selam kızlarr....sonunda evdeyim....nasılsınız sizler...çooooooooookkkkk yorgunum yaaa....acıktımmm
Bu face öldürdü beni hiç konuşamadık bı bakam olmusmu
canim bu bizim senin icin gonlumuzden gecen.insallah rabbimde ol der ve olur
bebis olmasa bile,kirmizilarin gelmesi bile bi lutuffff sen bunu benden iyi bilirsin zaten canim
eveett tertemiz yaptim,perdeler,camlar,kapilar,banya hic bu kadar hamarat olmamistim
vallaha yazi yazarken kollarim titriyo..)) hamlamisim
cok uzuldum canim benim insallah baska zaman olur sikma canini onemli olan saglik
kızlarrrr.. misafirleri yolladım.. ama inannın ki hasta oldum.. onlar gidene kadar kendimi zor tuttum.. onlar gidince.. bir ateş.. bir sıtma...ama yinede size bir uğrayayım dedim..çıkacağım sonra.. neler oldu ben yokken.. iki gün asır gibiydi...
Gulden Sana Tekrar gonderdim birdaha dene facesi
hosbulduk sekerim,ohh iyi yapmissin sefan olsun canim..bizim burda oyle bi luksumuz yok elin memleketindehoşgeldin hem evine hem topiğe....... ben iyiymm şekerim uzun bi aradan sonra dün akşam kocişim beni kızılaya götürdü ayda bir sakarya yapmassam depreşiyorumsende maşallah bütün evi kırklamışsın
Şimdi görünür oldunnn ben ekledim senii...Kuşş varr profildee...
hosbulduk sekerim,ohh iyi yapmissin sefan olsun canim..bizim burda oyle bi luksumuz yok elin memleketinde
evet ya bi geldim heryer gozume batti,esimide aldim yanima beraber yaptik vallaha..
Ohh misss vallaaaa..Sende şu şanslı kullardansın demek minecancımmm..Valla eşim su içtiği bardağı bile kaldırmaz..
Msnden Gulden seni kayip ettim birinizi Daha ettim Ama Kim bilmiyorum
davetime teşrif et kuzum...
yupppyyyy seloyu gorecegiz
guldencim bunun icin bilene bi halay ekibi kurulur yani
selocan telef oldu face yolunda......
Msn yolla bana Ben ordan bulurum seni Canim benim
yupppyyyy seloyu gorecegiz
guldencim bunun icin bilene bi halay ekibi kurulur yani
face de bi görsek gül yüzünü ben çekicem halayın başını
beni eklemedin daha kuzum bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?