niye hayal olsun tatlım... elimde mendil halay için bekliyom gerçi şimdilik burnumu siliyom ama olsun...... sen pozitifi alınca hemen temiz mendil alıcam elime....
ayyyy İNŞALLAHHHHHHH
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye hayal olsun tatlım... elimde mendil halay için bekliyom gerçi şimdilik burnumu siliyom ama olsun...... sen pozitifi alınca hemen temiz mendil alıcam elime....
nasılda yakışıklı çocuklar anam bi baktım ne göreyimmmmskandallll...Allah çoluğumuzu çocuğumuzu sapkınlıktan uzak tutsun inşallah...
nasılda yakışıklı çocuklar anam bi baktım ne göreyimmmmskandallll...Allah çoluğumuzu çocuğumuzu sapkınlıktan uzak tutsun inşallah...
mesajına baksana canım seni bulamadım adımı yazdım
canımm nasılsın gözüm
benim durum kendiliğinden ama tabi değer henüz çok düşük.yarın belli olck bakalım.senden nbr tatlımmmm.
insan derki papatyacım senide ekleyelim gel orda gariban durma arkadaşım amaa nerdeeeeee
bi akasyacım sana teşekkürederim canımdiğerleride alın size bu içimden geldi
![]()
kuzum seninkide gizli hem adından arattım tek tek baktım hem soyadından yoooookkkk...gizlilik ayarlarını değiştirmelisin...özelden yazdım bak
ben geldimmmm :) dayanamadım erken gıttım doktora bıcırığım artık %100 erkek :) yani bir oğlum olcak veee kendisi 101 gr :) 14cm civarı darısı isteyen herkese saglıkla haftayada dörtlü test yaptırmaya gidicez 10 martta :)
evet artık aktifim biz iyiyiz cok şükür 19+1 hasanım 19+2 erolum oldu ama bende artık iyice ağırlaştım allahım 32. hafta bitsin die yatıp kalkıp dua ediyorum.zorlu süreçten geçiyoruz .239 240 gr. oldular teyzesi.geçmişe bakıyorum bi taraftanda.allahım hepimize sabır sabır sabır...sen naptın beklemedemisin.ne zzaman başlıyosun yeni tedaviye
henüz adet olmadım ama yarın ilk randevum var bakalım doktorcum ne diyecek ona göre başlıyorummm..
bu arada mesajını gördüm kesinleşen topikcan ını yerim ben seni...artık gram hesabına geçmişsiniz...maşallah...
zuzum hoşgeldinnnn....... face işine daldım sana mmerhaba diyemedim....
profilinde kırmızılı bebiş var dimi
ekledim canım...
evet canım öyle
hayırlısı olsun canım ilk dileğim bebişin kendiliğinden gelmesi olmadı hulusi amcası vesile olsun![]()
insan derki papatyacım senide ekleyelim gel orda gariban durma arkadaşım amaa nerdeeeeee
bi akasyacım sana teşekkürederim canımdiğerleride alın size bu içimden geldi
![]()
2 başarısız tüp bebek denemesinden sonra bu sene düşünüyoruz ama nerede????