Bence Egunal hamile Ne dersiniz katılanlar beğensin dermişim..kırmızılar gelmediğine göre olabilir değil mi?
öptüm hepinizi... hastayım çok.... iyileşmem lazım...
ayy ne sanssizim her geldigimde kimse olmuyor
herkez yemek molasinda galiba,afiyet olsun kislar
ayyyy canım benim ne güzel yazmışsın sen öyleeee...ama kuzum 28 gün esasına göre yarın adet günüm olmamam doğal aslında...bi kaç gündür yokluyo randevudan önce olmasın diye panik oldum da ondan yazdım dı....
geçmiş olsun canım...misafirlerle ilgileneyem derken kendine dikkat etmedin hasta oldun dimiiii...
oyyyy kimleri görüyorum sonunda dek geldik şekerimmm nassınnnn iyisinnn dipçik gibisinnnn
ben begendimmmm insallahhhhBence Egunal hamile Ne dersiniz katılanlar beğensin dermişim..kırmızılar gelmediğine göre olabilir değil mi?
canımmm.kırmızılarr yok dimi merak ettimm?
selo canım geldim tekrar baktım ama hala dediğin isimle eşleşme yok. acaba sen yurt dışında olduğun için olabilirmi tatlım
yok kuzum gelen giden yok ama bi kasıklarımda ağrı bi belimde bi bacaklarıma vuran enteresan ağrılar yaşıyorummm...
gezenti seniiiii..
yok kuzum yurt dışıyla ilgili bi durum olsa minecanı ekleyemezdik...benim aklıma başka bişi geliyo bu hatun bize yanlış isim veriyo olmasın bana 2 mesaj attı ikiside farklı gerçi 2 sinde de kendisini bulamadım ama belki bi harf hatası yüzünden bulamıyor olabilirmiyiz diye düşünüyorum...
sukur kavusturana
sabahtan beri temizlik yapiyordum ancak kendime geldim..))
ee seninde heyecanli saatler basladi,insallah melegin gobusundedirde o zorlu surece baslamana gerek kalmaz canim
ben begendimmmm insallahhhh
anacım havaya sokuyonuz beni beee..hamile gibi hissetmeye başlayacam kendimi...
yarın herşey ortaya çıkacak bakalım göbişte bebiş mi var yoksa kırmızılar bana nanik miyapıyooo
evinide miisssss yapmışsın topiğe yayıldı kokusu
Bu face öldürdü beni hiç konuşamadık bı bakam olmusmu
şekerim papatyayı ekledik uğraşa uğraşa neydi senin adın özelden yazsana bana
ya da linkini gönder ekleriz bakalım hadi bismillah
minecan 77 hoşgeldin şekerimm
datlumm nasilsin?
sukur evimdeyim,artik sik karsilasiriz..))
yok kuzum gelen giden yok ama bi kasıklarımda ağrı bi belimde bi bacaklarıma vuran enteresan ağrılar yaşıyorummm...
gezenti seniiiii..
yok kuzum yurt dışıyla ilgili bi durum olsa minecanı ekleyemezdik...benim aklıma başka bişi geliyo bu hatun bize yanlış isim veriyo olmasın bana 2 mesaj attı ikiside farklı gerçi 2 sinde de kendisini bulamadım ama belki bi harf hatası yüzünden bulamıyor olabilirmiyiz diye düşünüyorum...
gezenti seniiiii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?