listeye egunal arkaşımız ekliyor.sen yaşını merkezini kaçıncı deneem ve sorununu yazarsan ekler o seni gelince canımm..hayırlısı olsun bu arada...merhaba kızlarr,
bende varım benide ekleyin listeye
tedaviye cumartesi başladım, şu anda iğnelerimi oluyorum tahmini bir 10 gün sürecek sanırım sonra yumurtalarım toplanacak. hepimize bol şanslar..
kız kıyarmıyım hiçç ama insaf 19 tanesini nası doğurayımmdondur canım dondurulmus transferı daha kolay cunku hem 2 tanede olsa kısmet dımı rabbım ıkısınde tutsun ama kardes dedıgın gıbı bakarsın lazım olur ama kalna olursada onu atmaya nasıl kıyarsın yaaaa....
aminn canımm işşallahh...ayy çok sevindimm ya iki tane bi de hee..umarım ALLAHIM gönlüne göre verir bakarsın Eki Görüntüle 360619 olurr tatlımm..
Cnm ekinm maşallah senin embriyolarınaDediğin gibidigerleri kardes. Olsun insallh zaten kardesler sadece dünyaya geliş tarihleri farklı olucak insallh az kaldı bebelerini almana
günaydıınnnnnn güzeller..... mutlu bi hafta olsun inşallah......
saol canımm...eet 5. gün transferi olcak..2 tane transfer edilcek canımm...
malesef canım bula bula transferden sonrayı buldu enfeksıyon ....
canım ben devlette yaptırdım devlete 400 veriosun ama özel dışarda anlaşmalı bi yerde yaptırırsan sadece 800lirasını devlet ödüomuş ki zaten sıkı pazarlıkla 800 indirirler canım. ilaç içinse dediğim gibi artık yüzde 20 si değil katkı payı yani ilaçların nerdeyse yarısını ödüyceksinizve rapor hakkın 2 tatlım veee devlette yaptırırsan 2 embrioda vermiolar. saçmalık dizboyu anlıycan
hoşbulduk kızlar,
konuşmaya çok ihtiyacım var, çok heyecanlıyım zaman geçmiyor, transferden sonra 12 gün nasıl geçer hiç bilmiyorum.
inşallah allahım bebek bekleyen herkese nasip eder tez zamanda beklemek çok kötü bişi...
valla canım bende fakulte hastanesinde yaptırmayı dusunuorum ordakı doktor cok ıyı hemm ne bıleyım ozellere bakış bana orası daha mantıklı geliyorr..bakalım hayırlısı bende yasımı beklıorum ıste mayıs sonu baslıcam tedaviyee...bu rapor yüzündenn iştee..
canım ben devlette yaptırdım devlete 400 veriosun ama özel dışarda anlaşmalı bi yerde yaptırırsan sadece 800lirasını devlet ödüomuş ki zaten sıkı pazarlıkla 800 indirirler canım. ilaç içinse dediğim gibi artık yüzde 20 si değil katkı payı yani ilaçların nerdeyse yarısını ödüyceksinizve rapor hakkın 2 tatlım veee devlette yaptırırsan 2 embrioda vermiolar. saçmalık dizboyu anlıycan
çok geçmiş olsun canım,bol bol su içç,
listeye egunal arkaşımız ekliyor.sen yaşını merkezini kaçıncı deneem ve sorununu yazarsan ekler o seni gelince canımm..hayırlısı olsun bu arada...
Kız kıyarmıyım hiçç ama insaf 19 tanesini nası doğurayımm
Aminn canımm işşallahh...
saol canımm...eet az kaldı artık.çarşamba transfer olur cumada yola çıkarım kısmetse ewime dönerimm...yeter heralde o kadar dinlenmek dimi?
Bugün 10.dimi senin kan versene cnm sen
günaydıııınnnnn
Akasyacım sancıların oldumu hiç transfer sonrası? Olduysa en çok ne zaman oldu? 10 gün baktınmı testle? Baktıysan kaç çıktı?
hayırr 7.günüm bugün
ozaman 5 gun bekle benım 12sınde canım benımde 5. gun ama senın cumartesıye gelıyor benım pazartesı bekle bence...
listeye egunal arkaşımız ekliyor.sen yaşını merkezini kaçıncı deneem ve sorununu yazarsan ekler o seni gelince canımm..hayırlısı olsun bu arada...
teşekkür ederim. o zaman bilgileri paylaşayım;
Merkez: Bursa Acıbadem
Deneme: İlk deneme
Sorun: Sebepsiz İnfertilite
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?