Tüp Bebek Günlüğümüz !

ben çirkinim amaa :2:

tüh yaaaa... sen hariç herkezin dünya güzellik yarışmasında derecesi var delimisin sen ya..... bikerem sen annnesin taammı karnında şu fani dünyanın en güzel şeyi en büyük mucizesi var.... dünyadaki hiçbir şey bi kadını annelik kadar güzelleştiremez.... ayrıca ne demiş VEYSEL güzelliğin on para etmez bu bende ki aşk olmasa..gönlün eğlenecek yer bulamaz gönlümdeki köşk olmasa......
biz senin yüreğinin güzelliğini biliyoruz...mühim olanda bu....

ben çirkinim amaa :2:

Yaaaaaaaaa bahane üretmeeee bakk kızlarda kızmışlarr sanaaa..ne demek çirrkinnn hemmm..

Sen birtanesinn karasuuucummmm..Allah banada nasib etsinn inşş.Bende bu mereti elime almayayımm..Ahh ahhh bende kahve sigara muhabbetine bayılıyorummmmmmmm..

canımcım bana henüz ilaç yazmadı adetin 3.günü gidince kan tahlilleri yapılacak sonra ilaçlar verilecekmiş bizimkisi ön bi görüşme gibi oldu...

muayene etmedımı cnm senı alttan fln gormemıstır bısey belkıde:44::44:

baktı kuzum ultrasonla...ama yumurtalıklar iyi durumdaymış başka bişi demedi benimde nasıl oldu hiç aklıma gelmedi şaka gibi yaaa...
erken dönemde olsa da görülürmü ki...

ohh canımm ne güzell aklına bişey takılmadann ve mutlu bir sekılde ordan ayrıldın demek hadi bakalım hayırlısı olsunnn....

evet canım aynen öle oldu tek takıldığım neden kan testi yapılmadı...

Canım tedavin Hayirli olsun doğru bir yerde başlıyor olmanda çok güzel bu Hulusi bey is i biliyor senin adına Cook sevindim

sağol canım benim...evet çok güven verdi inşallah hep böle devam eder...

canımmm moral en önemlisi o güven varya güvennn denen o duygu onu aldınmı zaten bu işin sonu şimdiden belli demekitr...hayırlı uğurlu olsun inaşallahh cnm ...allah gönlündekini tez zamanda versin .....çok sevindimm hissedebildim seni biliyomusun :))) çünkü bende tlf da konuşmuş olmama rağmen bana müthiş bir güven verdi inşallah herşey sorunsuz ve güzel geçer ......

bugün herkes geç haber veriyor herhalde...kızlardan hala haber yokkk...
julietta dan korkuyorum negatif olursa en erken akşama haber veririm diyodu çok önceleri inşallah öle bişi yoktur...

benim aklıma gebelik testi yapalım demek gelmedi o yoğunluktan unuttum...daktırda dedmedi acaba niye yapalım demedikiii...adet olunca gel dedi en sonnn...

kan verdinmi bugün? verdiysen orda bakarlar zaten. şimdi sana adetin 2. ve 11 günü bakacaktır. birde vitamine başaltmıştır. bana öyle yapmıştı. ve tabi sigarayı bırakmadan gelme demişti:)))))) birdahaki aya kalmasındada vardır bir hayır ,hem testlerin eksiksiz yapılsınki bi sorun çıkmasın sonradan.
adam bütün hastalar bitmeden hastaneden çıkmıyo o yüzden sekreterleri geç saata randevu vermeye bile yanaşmıyo, hastalar bitmiyomuş hulusi bey çıkamadığı için onlarda çıkamıyomuş. işini severek yapıyo olması büyük artı. eğer kanı hala orta boylu esmer hatun alıyosa çok iyi ben hayatımda onun kadar düzgün kan alan birini hiç görmedim iğneyi batırdığını bile hissetmiyosun.

Arkadaslar bisi sorucam size lutfen yardim edin benim transferimin 10.gunu ama o bahsettikleri kahverengi lekelenme olmadi fakat adet olucakmisim gibi ara ara sancilaniyorum sizce boyle olan varmi lekelenme olmadi

Cnm bnm hosgelmis süper bir Dr amca bence doğru adres diyorum ısı sansa bırakmayan alması gereken bütün tedbirleri alan Dr a bayılıyorum bana da seker yuklemesiyapildi 75mg di galiba glikoz bak özel labovtrarlar da limonata gibi bı yükleme tadı süper bana bir bardak daha verseler içerdim sende bunu sorda yaptir tadı birazcık ağirms çünkü hadi bakalım hakkında hayrlisi sigara konusunda acıdım kocana walla bıraksın ama şimdi busurec onun icinde stresli insallh kurtulur bu vesileyle sigaradan çok daha huzurlu ve mutlu ol arkadasım insallh

Arkadaslar bisi sorucam size lutfen yardim edin benim transferimin 10.gunu ama o bahsettikleri kahverengi lekelenme olmadi fakat adet olucakmisim gibi ara ara sancilaniyorum sizce boyle olan varmi lekelenme olmadi

canım 15 haftam bitti çok şükür son adetimden beri damla kanamam yada lekelenmem olmadı. ama adet olacakmışsın hissiyatını her adet döngüsünde hissediyosun

bende oyle dıyorum canım 3 yasına kadar ben bakıcam dıye allahım ıznıyle olsunda dıyom ben bakıcam dıyom ıhtıyac var yok degıl ama evımız kıra degıl eee halıyla tup bebek te malıyetlı olunca acıldık ama sukur halımıze kuzum ....

canım benim duygulandırdın benii heeee eşim gelsin akşam fotomu koyucim ama izin vermiyo ne yapıcam bilmiyorum valla kaçamak yapıcM MECBUR

canım illaki bir lekelenme bekleme,öyle bişi yok,sancılar da çok normal benim hala var,testi ne zaman yapıcan

baktı kuzum ultrasonla...ama yumurtalıklar iyi durumdaymış başka bişi demedi benimde nasıl oldu hiç aklıma gelmedi şaka gibi yaaa...
Erken dönemde olsa da görülürmü ki...

canım anladıgım kadarıyla tecrubelı bır doktor bence anlaması gerekırdı yada adet olucaksın derdı alla allah :44::44: Sen bence yarın gıt en yakın yerde kan ver belkıde gormedıgı ıcın adetın 2. Gunu gel dedı kafam karıstı ya...

GÜLDENİM tedavin hayırlı bebişli olsuun inşallah doktordan memnn kalman seni rahatlatması çok önemli buna çok sevindim benim doktorumda ikinci tedavimden önce bana doğum
kontrol hapı kullandırdı bende tedaviye başlıcam die gitmiştim vitamin ve hapı verdi herşeyde vardır bi hayır rabbim güzel gönlüne göre versin inşallah

Canım tedavin hayırlı olur inşallah Sonu bol bebişli olur inşallah 1 ay daha geç başlamayı sakın sorun etme Önemli olan herşeyin kuralına göre yapılması ve Yaşadığın sıkıntıları bir daha yaşamaman Şeker ilacını uzun süre ben de kullandım Ama ilk kullandığında yan etkileri çok olacaktır Birkaç gün 1 tane kullan daha sonra vücudun alışınca ikiye çıkarırsın Herşey gönlünce olur inşallah

canım 15 haftam bitti çok şükür son adetimden beri damla kanamam yada lekelenmem olmadı. ama adet olacakmışsın hissiyatını her adet döngüsünde hissediyosun

Haklisin arkadasim dogru soyluyosun amz iste cok streslendim iyice umutsuzluga gidiyorum tsk ederim yorumun icinde bakalim sonuc ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…