Tüp Bebek Günlüğümüz !

güzel yürekli canım arkadaşlarım çok teşekkür ediyorum hepinize...
hazırlanmaya gidiyorum...topik açık çıkmadan yazarım yine size...
arkamdan su dökersiniz

tm canım hazırlan ve hemenn gitt..dökeriz tabiki ayıp ettin arkadaşımm..çabuk git geldee bize de haber verr olup biteni....

Herkese iyi ve bol pozitifli haftalar diliyorum
Pazartesi yine işbaşı :2:
Bir koşu okuyim dün gece yazılanları

hoşgeldinnn...aynen işe geldik yinee malesef ki kolay gelsin hepimize..

günaydın hatunlar
herkese mutlu haberlerin alındığı iyi bir hafta diliyorum

canım eczacılar odasınıda aradım şubat ayından itibaren 3 çocuk isteyen devletimiz bazı ilaçlarda yüzde 20yi kaldırıp katkı payı yapmış. yani gonal f (340)lira ya sadece 80 lirasını devletimiz ödüyor. benim çikolata kistim olduğundan rezervim azalıyordu ve ilaçlarada zor cvp verdi yumurtalarım. şimdi sağolsun eczacım kendi karpayından indirecek o da 950 lira falan oluo yine 1250 den kurtuldum die seviniorum inan hem çift emrio koyma hem raporun bi mantığı kalmamış sonra da 3 çocuk çok sinirliyim çokk..

kızlar umarım bu hafta güzel ,hayırlı haberlerle dolu olur, herşeyin hayırlısı olsuuunnn diyorummm hepinizi öpüyorummm

kızlar gunaydın nasılsınız bakalım guzel bır hafata olması dılegıyle ınş.
doktorum aradı durumumu sordu bende soyledım o kanama mesaneden gelmsıtır dedı ben obur taraftan geldıgını bılıyorum demekkı mesaneden oraya gecıs var neyse onlar daha ıyısını bılır...
bana bu ılacı verdı Piyeloseptyl enfeksıyonlarda kullanılıyor hamılelıktede kullanılan bır ılac dedı ve bol suyla ıc dedı sımdı ben alsammı almasammı kararsız kaldım kanamam yok cok sukur ama yanma cokta az olsa devam edıyor ama oyle dayanılmıycak kadar degıl gonlum ılacı almaktan yana degıl ama yanmasa bıle daha kotu bısey olup ılerlerse dıye korkuyorum yardım lutfennnnnnn

nasılsınız bakalımm şekerciklerr...?

iyiym kuzucum ama biraz yorgunluk var dün eşim evdeydi bende 1 hafta evde kalmanın acısını çıkartayım dedim yamuldum
sen nasıl oldun iyileştinmi biraz gittinmi izmire
bugun battaniyeye başlıyom bakalım becerebilcekmiyim

canım benım gecengün mesajını okuyunca kötü oldum dünde giremedim nete.
bence ilacı almalısın enfeksiyon bu önlemini almalısın. hem hamilelikte kullanılan bir ilaç aksi olsaydı doktorun önermezdi
yanma problemini bende yaşadım ama benımki dayanılmayacak gibiydi
doktorumda antibiyotik iğne vermişti eğer önlem almazsak sonuçları kötü olabilir demişti.
doktorunu dinlemelisin canım

ahhh canım o kadar sınırlıyımkı bu doktora anlatamam inan ben onu o gun aradım ve asırı kanamam var dedım o zaman al hemen basla deseydı sankı ne olurdu ya ıs ısten gecmısse bana mesaneden gelmsıtır dıyo parca geldı dıyorum yok dıyo neyse ALLAHIM buyuk .... evet hamılelıkte kullanılıyor sıkıntı yapma al kullan bır hafta dedı ama ben de esımde kararsız kaldık alıcam tabı ya tutunduysa yavrularım ılacı almazsam kotu olursa dıye dusunuyorum cunku o yuzden alırım ama sızlerede sormak ıstedım hemsıresı bıle dedı enfeksıyon bu bol su oc dıye onu aradıgımda o bunu bıle demedı sozde tup bebekte kralıce...

Ala ala canımcım yaa bizde raporla daha uygun olcak die bekleyip duruyoruzzz..şimdi benım anlamadığım tüp bebek aşağı yukarı ne kadar tutuyorr rapor ne kadarını karşılıyor?

kızlaaarrr ben çıkıyorum arkamdan su dökmeyi unutmayınnn

canımcım döktük döktük iyi haberlerle gel inşallaaahhhh

tatlışımmm geçmiş olsun yaa..valla inan bilmiorum ama doktorun verdiysee bence içsen sorun olmaz sankii ama

ohh iyi gezmişsinz ama hava almışşsındırr...bende daha iyiyimm canm ama izmire gidemedimm evde yattım durdumm

ahh canım yaa ne diyeyim ki umarım bi sorun olmazzz..kızım ALLAH bunların eline düşürmesin dicem ama onlarsızda olmuyorr ki başımız sıkışsa hemen arıyoruz gidiyoruz..ALLAH içlerine merhamet versinn..ne güçlükler yaşıyoruz ama bi çeken biliyorr..

ahh şu doktorlar yokmu Allah başımızdan eksik etmesin ama muhtaçta etmesin...
canım sen bolbol su iç ve birde yoğurt suyu iç oda enfeksiyona iyi gelir..

canım nasılsın bugün?biraz daha iisin işşallahh...doktorun dediği ilacı iç bence enfeksionda çok tehlikeli bişi..agrın falan var mı?

sen nasıl oldun canımmmmm olmuyor malesef yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…