrarladı benim,ben hamile kalıyodum ama kist bozuyodu,bebek gelişmiyodu,çok şükür ilk tüp bebek denememizde oldu,bu arada eşimde de sperm hareket azlığı çıktı,doktor en iyi çare tüp bebek demişti,ALllahıma çok şükürler olsun ki tuttu,genetik test şey demek,sende ve eşinde ,kalıtsal bir hastalık varmı diye bakacaklar demek,hani öyle bir şey varsada bebek olmuyomuş

canim sakin üzülme degerin katlanarak articaktir baska bir topikde bu hafta arkadasin 37 ile baslayip 62 bugünde 172 ulasti canim oda hamilelik oldugundan süpeliydi cok üzdü kendini agladi ama sonu mutlu oldu sende olumlu düsün canim bebisi üzme bol bol duat pazartesiye kadar

slmalr nasılını kızlar ya az önce bu sümüklü böçeğin hikayesini okudum gerçekten çok etkilendim okumanızı tavsiye ederim linkini koplayamadım ama tavsiye ederim...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…