:)) yok 7 bugün için demedim zaten 10.gün için sordum
canım benım 10 gun c.tesyıse gelıyor ben enfeksıyon oldugum ıcın acıkcası test yapayım dedım ama esım ıstemedı bugun dedım 10 gun yaparız hayır gununde dedı bende erkene karsıyım ama calsıtıgım ıcın kı 3 gundurde evdeydım daha ıslerı toplayamadım o yzudne pzaratesıde ızın almak ıstemıyorum derdım o ama gene patronun sagolsun sordu soyledım pazartesı dıye hadı hayırlı haberle gel dedı ızın verdı ama ben sıkıntı olmasın dıye pazar acılde yaptıralım dedım esımde ısten ızın alamk zorunda kalamsın hanı dıye yaaa
kaynannada gwlsın canım genelde sızdemı kalıyor sende nazlanırsın bakar sıze hehe
arayın siz ben arayamıyorum bişey ögrenirseniz hemen haber verin......ALLAHIM SORUNSUZ GEÇER İNŞALLAH DUA EDİYORUM KALKTIGIMDAN BERİİ
Canım benimmmm güzel ecrincimm inş hayırlı haberler alırız sendende
Kiz cadı ben de 10.gun zannediyorumDur kaşınmak yok otur yerine. Unut test gününüde bekle bakım ceza sana 1.gunu bekle bende heveslendim 10.gunndiye
piyeloseptyl kızlar ılac geldı ve ıcıyorum rabbım hayırlıısnı versın artık hakkımzıdaaa
canım ben 11. gün kan testi yaptırdım 167 çıktı. ama idrar testim negatifti aynı gün.....günaydıııınnnnn
akasyacım sancıların oldumu hiç transfer sonrası? olduysa en çok ne zaman oldu? 10 gün baktınmı testle? baktıysan kaç çıktı?
malum ben tünaydıncıyım:)))))))))günaydınn cicimm...ay pardonn tünaydınn Eki Görüntüle 360629
iyiyim bitanem esas sen nasılsın??gunaytın canım nasılsınnnnnnnnnnnnnnn
sana da güzel bir hafta dilerim canımcım....ekincimm çok sevindim maşallahh..5. gün tranferi olacakmışş..Hayırlısı olsunn..
juliettadan haber gelmedimi??
papatyac yaptırmamışsın test galibaa..Bekle canım test gününü o zaman..Sabretmek çok zor biliyorum ama sabırlar diliyorum sana..
egunalımı aradım ama halen çıkmamış galiba...
Ayyyyyyyyyyyyyyy evi havalandırdımmm daha yatak bile duruyorrr...Kızlardan haber gelicek diye kalkamıyorummmm..
tatlım hulusi beyin ora çok kalabalıktır genelde çok yoğun.. tam saatinde mümkün değil almamıştır gerçi saat 1 oldu artık çıması lazım...
canım özel olmazsa sorabilir miyim? senin kaçıncı denemede oldu problem olarak ne vardı bi de hangi merkez de yaptırdın?
maaaşallah ikiz mi?
i
darısı banaaaaa, bizeee
işte artmazsasda biliiim diyorum, ama İnşallah öle bişey olmz:18::18::18:
canım ben duruyu iyi tanıyorum ne yazıkki bebişelerini kaybetti biliomusunuz bilmiorum. Allahım en kısa sürede hayırla, sağlıkla doldursun göbişini
merhaba kızlar bugün konturolum vardı opu belli oldu carşanba günü sizlere bişey sormak istiyorum ovitrelle 250 catlatma ignesi vurulucam catlatma iğnesinden iki kutu vurulcam sizlerdemi böylemi yaptınız opu dan sonra kanamanız arınız oldumu ???
merhaba kızlar bugün konturolum vardı opu belli oldu carşanba günü sizlere bişey sormak istiyorum ovitrelle 250 catlatma ignesi vurulucam catlatma iğnesinden iki kutu vurulcam sizlerdemi böylemi yaptınız opu dan sonra kanamanız arınız oldumu ???
hayırlı olsun canım,ben bir tane vurulmuştum,,opu dan sonra hafif bir kasık ağrım olmuştu ,kanama olmadı bende
ewet cnm aynen bnde öle vurundum o iğneleri yani toplamda 3 iğne . opu dan sonra da ağrılarım olmuştu baya bnm şişkinlik ve ağrılar biraz zorluyo tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?