şimdi iim çok şükürr..ama akşam üstü çok içim bulandı gözümü açamadımm...yarın olsun die bekliomm arayıp haber wersinler nasıllar acaba çokk merak ediomm yaaa...seniin kırmızılar yok dimi canımmm?
canımm ben seninle konusmak çok isterdim ama malumm yanımda tehlikeli madde var.hem bana dio ki bu son girişlerin transferden sonra zor görürsünn bilgisayar yüzünü dioodediimm hadiiiiiii orddaaaaaaaannnn ayıramazsın benii arkadaşlarımdannn
yaaaa olmaz amaaaa...valla topik ayaklanır kocişe söyle ayırmasın biziiii....
dimi ama ya bende ayaklanırımm walla çokk pisssaman o konussun akşamları çok girememde gündüz ayıramaz bizi
sende çok gezme walla gelmesin kırmızılarr..pazar günü gelse süper olur walla...ya bana daktır crino jel verdi hiç kullanmamıştım ben daha önce ondan.kullandım bu akşam işşallah doğru yapabilmişimdir:18:bi dünya ilaç içim dışıma çıktı walla..
sana ve haklı direnişine saygı duyuyorum ve başracaksın inanıyorum...
jeli kullanmadan önce kalın kısmından yani parmağınla sıkıştırdığın kısıma iğneyi batır çıkar hava alsın...ondan sonra sık tamamı gider o zaman.sonra biraz gez yayılsın içinde...
tamam yarın öle yapayım transfere kadar günde 1 tane sonra 2 olcak mış...doktorda gez dedi 10 15 dk.gezindim bende..ben şimdi çıkayım zaten yorucu bi gün oldu dinleneyimm...senii kocaman öptümm canımm saol desteklerin içinnn..milstone da saolsun aradı sorduu..i kii warsınızzz...sizi sewiyorummm.....
canim gözün aydin cok sevindim mucizene insallah degerin katbe kat katlanir rabbim bebisini kucagina almayi nasip eder canim
kuzummmm hemende yazmışsın adımı listeye ama korkuyorum be cannnn.bide düşmek var listeden keşkem kesinleşince yazsaydıkkkk.:18::18::18::18:
inan çooook mutlu oldun ve sevindimmmm ama kursağımda kalcak diye tırsıyorummmm.:26::26:
sen listeye takılma kuzum zaten o listedeydin Allah korusun hamilelik olmazsa eski durumundan devam edersin...ama ben seni hamileler listesine doğru yola çıkardım 2 güne hamileler listesine transfer olacaksın inşallah...ayrıca liste konusunda sen talepte bulunmadınki ben içimden geleni yaptım sadece...şu anki güncel durumunuda en iyi bu şekilde belirtebeilirdim
canımmmm sağolasın hayırlısı bakalım.inan bana ne zaman hepimizin adını hemileler listesinde görürsem gerçek sevincim o zaman olcak..
Allah hepimize yardım etsinnn.
hem sen adetini beklemeeee belkide muccizen sendeeeeee.hayırlısıylaaaa.
inşallah kuzum..adetim 9 ay gelmezse süper olur tabii...ama tedaviye öyle hazırlamışım ki kendimi ya erken adet olursamda randevuya dek gelmezse derdindeydim..kendiliğinden gelme ihtimali 2.planda kaldı bu ay...neyseki kritik günleri atlattım..yarında olmam inşallah pazar olursa süper olur...
bende tedavi için gün sayarkenn bak ne oldu Allahım büyük be canımmmm.
bende tedavi için gün sayarkenn bak ne oldu Allahım büyük be canımmmm.
bi bakayım dedim ne yapıyo benim güzel arkadaşalrım....
iyi etmişsinnnn şekerim...yatayım diyorum uykum nereye kaçtı bilemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?