Tüp Bebek Günlüğümüz !

ahh şu doktorlar yokmu allah başımızdan eksik etmesin ama muhtaçta etmesin...
Canım sen bolbol su iç ve birde yoğurt suyu iç oda enfeksiyona iyi gelir..

zaten dunden berı ıctıgım su sana dıyım 4 kg belkıde onunla attım neyse ılac 3 lıra bısyemıs burdan ark alacak sımdı eczaneyede sordum hamılekte kullanılıyor dedı yanma yok ta ıcerde kalıntı varsa korkum o zaten yaaa....

herkess için mutluu bol umutlu bir hafta olsun bu hafta...nasılsınız bugün?ben iim klinikten aradılar transferim çarşamba günü olcakmış embrio gelişimi gayet ii dediler.bende o günün gelmesini bekliom işte..

canım nasılsın bugün?biraz daha iisin işşallahh...doktorun dediği ilacı iç bence enfeksionda çok tehlikeli bişi..agrın falan var mı?

ıyıyım canım rabbıme sukur yanmam cok ama cok az kaldı o yuzden ılacta tereddut kaldım kuzum ama saglıgım ıyı hanı basımda agrımıyor ates yok ne bılımmmm yaaa kararsızım anlıycan

ıyıyım canım rabbıme sukur yanmam cok ama cok az kaldı o yuzden ılacta tereddut kaldım kuzum ama saglıgım ıyı hanı basımda agrımıyor ates yok ne bılımmmm yaaa kararsızım anlıycan

enfeksionun önlemini almayınca allah korusun tekrarlıo sonra geçio sanıon pat die çıkıo.doktor verdi sonuçta bi zararı yoktur.tabi insan emin olamıo ama sen bilirsin canım yinede...

ayyyy cok sevındım canımmmm rabbım ınş. Onları sana sıkı sıkı tutturur ıns. Canım anne olarak doneceksın desene izmire cok sevındım ohhh donduracakmsıınız canım bu arada ...

ayyyy cok sevındım canımmmm rabbım ınş. Onları sana sıkı sıkı tutturur ıns. Canım anne olarak doneceksın desene izmire cok sevındım ohhh donduracakmsıınız canım bu arada ...

saol canımm..yani şuan 19 taneside hala dewam ediomuş gelişime dondururuz yani kalanları.işşallah ihtiyaç kalmaz ama belki bi kaç sene sonra kardeş yaparız bebişimize

enfeksionun önlemini almayınca allah korusun tekrarlıo sonra geçio sanıon pat die çıkıo.doktor verdi sonuçta bi zararı yoktur.tabi insan emin olamıo ama sen bilirsin canım yinede...

mecburen alıcaz canım yapacak baska bır sey yok napalım hersey kısmet hayırlısı benımkıne tes yapalım dedım kı normalde ben erken teste karsıyım hanı varsa ona gore bakarız dıye 8. Gun fln ozamana kadar dayanırım deıdm ama oda ıdrar yoksa kan yok dedı ben ılacı kullanırım eczanecıde dedı sıkıntı yok kullan dedı ama benım sıkıntım o kadar kanama varken takıp et haber ver demesı .... ılgııszce basından salması yanı kuzum

ayy çok sevindim,,,hayırlısı olur inşallahhhh,,5.günmü oluyor transfer?kaç tane yumoş transfer edicekler bellimi?

merhaba kızlarr,

bende varım benide ekleyin listeye

tedaviye cumartesi başladım, şu anda iğnelerimi oluyorum tahmini bir 10 gün sürecek sanırım sonra yumurtalarım toplanacak. hepimize bol şanslar..

saol canımm..yani şuan 19 taneside hala dewam ediomuş gelişime dondururuz yani kalanları.işşallah ihtiyaç kalmaz ama belki bi kaç sene sonra kardeş yaparız bebişimize

dondur canım dondurulmus transferı daha kolay cunku hem 2 tanede olsa kısmet dımı rabbım ıkısınde tutsun ama kardes dedıgın gıbı bakarsın lazım olur ama kalna olursada onu atmaya nasıl kıyarsın yaaaa....

merhaba kızlarr,

tedaviye cumartesi başladım, şu anda iğnelerimi oluyorum tahmini bir 10 gün sürecek sanırım sonra yumurtalarım toplanacak. hepimize bol şanslar..

tedavın hayırlsı olsun canım bebısle sonuclansın ınsallah lıste konusundada egunal arkadasımız var o ekler gelınce canım...

merhaba kızlarr,

hoşgeldin canım tedvin hayırlı olsun..

saol canımm...eet 5. gün transferi olcak..2 tane transfer edilcek canımm...

ayy çok sevindimm ya iki tane bi de hee..umarım ALLAHIM gönlüne göre verir bakarsın Eki Görüntüle 360619 olurr tatlımm..

hoşbulduk kızlar,

konuşmaya çok ihtiyacım var, çok heyecanlıyım zaman geçmiyor, transferden sonra 12 gün nasıl geçer hiç bilmiyorum.

inşallah allahım bebek bekleyen herkese nasip eder tez zamanda beklemek çok kötü bişi...

Arkadaslar cok alakasiz bi konu ama bisey sormak istiyorum
tavsiye edebilceginiz oteller varmi?:26::26::26:
biz bu yil icin kararsiz kaldikta,memnun kaldiginiz oteller varsa isimlerini yazarmisiniz bi zahmet

Cnm dalaman sarigerme Hilton kesinlikle tavsiye ediyorum sahil mavi bayrakli mutfak çok başarılı buyaz yaptıgım enguzel tatildi

Ala ala canımcım yaa bizde raporla daha uygun olcak die bekleyip duruyoruzzz..şimdi benım anlamadığım tüp bebek aşağı yukarı ne kadar tutuyorr rapor ne kadarını karşılıyor?

canım ben devlette yaptırdım devlete 400 veriosun ama özel dışarda anlaşmalı bi yerde yaptırırsan sadece 800lirasını devlet ödüomuş ki zaten sıkı pazarlıkla 800 indirirler canım. ilaç içinse dediğim gibi artık yüzde 20 si değil katkı payı yani ilaçların nerdeyse yarısını ödüyceksiniz ve rapor hakkın 2 tatlım veee devlette yaptırırsan 2 embrioda vermiolar. saçmalık dizboyu anlıycan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…