Tüp Bebek Günlüğümüz !

:)) yok 7 bugün için demedim zaten 10.gün için sordum

Tamam anladım canımm bendeee..duru da enteresanlıklar diz boyuydu onu sadece bir örnek verdimm.Birçok kişi var böyle ondan yaneeee..Çokk üzüldümm inşş en kısa zamanda Rabbim onada mucizesini yaşatacakkk..

Canım benimmmm güzel ecrincimm inş hayırlı haberler alırız sendende

arayın siz ben arayamıyorum bişey ögrenirseniz hemen haber verin......ALLAHIM SORUNSUZ GEÇER İNŞALLAH DUA EDİYORUM KALKTIGIMDAN BERİİ

Valla 11,30 daydı randevuu..Hulusi Bey ile ya koyu muhabbet varr,ya telleri duymuyor görmüyorr..Diken üstündeyim neden geri dönmüyor diyeeee..Allahh Allahhhhh

piyeloseptyl kızlar ılac geldı ve ıcıyorum rabbım hayırlıısnı versın artık hakkımzıdaaa

Son düzenleme:
Ayyyyyyyyyyyyyyy evi havalandırdımmm daha yatak bile duruyorrr...Kızlardan haber gelicek diye kalkamıyorummmm..

günaydıııınnnnn

akasyacım sancıların oldumu hiç transfer sonrası? olduysa en çok ne zaman oldu? 10 gün baktınmı testle? baktıysan kaç çıktı?
canım ben 11. gün kan testi yaptırdım 167 çıktı. ama idrar testim negatifti aynı gün.....

günaydınn cicimm...ay pardonn tünaydınn Eki Görüntüle 360629
malum ben tünaydıncıyım:)))))))))
gunaytın canım nasılsınnnnnnnnnnnnnnn
iyiyim bitanem esas sen nasılsın??

sana da güzel bir hafta dilerim canımcım....

Ayyyyyyyyyyyyyyy evi havalandırdımmm daha yatak bile duruyorrr...Kızlardan haber gelicek diye kalkamıyorummmm..

tatlım hulusi beyin ora çok kalabalıktır genelde çok yoğun.. tam saatinde mümkün değil almamıştır gerçi saat 1 oldu artık çıması lazım...

merhaba kızlar bugün konturolum vardı opu belli oldu carşanba günü sizlere bişey sormak istiyorum ovitrelle 250 catlatma ignesi vurulucam catlatma iğnesinden iki kutu vurulcam sizlerdemi böylemi yaptınız opu dan sonra kanamanız arınız oldumu ???

canım özel olmazsa sorabilir miyim? senin kaçıncı denemede oldu problem olarak ne vardı bi de hangi merkez de yaptırdın?

tabi canım sorabilirsin istediğini,,bizim özelimiz burası zaten merak etme,benim ilk denememdi,bende çikolata kisti varrdı, ameliyat olmuştum ama yumurta rezervim de azalmıştı ,hem kistim tekrarladı,o yüzden kalamıyordum,istanbul acıbadem maslak ,bülent tıraş,tı dokturum,senin problem ne??

ikiz değil canım,tek yumurtamdı zaten benim bebeğim,

hayırlı olsun canım,ben bir tane vurulmuştum,,opu dan sonra hafif bir kasık ağrım olmuştu ,kanama olmadı bende

Evet canım ben de 2 kutu iğne olmuştum. Hiç kanamam olmadı sonrası gayet rahattı. İyi şanslar..

ewet cnm aynen bnde öle vurundum o iğneleri yani toplamda 3 iğne . opu dan sonra da ağrılarım olmuştu baya bnm şişkinlik ve ağrılar biraz zorluyo tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…