canım nasılsın bebiş nasıl
Cnmm nasılsın hadi bakalım şehzade annesi oluyorsunBizde iyimiz 12 Mart'ta bizimde cinsiyet nasipse kesinleşecek taiki gösterirse ama iki ayı Dr da bu kiz bebeğe benziyor dedi bakalım insallh prensesim olur benimde Benm az az mide bulantilarim var cnm bide hiç Halim yok çabuk yoruluyorum
canım sne nasıl oldun bakalım hafta sonu gıtıtınmı ızmıreee
kızlar ben biraz mutfağa geciyorum karnım açıktır bakalım ne olucak acikincada midem bulanıyor çünkü gelirim 20 dk ya geri
yok be tatlım bıraz daha ıyıyımm ama gıdemedım kıı hıç halım yoktuu
Oh şükür hbr geldi kardesimizden sana da t ederiz cnm haberler içinBakalım hayrlisi Benm Dr da beni aylarca bekletti tüp yapmamak için bence doğru Dr da gulden cim insallhbuarada kendiliğinden gelir meleği Hulusi amcanın takibindeyken ah be Milllstone cum bu bizim bebeler ne kadar Nazlı burada sen sigara kullaniyormudun
merhaba kizlar nasilsiniz.canlarimegunal hamilemiymis?
Cnmm nasılsın hadi bakalım şehzade annesi oluyorsunBizde iyimiz 12 Mart'ta bizimde cinsiyet nasipse kesinleşecek taiki gösterirse ama iki ayı Dr da bu kiz bebeğe benziyor dedi bakalım insallh prensesim olur benimde Benm az az mide bulantilarim var cnm bide hiç Halim yok çabuk yoruluyorum
olcak o kadar annesi :) ay maşallah prensler prensesler doluyor burası Allahım herkese nasip etsin inş.
Çook nazlı hemdee çokkk..Evet canım 2 senelik içiciyimm.Ama son 5 aydır günde 5 tane içiyorum sadece yemin ettim ancak böyle durdurdum kendimi..Birde son 3 aydırda 0,1 mg nikotin olan cigaradan tüttürüyorumm.Kendimce zararı en aza indirdimm..Sigarayı bıraktırma hattını aradımm,doktora gittim ama bana ilaç veremediler.Çünkü içtiğim hormon ilaçlarıyla birlikte kullanılmıyormuşş.Psikolog zaten durumumu anlatınca (erken menopoz falan filann)bide bunun için strese girme dedi banaGünde 5 tane 0,1 mg nikotinne kadar düşürebildim..Ama şimdi umutluyum varya hanii onun eşi bir şey yaptırdı..Ondan sonuç almayı bekliyorumm 15 gün içinde içmezse bende 350 tl verip ondan yaptıracağım..Tek seansta sigarayı ömür boyu beyninden siliyorlARMIŞ..Beyindeki sigara isteği yapan noktayı öldürüyorlar gibi birşeyy..İlaç+manyetik bir tedavii.Bakalımm olmadı onu yaptırıcamm..Oto kontrolümm sıfır çünkü..
geçmişe bi gör atayım sonra cevaplarımla ve yaşadıklarımla aranızda oluciiiiiimmmmmm...
geçmişe bi gör atayım sonra cevaplarımla ve yaşadıklarımla aranızda oluciiiiiimmmmmm...
havada kötüydu zaten canım olsun bu hafta gidersin olmazmı sen calısmıyorsun dımı hafta sonları dert etme hayatım benım yaaaa
AAaa tatlım günde 5 tane de fazla deılmı kı yaa..eğerr 350 tl verip bundan kurtulmak varsaaa bence sende dene canımcımm..
güldenciim hadi anlat anlatt :):):):)
bebeşimm h.sonu çalışmıorum ama dugun vardı kızz ondan cok ıstedımm elbette her zmn gıderım de nse..sen çalışmaya başladın mı peki???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?