• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

kuzum seninkide gizli hem adından arattım tek tek baktım hem soyadından yoooookkkk...gizlilik ayarlarını değiştirmelisin...özelden yazdım bak

insan derki papatyacım senide ekleyelim gel orda gariban durma arkadaşım amaa nerdeeeeee:63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63:
bi akasyacım sana teşekkürederim canım:16::16::16::16::16: diğerleride alın size bu içimden geldi:57:

canımm nasılsın gözüm
benim durum kendiliğinden ama tabi değer henüz çok düşük.yarın belli olck bakalım.senden nbr tatlımmmm.

iyim canım daha doğrusu düzelmeye çalışyorum aksi zamnlarda beni hastaşlık bulur yani ya transfer sonrsı ömürmde olmamıştım öyle grip..şimdide sınavım var haftaya çalışamadım.sinütüzde çok ağrı yapıyor gözüm yüzüm başım çatladı elime kitap alsam uyudum ateşde var..benden böyle canım..2.tüpede nasip bakalım malesef belli değil daha.7.yılımda artık anne olsam diyorum bide mart ayında bende isterdim egu gibi:1:buay berektli donmuş topiğindede hamiş çıktı geçen ay yoktuda:((napalım bende nisanda denerim inş.sneye martsonu d.günümde bebişim 3aylık bile olurr allahım hayali bile güzeelll:24:seninde inş.sağlıkla artar değerin çoookk sevinirim bi yüreği yanan daha gebe diyee:49:sen duana devam et hiç belli olmazz...

Son düzenleme:
insan derki papatyacım senide ekleyelim gel orda gariban durma arkadaşım amaa nerdeeeeee:63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63:
bi akasyacım sana teşekkürederim canım:16::16::16::16::16: diğerleride alın size bu içimden geldi:57:

tatlım özelden adını ve profil resminin nasıl bişey olduğunu at bana bide ben seni arayayım

ben geldimmmm :) dayanamadım erken gıttım doktora bıcırığım artık %100 erkek :) yani bir oğlum olcak veee kendisi 101 gr :) 14cm civarı darısı isteyen herkese saglıkla haftayada dörtlü test yaptırmaya gidicez 10 martta :)

maşallah canım :nazar::emir_bebek::nazar: hoşgeldi aramıza topikcan.....

evet artık aktifim biz iyiyiz cok şükür 19+1 hasanım 19+2 erolum oldu ama bende artık iyice ağırlaştım allahım 32. hafta bitsin die yatıp kalkıp dua ediyorum.zorlu süreçten geçiyoruz .239 240 gr. oldular teyzesi.geçmişe bakıyorum bi taraftanda.allahım hepimize sabır sabır sabır...sen naptın beklemedemisin.ne zzaman başlıyosun yeni tedaviye

:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::16::16::16::16::16:

henüz adet olmadım ama yarın ilk randevum var bakalım doktorcum ne diyecek ona göre başlıyorummm..
bu arada mesajını gördüm kesinleşen topikcan ını yerim ben seni...artık gram hesabına geçmişsiniz...maşallah...

hayırlısı olsun canım ilk dileğim bebişin kendiliğinden gelmesi olmadı hulusi amcası vesile olsun :16::16::16:

zuzum hoşgeldinnnn....... face işine daldım sana mmerhaba diyemedim....

hoşbulduk güzelimmm geçmişe bakıp geldimmmm

hayırlısı olsun canım ilk dileğim bebişin kendiliğinden gelmesi olmadı hulusi amcası vesile olsun :16::16::16:

sağol canım bende ilk dileğimi istiyorum ama kurbanlık koyun gibi kırmızıları bekliyorummm...napalım tüp bebiş annesi olmak için tekrar başlayacam...ahhh ah pek bi duygusalım bu ara..

yok sen kesin hamilesin bişi olmuş sana alıngan hassas olmuşsun hormonlar tavan yapmışşş...sen benide ekleyin niye demiyonda teklif bekliyorsun çoğu hatun kendisi özelden yazdı ekleyin diye öyle ekledik ne varki bunda cicim...

2 başarısız tüp bebek denemesinden sonra bu sene düşünüyoruz ama nerede????

nerede yaşıyorsun???
ve bulunduğun şehirde tedaviye başlamak zorundamısın???

kızlaaarrrr dönün face aleminden topiğe...birbirinizin orasını burasınımı inceleyip beğeniyorsunuz :9:

Back
X