kızlar merhaba şimdi girdim eve..
değerim 11 çıktı..
60larda çıkması gerekiyordu..ama değerim düşük..doktorumda pazartesi günü tekrar gel dedi..
gebelik var ama değer az..umudum tamamen kırıldı..
hayırlısı artık
35izmir.......... bende şu bürüksel tüp bebek merkezini araştırdım iyi bi yere benziyor en azından kafamdaki sorulara cevap veriyor gibi.en son sonucu aldığımda doktorum bana 3. denemeden sonra histeroskopi yapıyoruz bişey çıkmaz ama sana da yapalım demişti.onu yaptırmak istiyorum.kaan beyde belli bi sayıya ulaşırsak eğer genetik test yapacak zaten.ama bu merkezi bi araştıralım bakalım ne çıkacak.söyledğin doktora da baktım netten kaan bey bu doktorla çalışıyor yanılmıyorum değil mi?
tünaydın.... güzeller
günaydın kızlar hayırlı cumalar rabbim bu mübarek günde hepimizin göbüşünü bebişle doldursun.............
[sıze=2]
Eki Görüntüle 358848 [/sıze][sıze=2]topiğimize hayırlı cumalar diliyorum...
Bu mübarek günde güzel,çift çizgili,pozitif haberler alırız inşallah...
[/sıze][sıze=2]julietta[/sıze][sıze=2] nın test günü pozitif haberle gelir inşallah...
[/sıze][sıze=2]cann82[/sıze][sıze=2] belki mucize bebeğimiz gelmiştir.güzel bir süpriz yapın bize...
[/sıze][sıze=2]ekin0486[/sıze][sıze=2] canım bugün opu var...rabbim yardımcın olsun...
[/sıze][sıze=2]ikramaya[/sıze][sıze=2] histeroskopi olacak...herşeyin yolunda gitmesini diliyorum...
[/sıze][sıze=2]sifaa[/sıze][sıze=2] lucrinden sonra bugün diğer iğnelere başlayacak.randevusu var...
[/sıze][sıze=2] srln[/sıze][sıze=2] bugün randevuda opu belli olacak...
[/sıze][sıze=2]ravzaaa84[/sıze][sıze=2]bugün bebeğiyle buluşuyor...inşallah kalp atışını duyacak...[/sıze][sıze=2]
Eki Görüntüle 358848 [/sıze]
samimiyeti ile kendini sevdiren,masumiyeti ile herkesi kendi gibi sanan,ama ne olursa olsun yüzünden gülümseme eksik olmayan insana.....
Her sabah böyle gülümsemen dileğiyle....günaydın...kızlarrrr...
herkese pozitif haberlerle dolu bir gün diliyorum. Nihayet cuma oldu, yarın bütün gün uyuycam
günaydınnnn hatunlarr....
Herkeze hayırlı cumalar...
güzel topiğin güzel kadınlarıııııııııııııııııııııııııııı hayırlı cumalar bereketli bir gün olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhh..................................hayırlı haberle gelsin herkes inşallhhhhhhhhh
günaydınlarr
kızlardan haber yok ben çıkacam ve hepsi sırayla damlayacaklar...bi gezeyim dedim bugün bi türlü çıkamıyorum...aklım topikte kalacak...inşallah güzel haberlerle gelirler döndüğümde kutlama mesajları yayınlamaktan yorulayım inşallah...
hayırlı cumalar kızlar julietta dan hala haber yok mu? Inşallah güzel haberlerle döner..
günaydın kılzar
bnde çok merak ediyorum julietta yı inş güzel haberlerle gelir.....
hepinizi öpüyorummmm ve kucaklıyoruuummmmEki Görüntüle 358922
veee kaçıyoruummmm...
hepinize hayirli cumalar hepimize bol bol nicklerleDua ettim rabbim kabul etsin bu manevi günde birbirimize bol bol dua edelim canlarim
meraba kızlar sonuç alacak arkadaşlar umarım güzel haberler getirirler bizim kontrolümüz vardı bugün kalp atışlarını gördük bebişimizin rabbim hepinizi sevinçten ağlatsın inş.
günaydıııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn......................gunaydın canlarımmmmmm hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrr
gün geçtikçe katlanır canım sıfır çıkmamışki canım
burda bir topikte okudum test günü 5 ile başlayıp bebeğini kucağına almış kişiler var
bence hamilesin
Değerim 11 çıktı..
60larda çıkması gerekiyordu..ama değerim düşük..doktorumda pazartesi günü tekrar gel dedi..
Gebelik var ama değer az..umudum tamamen kırıldı..
Hayırlısı artık
sizede tünaydın anneyle yavrusu
bugün dünden iyiyim tatlım ama sen hastaymışsın geçmiş olsun....canımcımm tünaydınn sizedeee nasılsınızz???Eki Görüntüle 358958
bebiş iyi güzelim.. ve içime öyle doğuyoki kız olucak benim meleğim ve büyük ihtimal senin adını alıcak:)))))sanada şekeriiimmmmmmm bebişşş nasılll ???? sen nasılsınnnn ????
sağol canım nasısılsın nasıl oldungunaydın canlarımmmmmm hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrr
canım değerler hakkında hiç bir bilgim yok ama gebelik olması bizi baya ümütlendirdi inşallah pazartesi güzel sonuçla kutlama yaparızkızlar merhaba şimdi girdim eve..
değerim 11 çıktı..
hayırlısı artık
canada tünaydın canım nasılsıntünaydın.... güzeller
günaydıııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn......................
teşekkür ederiz güzel annecik....
bugün dünden iyiyim tatlım ama sen hastaymışsın geçmiş olsun....
bebiş iyi güzelim.. ve içime öyle doğuyoki kız olucak benim meleğim ve büyük ihtimal senin adını alıcak:)))))
meraba kızlar sonuç alacak arkadaşlar umarım güzel haberler getirirler bizim kontrolümüz vardı bugün kalp atışlarını gördük bebişimizin rabbim hepinizi sevinçten ağlatsın inş.
teşekkür ederiz güzel annecik....
bugün dünden iyiyim tatlım ama sen hastaymışsın geçmiş olsun....
bebiş iyi güzelim.. ve içime öyle doğuyoki kız olucak benim meleğim ve büyük ihtimal senin adını alıcak:)))))
değerim 11 çıktı..
hayırlısı artık
Günaydıııınnn şimdi mi kalktın? kıskandım bak.
amin canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin....ayy canımmm inşallah allah gönlünüze göre versin ....sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşalllahh......dualaını bizlerden eksik etme canım....
amin canım,,çok sevindim adına ,çok çok güzel bir duygu ilerki haftalarda büyüdüğünü görmek daha da güzell olucak canım
selam akasya,,,ne zaman belli olcak sen,in bebiş,,banada kız gibi geliyor senin bebeğin,göbeğin kıza benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?