Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlaaarrrr siz face için çabalayın durun ben yemek arası veriyorummm...zaten varsınız ama yoksunuz burdaaa

Spora gidiyom yoruldum benimki açık isimden bulursanız davet attın ben görürüm snr valla yoruldum

kızlar bugün gezenti durumundaydımm yine..şimdi geldimm hemen bakiim dedim kızlar napıoo?varmı yeni haberler?galiba bugünün konusu facemiş

ben yokken neler olmus neler milstonun test sonucunu bilen varmi?bir kac gundur ugramiyorum her seyden habersiz kaldim:

kızlarrrr.. misafirleri yolladım.. ama inannın ki hasta oldum.. onlar gidene kadar kendimi zor tuttum.. onlar gidince.. bir ateş.. bir sıtma...ama yinede size bir uğrayayım dedim..çıkacağım sonra.. neler oldu ben yokken.. iki gün asır gibiydi...

topik çok yavaş...kızlar..hadi ben hastayım.. sizde de pazartesi sendromu mu vra?

pazartesi sendromu başlamış biz tembel tembel yatıyoz valla

Bence Egunal hamile Ne dersiniz katılanlar beğensin dermişim..kırmızılar gelmediğine göre olabilir değil mi?

gerçekten.. kimseciklerin sesi çıkmıyor..bende çıkıyorum kızlar.. yarın akşam görüşürüz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…