tabi canım sorabilirsin istediğini,,bizim özelimiz burası zaten merak etme,benim ilk denememdi,bende çikolata kisti varrdı, ameliyat olmuştum ama yumurta rezervim de azalmıştı ,hem kistim tekrarladı,o yüzden kalamıyordum,istanbul acıbadem maslak ,bülent tıraş,tı dokturum,senin problem ne??[/QUOTe
benimde ilk denemem olacak inşallah bursa acıbadem de şahin bey yapacak. bizde sebepsiz infertilite var. bir de şahin bey muayene sırasında farketti yumurtalıklarımdan biri rahme yakın duruyormuş sebep belki de bu olabilir dedi. bilemiyorum. iğnelere başladım daha önceden 3 ay çatlatma iğnesi tedavisi gördüm gonal f kullanmıştım benim yumurtalar bana mısın demedi. dozu arttırdık zor büyüttük. bakalım çarşamba kontrole gidicem puregonla büyümeleri nasıl olacak? inşallah kaliteli yumurtalar oluşur.
bende seni öpüyoruummmmmmmmgünaydınlar nasılsınız maşallah hafta sonu 100 sayfayı devirmişşiniz okumayı hiç ama hiç düşünmuyorum güncel listeyi bulursam incelerim güzel bir hafta olması dileğiyle herkesi kocaman öpüyorummmmmmmmm
hadi okuda gel bakalım....Herkese iyi ve bol pozitifli haftalar diliyorum
Pazartesi yine işbaşı :2:
Bir koşu okuyim dün gece yazılanları
inşallah tatlım seni ve miniğini öpüyorum...günaydın hatunlar
herkese mutlu haberlerin alındığı iyi bir hafta diliyorum
iyiyiz datlum sen nasılsın???
hayırla git hayırla gel inşallah güzel arkadaşım....kızlaaarrr ben çıkıyorum arkamdan su dökmeyi unutmayınnn
bunda da vardır bi hayır diyelim.. ve ilacı mutlaka iç tekrar geçmiş olsun bitanem....kızlar gunaydın nasılsınız bakalım guzel bır hafata olması dılegıyle ınş.
doktorum aradı durumumu sordu bende soyledım o kanama mesaneden gelmsıtır dedı ben obur taraftan geldıgını bılıyorum demekkı mesaneden oraya gecıs var neyse onlar daha ıyısını bılır...
bana bu ılacı verdı Piyeloseptyl enfeksıyonlarda kullanılıyor hamılelıktede kullanılan bır ılac dedı ve bol suyla ıc dedı sımdı ben alsammı almasammı kararsız kaldım kanamam yok cok sukur ama yanma cokta az olsa devam edıyor ama oyle dayanılmıycak kadar degıl gonlum ılacı almaktan yana degıl ama yanmasa bıle daha kotu bısey olup ılerlerse dıye korkuyorum yardım lutfennnnnnn
herkess için mutluu bol umutlu bir hafta olsun bu hafta...nasılsınız bugün?ben iim klinikten aradılar transferim çarşamba günü olcakmış embrio gelişimi gayet ii dediler.bende o günün gelmesini bekliom işte..
aminnnnnnn.. boy boy küçük ekinlersaol canımm..yani şuan 19 taneside hala dewam ediomuş gelişime dondururuz yani kalanları.işşallah ihtiyaç kalmaz ama belki bi kaç sene sonra kardeş yaparız bebişimize
tedavin hayırlı sonucu mutlu olsun.....merhaba kızlarr,
bende varım benide ekleyin listeye
tedaviye cumartesi başladım, şu anda iğnelerimi oluyorum tahmini bir 10 gün sürecek sanırım sonra yumurtalarım toplanacak. hepimize bol şanslar..
merhaba kızlar bugün konturolum vardı opu belli oldu carşanba günü sizlere bişey sormak istiyorum ovitrelle 250 catlatma ignesi vurulucam catlatma iğnesinden iki kutu vurulcam sizlerdemi böylemi yaptınız opu dan sonra kanamanız arınız oldumu ???
sanada günaydınnn canımmm...günaydıınnnnnn güzeller..... mutlu bi hafta olsun inşallah......
aminn işşallahh...ayyy negüzel,,, inşallah ikiside tutar bebişlerininnn
ayy onlara kalsa aynı gün bile yola çıkabilirsin diolarrCnm sen yinede bu konuyu Bahçeli'ye konus belki daha uzn kal diyebilir mesela aral bey beni 4gun evden çıkarmadı sen aral bey le de konus bunu belki 1 2 gun daha fazla yatdiyebilir
saoll canım benimm...evet kıyamazsın ama 19 tanede doguramazsın canım ama onlar dondurmaya gelınce en kalıtelısını ayıracakları ıcın hepsı olmaz saten yaaa sende ıclenmene gerek yok kuzummmm rabbım gonlune gore versın kuzum
eet canım çarşamba olcak transfer bakalım hayırlısı artık..ekincimm çok sevindim maşallahh..5. gün tranferi olacakmışş..Hayırlısı olsunn..
juliettadan haber gelmedimi??
papatyac yaptırmamışsın test galibaa..Bekle canım test gününü o zaman..Sabretmek çok zor biliyorum ama sabırlar diliyorum sana..
egunalımı aradım ama halen çıkmamış galiba...
merhaba kızlar bugün konturolum vardı opu belli oldu carşanba günü sizlere bişey sormak istiyorum ovitrelle 250 catlatma ignesi vurulucam catlatma iğnesinden iki kutu vurulcam sizlerdemi böylemi yaptınız opu dan sonra kanamanız arınız oldumu ???
tabi canım sorabilirsin istediğini,,bizim özelimiz burası zaten merak etme,benim ilk denememdi,bende çikolata kisti varrdı, ameliyat olmuştum ama yumurta rezervim de azalmıştı ,hem kistim tekrarladı,o yüzden kalamıyordum,istanbul acıbadem maslak ,bülent tıraş,tı dokturum,senin problem ne??[/QUOTe
benimde ilk denemem olacak inşallah bursa acıbadem de şahin bey yapacak. bizde sebepsiz infertilite var. bir de şahin bey muayene sırasında farketti yumurtalıklarımdan biri rahme yakın duruyormuş sebep belki de bu olabilir dedi. bilemiyorum. iğnelere başladım daha önceden 3 ay çatlatma iğnesi tedavisi gördüm gonal f kullanmıştım benim yumurtalar bana mısın demedi. dozu arttırdık zor büyüttük. bakalım çarşamba kontrole gidicem puregonla büyümeleri nasıl olacak? inşallah kaliteli yumurtalar oluşur.
benim yumurtam 17 mm olduğunda çatlatma iğnemi vurulmuştum ve 3.günde tranfer olmuştu,yumurtamın kaliteli olduğunu söylemişti embriyolog,,1.kalite 8 hücreliydi,çok fazla stres yapma kendine rahat olmaya çalış,inşallah gönlüne göre olur herşey canım
Eki Görüntüle 360575 Eki Görüntüle 360575 Eki Görüntüle 360575 Eki Görüntüle 360575 Eki Görüntüle 360575 Eki Görüntüle 360575
Topiğimize güzel birgün diliyorum...
Bol haberlerli ve hareketli birgün bizi bekliyor inşallah haftaya güzel haberlerle başlarız...
CANN82 Mucize bebeğinin gelişini testi tekrarlayarak resmileştirecek inşallah...
JULİETTA Bugün testi tekrarlayacak değerinin artmış olmasını diliyorum...
EKİN0486 Transfer olabilir haber bekliyor...
GÜLÜNENGÜZELİ Bugün OPU oluyor Allah yardımcısı olsun...
SRLN Randevu var yumoşların son durumuna göre OPU günü belli olabilir...
LEYLİKO Topikcanını görecek.Güzel vakit geçirsinler inşallah...
EGUNAL Günün özetinde kendimide yazacağım günlere gelmiş bulunuyorum...Bugün 2.tüp bebek için ilk randevum var...
Eki Görüntüle 360575 Eki Görüntüle 360575 Eki Görüntüle 360575 Eki Görüntüle 360575 Eki Görüntüle 360575 Eki Görüntüle 360575
sanada günaydınnn canımmm...
aminn işşallahh...
ayy onlara kalsa aynı gün bile yola çıkabilirsin diolarrben aral beye sordum 2 gün dinlen yeter dedi.çarşamba olursa cuma öğleden sonra yola çıkarım kısmetse.ayy ben diğerlerinde 12 gün dışarı çıkmamıştım...galiba pek onunla ilgisi yok neler duyuyoz çünkü.ama hemen çıkam yola eşimde çıkarmaz zaten o yüzden 2 gün yeter heralde..işşallah bişi olmaz..sen napıonn canım?perşembe büyük günn gelio sonunda kayınwaldeciğinn
saoll canım benimm...
eet canım çarşamba olcak transfer bakalım hayırlısı artık..
bende iki tane iğne attım..bazen öle weriolar heralde.belki yumurtan çoktur benim çoktu o yüzden 2 tane wermişler...kanamam olmadı belki 1-2 damla anca.agrıda yumurta çok olursa daha fazla oluo sanırım benim bi kaç gün oldu ama bugün iim artık..
şifa olsun gülüüüüüüüüüüüüüümmmmm..
herkess için mutluu bol umutlu bir hafta olsun bu hafta...nasılsınız bugün?ben iim klinikten aradılar transferim çarşamba günü olcakmış embrio gelişimi gayet ii dediler.bende o günün gelmesini bekliom işte..
günaydıınnnnnn güzeller..... mutlu bi hafta olsun inşallah......
ekincimm çok sevindim maşallahh..5. gün tranferi olacakmışş..Hayırlısı olsunn..
juliettadan haber gelmedimi??
papatyac yaptırmamışsın test galibaa..Bekle canım test gününü o zaman..Sabretmek çok zor biliyorum ama sabırlar diliyorum sana..
egunalımı aradım ama halen çıkmamış galiba...
iyiyim bitanem esas sen nasılsın??
hangi fakülte peki??
herkese merhabalar,
Canım benim ben randevumu bugün iptal ettim Cuma günü gideceğim. İnşallah sen de güzel sonuçlarla gelirsin. Allah yardımcın olsun.
turginurrrcumm herşey yolunda anladığım kadarıylaaa maşallahSeni her gördüğümde içimde umutlar yeşeriyorrr...İyiki varsınn canımm..
çok şukur canım halımıze.... dedıgın gıbı bundada vardır bır hayır dıyıp ıctım ılacı hadı bakalıma artıkkk hayırlııs olsun yaaaa oncekınde sıstım transferın tadını alamadım bunda boyle rabbım buyuk napalım...
PARDOn canım yenı gordumm uludağ unv.tıp faakultesıı canımm..
aa nie iptal ettin şekerımm yaaa..nese cuma gitcenn demekkk...hayırlısıııı
Akasyaaaaaaa Hulusiii güldeni beğenip rehin mi alldı diyorummmm..Yada bu kız betahcg yaptırdı sonucu bekliyorrr..İçimm kıpır kıpırrr halennn..İki evi topluyorum süpürüyorum iki oturuyorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?