Tüp Bebek Günlüğümüz !

selam kızlarr....sonunda evdeyim....nasılsınız sizler...çooooooooookkkkk yorgunum yaaa....acıktımmm

iyiyiz canım face grubuna kaptırdık kendimizi selo yu sabahtan beri ekleyemedik...bi yandan yemeğini ye bi yandan yaz bize...

Bu face öldürdü beni hiç konuşamadık bı bakam olmusmu

olmadıııııı...

evet canım aynen öyle hepimiz birbirimiz için böyle umuyoruz diliyoruz ama rabbim biliyor işte...insanlar plan yaparmış,kader onlara bakıp gülermişş...inşallah yarın güzel haberler veririm size...uzun zaman yapmadıysan detaylı tabii hamlarsın şekerim...bende bahar temizliğine girişecemde tedavi girdi araya bakalım ne zaman yapabilecem..

cok uzuldum canim benim insallah baska zaman olur sikma canini onemli olan saglik

Sağol bitanemmm..Uzun zamandır yoktunnn..İnş herşey yolundadırr..

nazarlara geldin senn kesinnn...Dur enerji yolluyorum sanaaa iyi gelecekk bakkk..

hosbulduk sekerim,ohh iyi yapmissin sefan olsun canim..bizim burda oyle bi luksumuz yok elin memleketinde
evet ya bi geldim heryer gozume batti,esimide aldim yanima beraber yaptik vallaha..

hosbulduk sekerim,ohh iyi yapmissin sefan olsun canim..bizim burda oyle bi luksumuz yok elin memleketinde
evet ya bi geldim heryer gozume batti,esimide aldim yanima beraber yaptik vallaha..

Ohh misss vallaaaa..Sende şu şanslı kullardansın demek minecancımmm..Valla eşim su içtiği bardağı bile kaldırmaz..

Ohh misss vallaaaa..Sende şu şanslı kullardansın demek minecancımmm..Valla eşim su içtiği bardağı bile kaldırmaz..

ehh sansliyim vallaha allah razi olsun kocisden.,bazi odunluklari vardir ama onuda artikim gormemezlikten geliyoruz..))) aman diger kotu huylari olmasinda birak bardagi kaldirmasin canim,,

yupppyyyy seloyu gorecegiz

guldencim bunun icin bilene bi halay ekibi kurulur yani

face de bi görsek gül yüzünü ben çekicem halayın başını

valla doğru diyorsunuz sadece bunun için bile halay ekibi kurulur ama ben ekledim hatunu hala kabul etmedi...bende isminden değil önce hotmailden mail adresini ekledim sonra mail adresi üzerinden face den ekledim...isim olarak aratırsanız yine bulamıyorsunuz...hatunun yüzünden garip garip face adresleriyle karşılaştım zaten perişan olsgum yani...gay lermi dersin anadan üryan herşeyi açıkta olan kadınların face adreslerimi dersin her çeşit şeyle karşılaştım...ama umudumu yitidim kendisinden millstone de ekledi bende ama hala tık yok...birimizi eklemiş ama o ben değilim en azından...

hehee valla bende merak ettim selocanı yaa. herkes seferber oldu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…