ahh şu doktorlar yokmu allah başımızdan eksik etmesin ama muhtaçta etmesin...
Canım sen bolbol su iç ve birde yoğurt suyu iç oda enfeksiyona iyi gelir..
canım nasılsın bugün?biraz daha iisin işşallahh...doktorun dediği ilacı iç bence enfeksionda çok tehlikeli bişi..agrın falan var mı?
ıyıyım canım rabbıme sukur yanmam cok ama cok az kaldı o yuzden ılacta tereddut kaldım kuzum ama saglıgım ıyı hanı basımda agrımıyor ates yok ne bılımmmm yaaa kararsızım anlıycan
herkess için mutluu bol umutlu bir hafta olsun bu hafta...nasılsınız bugün?ben iim klinikten aradılar transferim çarşamba günü olcakmış embrio gelişimi gayet ii dediler.bende o günün gelmesini bekliom işte..[sıze=2][/sıze]
sen nasıl oldun canımmmmm olmuyor malesef yaaaa
ayyyy cok sevındım canımmmm rabbım ınş. Onları sana sıkı sıkı tutturur ıns. Canım anne olarak doneceksın desene izmire cok sevındım ohhh donduracakmsıınız canım bu arada ...
enfeksionun önlemini almayınca allah korusun tekrarlıo sonra geçio sanıon pat die çıkıo.doktor verdi sonuçta bi zararı yoktur.tabi insan emin olamıo ama sen bilirsin canım yinede...
herkess için mutluu bol umutlu bir hafta olsun bu hafta...nasılsınız bugün?ben iim klinikten aradılar transferim çarşamba günü olcakmış embrio gelişimi gayet ii dediler.bende o günün gelmesini bekliom işte..
ayy çok sevindim,,,hayırlısı olur inşallahhhh,,5.günmü oluyor transfer?kaç tane yumoş transfer edicekler bellimi?
ecrincim,,hayırdır ne oldu canım ya,geçmiş olsun,idrar yolu enfeksiyonunmu var anlayamadım canm??
saol canımm..yani şuan 19 taneside hala dewam ediomuş gelişime dondururuz yani kalanları.işşallah ihtiyaç kalmaz ama belki bi kaç sene sonra kardeş yaparız bebişimize
merhaba kızlarr,
bende varım benide ekleyin listeye
tedaviye cumartesi başladım, şu anda iğnelerimi oluyorum tahmini bir 10 gün sürecek sanırım sonra yumurtalarım toplanacak. hepimize bol şanslar..
merhaba kızlarr,
bende varım benide ekleyin listeye
tedaviye cumartesi başladım, şu anda iğnelerimi oluyorum tahmini bir 10 gün sürecek sanırım sonra yumurtalarım toplanacak. hepimize bol şanslar..
saol canımm...eet 5. gün transferi olcak..2 tane transfer edilcek canımm...
saol canımm...eet 5. gün transferi olcak..2 tane transfer edilcek canımm...
kızlaaarrr ben çıkıyorum arkamdan su dökmeyi unutmayınnn
Arkadaslar cok alakasiz bi konu ama bisey sormak istiyorum
tavsiye edebilceginiz oteller varmi?:26::26::26:
biz bu yil icin kararsiz kaldikta,memnun kaldiginiz oteller varsa isimlerini yazarmisiniz bi zahmet
Ala ala canımcım yaa bizde raporla daha uygun olcak die bekleyip duruyoruzzz..şimdi benım anlamadığım tüp bebek aşağı yukarı ne kadar tutuyorr rapor ne kadarını karşılıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?