Tüp Bebek Günlüğümüz !

gün geçtikçe katlanır canım sıfır çıkmamışki canım
burda bir topikte okudum test günü 5 ile başlayıp bebeğini kucağına almış kişiler var
bence hamilesin

çalışam derken ne şekilde onu bilmiyorum ama görüştüğümüzde bana birlikte hallolur kaan beyle irtibat halinde olur hallederiz inşallah demişlerdi onlarda çk güveniyorum bakalım hulusi bey ile bi görüşeyimde öncelik onun duruma göre sanda bilgi geçerim canım .)))

günaydın kızlar hayırlı cumalar rabbim bu mübarek günde hepimizin göbüşünü bebişle doldursun.............

samimiyeti ile kendini sevdiren,masumiyeti ile herkesi kendi gibi sanan,ama ne olursa olsun yüzünden gülümseme eksik olmayan insana.....
Her sabah böyle gülümsemen dileğiyle....günaydın...kızlarrrr...

herkese pozitif haberlerle dolu bir gün diliyorum. Nihayet cuma oldu, yarın bütün gün uyuycam

günaydınnnn hatunlarr....

Herkeze hayırlı cumalar...

hayırlı cumalar kızlar julietta dan hala haber yok mu? Inşallah güzel haberlerle döner..

günaydın kılzar
bnde çok merak ediyorum julietta yı inş güzel haberlerle gelir.....

hepinizi öpüyorummmm ve kucaklıyoruuummmmEki Görüntüle 358922
veee kaçıyoruummmm...

hepinize hayirli cumalar hepimize bol bol nicklerle Dua ettim rabbim kabul etsin bu manevi günde birbirimize bol bol dua edelim canlarim

meraba kızlar sonuç alacak arkadaşlar umarım güzel haberler getirirler bizim kontrolümüz vardı bugün kalp atışlarını gördük bebişimizin rabbim hepinizi sevinçten ağlatsın inş.

gunaydın canlarımmmmmm hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrr
günaydıııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn......................

canım benim hemen umudunu yitirme.. Belkide geç döllenme olmuştur...

sizede tünaydın anneyle yavrusu

teşekkür ederiz güzel annecik....
canımcımm tünaydınn sizedeee nasılsınızz???Eki Görüntüle 358958
bugün dünden iyiyim tatlım ama sen hastaymışsın geçmiş olsun....

sanada şekeriiimmmmmmm bebişşş nasılll ???? sen nasılsınnnn ????
bebiş iyi güzelim.. ve içime öyle doğuyoki kız olucak benim meleğim ve büyük ihtimal senin adını alıcak:)))))

gunaydın canlarımmmmmm hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrr
sağol canım nasısılsın nasıl oldun

canım değerler hakkında hiç bir bilgim yok ama gebelik olması bizi baya ümütlendirdi inşallah pazartesi güzel sonuçla kutlama yaparız

tünaydın.... güzeller
canada tünaydın canım nasılsın

ayy canımmm inşallah allah gönlünüze göre versin ....sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşalllahh......dualaını bizlerden eksik etme canım....

meraba kızlar sonuç alacak arkadaşlar umarım güzel haberler getirirler bizim kontrolümüz vardı bugün kalp atışlarını gördük bebişimizin rabbim hepinizi sevinçten ağlatsın inş.

amin canım,,çok sevindim adına ,çok çok güzel bir duygu ilerki haftalarda büyüdüğünü görmek daha da güzell olucak canım

selam akasya,,,ne zaman belli olcak sen,in bebiş,,banada kız gibi geliyor senin bebeğin,göbeğin kıza benziyor

kızlar ya nerelerdesinz biliğime göre karasunu misafiri var ervanında midesi kötü ama lütfen arada gelin:43

geç döllenme olmuştur canım ,sonuçta sıfır çıkmamış hamilelik var,umudunu kırma sakın ,pozitif düşünn

kızlar.. özledim sizi.. ama buluşmamıza biraz daha zaman var.....öptüm hepinizi...

ayy canımmm inşallah allah gönlünüze göre versin ....sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşalllahh......dualaını bizlerden eksik etme canım....
amin canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin....

amin canım,,çok sevindim adına ,çok çok güzel bir duygu ilerki haftalarda büyüdüğünü görmek daha da güzell olucak canım

selam akasya,,,ne zaman belli olcak sen,in bebiş,,banada kız gibi geliyor senin bebeğin,göbeğin kıza benziyor

sabırsızlıkla hareketlerini hissetmeyi bekliyorum,, bazen bişeyler hissediyorum ama emin olamıyorum, perşembe falan giderim dr.a artık belli olur cinsiyet 15+2 deyim bugün itibarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…