Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar herkes yemek yeme hazırlama derdinde ya da kocişiyle ilgileniyor...kusurlarına bakma artık bende sofrayı şimdi kaldırdım az oturayım çay faslı başlayacak:26::26:

arkadaslar ya her f5 bastigimda sayfa beni atiyor,sizdede oluyormu:26:
5 dakikada 3 defa sifre girdim off be

Bence Egunal hamile Ne dersiniz katılanlar beğensin dermişim..kırmızılar gelmediğine göre olabilir değil mi?

ayyyy canım benim ne güzel yazmışsın sen öyleeee...ama kuzum 28 gün esasına göre yarın adet günüm olmamam doğal aslında...bi kaç gündür yokluyo randevudan önce olmasın diye panik oldum da ondan yazdım dı....

öptüm hepinizi... hastayım çok.... iyileşmem lazım...

geçmiş olsun canım...misafirlerle ilgileneyem derken kendine dikkat etmedin hasta oldun dimiiii...

ayy ne sanssizim her geldigimde kimse olmuyor
herkez yemek molasinda galiba,afiyet olsun kislar

oyyyy kimleri görüyorum sonunda dek geldik şekerimmm nassınnnn iyisinnn dipçik gibisinnnn

sukur kavusturana
sabahtan beri temizlik yapiyordum ancak kendime geldim..))
ee seninde heyecanli saatler basladi,insallah melegin gobusundedirde o zorlu surece baslamana gerek kalmaz canim

canımmm.kırmızılarr yok dimi merak ettimm?

yok kuzum gelen giden yok ama bi kasıklarımda ağrı bi belimde bi bacaklarıma vuran enteresan ağrılar yaşıyorummm...
gezenti seniiiii..

selo canım geldim tekrar baktım ama hala dediğin isimle eşleşme yok. acaba sen yurt dışında olduğun için olabilirmi tatlım

yok kuzum yurt dışıyla ilgili bi durum olsa minecanı ekleyemezdik...benim aklıma başka bişi geliyo bu hatun bize yanlış isim veriyo olmasın bana 2 mesaj attı ikiside farklı gerçi 2 sinde de kendisini bulamadım ama belki bi harf hatası yüzünden bulamıyor olabilirmiyiz diye düşünüyorum...

facebook trend oldu ..))) bencede yurtdisiyla alakali asla degil

sukur kavusturana
sabahtan beri temizlik yapiyordum ancak kendime geldim..))
ee seninde heyecanli saatler basladi,insallah melegin gobusundedirde o zorlu surece baslamana gerek kalmaz canim

ben begendimmmm insallahhhh

anacım havaya sokuyonuz beni beee..hamile gibi hissetmeye başlayacam kendimi...
yarın herşey ortaya çıkacak bakalım göbişte bebiş mi var yoksa kırmızılar bana nanik mi yapıyooo
evinide miisssss yapmışsın topiğe yayıldı kokusu

selam kızlarr....sonunda evdeyim....nasılsınız sizler...çooooooooookkkkk yorgunum yaaa....acıktımmm

canim bu bizim senin icin gonlumuzden gecen.insallah rabbimde ol der ve olur
bebis olmasa bile,kirmizilarin gelmesi bile bi lutuffff sen bunu benden iyi bilirsin zaten canim

eveett tertemiz yaptim,perdeler,camlar,kapilar,banya hic bu kadar hamarat olmamistim
vallaha yazi yazarken kollarim titriyo..)) hamlamisim

Bu face öldürdü beni hiç konuşamadık bı bakam olmusmu

şekerim papatyayı ekledik uğraşa uğraşa neydi senin adın özelden yazsana bana
ya da linkini gönder ekleriz bakalım hadi bismillah

minecan 77 hoşgeldin şekerimm

datlumm nasilsin?
sukur evimdeyim,artik sik karsilasiriz..))

hoşgeldin hem evine hem topiğe....... ben iyiymm şekerim uzun bi aradan sonra dün akşam kocişim beni kızılaya götürdü ayda bir sakarya yapmassam depreşiyorum sende maşallah bütün evi kırklamışsın

Bida göndereyim ben ismi kafayı yicem

hımmmm... bana bi tane isim verdi o isimlede eşleşen bi profil bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…