Tüp Bebek Günlüğümüz !

bende seni öpüyoruummmmmmmm
Herkese iyi ve bol pozitifli haftalar diliyorum
Pazartesi yine işbaşı :2:
Bir koşu okuyim dün gece yazılanları
hadi okuda gel bakalım....

günaydın hatunlar
herkese mutlu haberlerin alındığı iyi bir hafta diliyorum
inşallah tatlım seni ve miniğini öpüyorum...

Eki Görüntüle 360595 Eki Görüntüle 360594

hu huu hamişş arkadaşlarr bugun nasılmış bakalımm
iyiyiz datlum sen nasılsın???

kızlaaarrr ben çıkıyorum arkamdan su dökmeyi unutmayınnn
hayırla git hayırla gel inşallah güzel arkadaşım....

bunda da vardır bi hayır diyelim.. ve ilacı mutlaka iç tekrar geçmiş olsun bitanem....

maşallahhhhhh
saol canımm..yani şuan 19 taneside hala dewam ediomuş gelişime dondururuz yani kalanları.işşallah ihtiyaç kalmaz ama belki bi kaç sene sonra kardeş yaparız bebişimize
aminnnnnnn.. boy boy küçük ekinler
merhaba kızlarr,

bende varım benide ekleyin listeye

tedaviye cumartesi başladım, şu anda iğnelerimi oluyorum tahmini bir 10 gün sürecek sanırım sonra yumurtalarım toplanacak. hepimize bol şanslar..
tedavin hayırlı sonucu mutlu olsun.....

hayırlı olsun canım.... opudan sonra ağrım yada kanamam olmadı ama şiştim:))))))

günaydıınnnnnn güzeller..... mutlu bi hafta olsun inşallah......
sanada günaydınnn canımmm...
ayyy negüzel,,, inşallah ikiside tutar bebişlerininnn
aminn işşallahh...
Cnm sen yinede bu konuyu Bahçeli'ye konus belki daha uzn kal diyebilir mesela aral bey beni 4gun evden çıkarmadı sen aral bey le de konus bunu belki 1 2 gun daha fazla yatdiyebilir
ayy onlara kalsa aynı gün bile yola çıkabilirsin diolarrben aral beye sordum 2 gün dinlen yeter dedi.çarşamba olursa cuma öğleden sonra yola çıkarım kısmetse.ayy ben diğerlerinde 12 gün dışarı çıkmamıştım...galiba pek onunla ilgisi yok neler duyuyoz çünkü.ama hemen çıkam yola eşimde çıkarmaz zaten o yüzden 2 gün yeter heralde..işşallah bişi olmaz..sen napıonn canım?perşembe büyük günn gelio sonunda kayınwaldeciğinn
saoll canım benimm...
eet canım çarşamba olcak transfer bakalım hayırlısı artık..

bende iki tane iğne attım..bazen öle weriolar heralde.belki yumurtan çoktur benim çoktu o yüzden 2 tane wermişler...kanamam olmadı belki 1-2 damla anca.agrıda yumurta çok olursa daha fazla oluo sanırım benim bi kaç gün oldu ama bugün iim artık..

kızlar ben kocişle gezmeğe gidiyorumm...adam kaldı işinden bebek yapcaz die oda buralarda benle kalıosıkıldı çıkıp gezcez biraz..gelince görüşürüzz öptümm sizi...

saollun kız lar içimi rahatlattınız inşallah herşey güzel olur

Son düzenleme:
herkese merhabalar,

Canım benim ben randevumu bugün iptal ettim Cuma günü gideceğim. İnşallah sen de güzel sonuçlarla gelirsin. Allah yardımcın olsun.

transferde nsonra banada doktorum ilk saatler çok önemli demişti,ama ilk gün dinlen demişti,ertesi günü yola çıkabilirsin demişti,

turginurrrcumm herşey yolunda anladığım kadarıylaaa maşallah Seni her gördüğümde içimde umutlar yeşeriyorrr...İyiki varsınn canımm..

hadı maşallah inşallah hayırlı sonuçlar alırsın

günaydıınnnnnn güzeller..... mutlu bi hafta olsun inşallah......

inşallah canım

bende merak ettim ya ne oldu acaba

Akasyaaaaaaa Hulusiii güldeni beğenip rehin mi alldı diyorummmm..Yada bu kız betahcg yaptırdı sonucu bekliyorrr..İçimm kıpır kıpırrr halennn..İki evi topluyorum süpürüyorum iki oturuyorumm..

iyiyim bitanem esas sen nasılsın??

çok şukur canım halımıze.... dedıgın gıbı bundada vardır bır hayır dıyıp ıctım ılacı hadı bakalıma artıkkk hayırlııs olsun yaaaa oncekınde sıstım transferın tadını alamadım bunda boyle rabbım buyuk napalım...

hangi fakülte peki??

PARDOn canım yenı gordumm uludağ unv.tıp faakultesıı canımm..

herkese merhabalar,

Canım benim ben randevumu bugün iptal ettim Cuma günü gideceğim. İnşallah sen de güzel sonuçlarla gelirsin. Allah yardımcın olsun.

aa nie iptal ettin şekerımm yaaa..nese cuma gitcenn demekkk...hayırlısıııı

turginurrrcumm herşey yolunda anladığım kadarıylaaa maşallah Seni her gördüğümde içimde umutlar yeşeriyorrr...İyiki varsınn canımm..

çok şükür canım herşey yolunda,çok sıkıntı çektim çok üzüldüm,Allah yüzümü güldürdü sonunda,darısı hepinizin başına ben inanıyorum ki sizlerinde benim gibi gülecek yüzü inşallahhhhh,,saolasın canım sizlerde iyiki varsınız ,,,

şekercimm transferin tadını boşverrr ya hayırlısınlaa hamişş kaldaa onun tadını çıkartırsınn inşallaaahhhh elbete herşeyde bir hayır vardır derlerrr yaaa ALLAHIN taktirii işteee...

egunallll.......... nerdesinn yaaaaaaa

PARDOn canım yenı gordumm uludağ unv.tıp faakultesıı canımm..

aa nie iptal ettin şekerımm yaaa..nese cuma gitcenn demekkk...hayırlısıııı

aslında o günküörandevum net değildi.benim kafamdaki tarihti. sonra düşündüm Cuma olsun daha hayırlı olur diye. İnşallahhhhh herşey çokk güzell olurrr

Akasyaaaaaaa Hulusiii güldeni beğenip rehin mi alldı diyorummmm..Yada bu kız betahcg yaptırdı sonucu bekliyorrr..İçimm kıpır kıpırrr halennn..İki evi topluyorum süpürüyorum iki oturuyorumm..

Yaa cnm Gülden dn hbr yok dimi halen insallh bthcg pozitiftir ve bizim kiz bayilmistir bu iyi bir senaryo bence nasılsın

Su canımm misafirdi temizlikti sana geri dönemedimm.Aklımdasınn..Telini kaydettimm.Arıcam senii..Ama acil olursa bana ulaşırsın zaten dimi canımm..

Gülden aradı kıslarr..Bu ay Hulusi Bey takip yapıp durumunu kendi değerlendirmek istemiş..D.kontrol hapı ve vitamin falan vermiş..Bu ayı pas geçiyorlarmış..Kendide yarımsaat bir saate kadar aramızda olucakkmışşş..Herşey yolundaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…