inşallah kuzum..adetim 9 ay gelmezse süper olur tabii...ama tedaviye öyle hazırlamışım ki kendimi ya erken adet olursamda randevuya dek gelmezse derdindeydim..kendiliğinden gelme ihtimali 2.planda kaldı bu ay...neyseki kritik günleri atlattım..yarında olmam inşallah pazar olursa süper olur...
:)))))) bende çok yorgunum ama size bakmadan yapamadım... artık sabah okurum neler kaynattığınızı....
İyi geceler Egunal İnşallah senin de mücize bebeğin gelmiştir Bakarsın tedaviye başlamanın heyecanıyla bebeğin göbüşüne konuvermiştir
Canım hayırlı olsun İnşallah değerin bol bol katlanır Allahım sağlıcaklada kucağına almayı nasip eder Allahım aynı mücizeyi hepimize nasip eder inşallah
rabbim bilir tabii asla umudumu kesmedim 7 yıldır...bütün olumsuzluklara rağmen hep umudum vardııı...niye olmasın...beraber topiğimize mucize bebeklerimizin haberini versek ne güzel olur...
misafirlerine ne yedirdin bakiimmm....
bende sana yazacaktım canım...inşallah gelmiştir...deliririm herhalde mutluluktan...sen nasılsın???
sağol cnm bnm Allah razı olsun hepinizden...ümit olmasada başka bahara olur şifacım..biraz araştırma yapim dedim bnm durumumda olanlar var mı diye..
sağol kuzuuum Allah razı olsun bebişimmm.d hala temkinli konuşuo bende tüp dr umu aradım yarın görüşcez bakalım...
inan hepimizin burada hamileyimmm yazmasını canı gönülden istiyorummm.
Allahımmm tek bana ddeğiill hepimize bebiş verrr.
JUUİLETTA canım değerin inşallah yükselicek hamilesin sen umudunu kaybetme sakın .
CAN82 canım herşey gönlünce olsun inşallahhh
gunaydın kızçelerrrrr
guzel anne ve anne adaylarıııııııı
günaydınnnnnnnnnnnn
azıcık uyudum tekrar geldimmmm...
sanada günaydın şikerimm...
günaydın canım...ah kuzum uyku tutmuyomu yoksaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?