- 14 Ekim 2011
- 1.215
- 89
- 358
- 35
arkadaslar bisi sorucam size lutfen yardim edin benim transferimin 10.gunu ama o bahsettikleri kahverengi lekelenme olmadi fakat adet olucakmisim gibi ara ara sancilaniyorum sizce boyle olan varmi lekelenme olmadi
canlarım kayınvalidem çağırdı demiştim komşuya gidelim dedi oturmaya bi iki saate aktif olarak topikte olurum hiçte gitmek istemiyorum
canlarım kayınvalidem çağırdı demiştim komşuya gidelim dedi oturmaya bi iki saate aktif olarak topikte olurum hiçte gitmek istemiyorum
canım ıllahı leke olacak dıye bırsey yok rahat ol olmasın daha guzel ama olmasıda guzel yanı hem 10 gun dıyorsun bugun bıttı 2 gun kaldı onunde dayan ve carş. Testını yaptır hamıleyken bıle adet sancısı olurmus zaten kedını dınelme cok yasın dınlet karnına kuzum
vermesın ya 2 gun daha beklesın sen enden herkese kan verdırıyorsun bakım bugun
Dogru soyluyosun canim ama iste anlarsin bu islemlerin en zor donemi bu zamanmis allahim herkese bizede o guzel duyguyu yasamayi nasip eder insallah
canım ıllahı leke olacak dıye bırsey yok rahat ol olmasın daha guzel ama olmasıda guzel yanı hem 10 gun dıyorsun bugun bıttı 2 gun kaldı onunde dayan ve carş. Testını yaptır hamıleyken bıle adet sancısı olurmus zaten kedını dınelme cok yasın dınlet karnına kuzum
Dogru soyluyosun canim ama iste anlarsin bu islemlerin en zor donemi bu zamanmis allahim herkese bizede o guzel duyguyu yasamayi nasip eder insallah
valla ecrınım doğru soluosun ama bakalım sen o kadr dayanabılcen mı cok merak edıorum heee :))
canım ben asker masker dinlemem ben biz eşimle çok şakalaşıyoruz bır ara eşimin teyzesi altta otoruyodu ve bizim evde korudordaki koşuşlarımızı duyuyormuşCnm benim çok komiksin transferden sonra m etme o kadar çok asker oluyorki basında kimildayamiyrsun yerinden ben halen zipliyorum dün gece esime yapistrdimbirtane her gece yatakta aynı fırça bana yaa ne bicim donuyorsun yazikcocuguma ici dısına çıkıyordur diyor ben elimden geldiğince dikkt ediyorum merak etme yani sen de hiç birşey değişmicek cnm sen aynı kalacaksın ben de oğlak burcuym esim bana sipidi Gonzalez diyor
evet onu içiyo eşim biz bayadır kullanıyoz bakalım bizim için önemli olan iğnelerİnsallh cnm insallhbulunucak hiç olumsuz düşünme ne olur heray pozitif ol olumsuzluk çekiyoruz hepimiz üzerimize olucak olucak sen esine keçi boynuzu kuru desene İbrahim Saracoğlu dn Benm deneyen arkadasım var sonuc olumlu bir de havuç suyu yapıyordu esine
boş ver geçmişi dön burayageçmişe bi gör atayım sonra cevaplarımla ve yaşadıklarımla aranızda oluciiiiiimmmmmm...
kızlar net çok yavaş...
bu arada telefon görüşmeleri yaptım hemen dönemedim size kusura bakmayın...
geçmişe şöyle bi baktım beni merak eden arkamdan su döken iyi dileklerini dularını yollayan beni arayıp soran tüm arkadaşlarıma çooooookkk teşekkür ediyorum iyiki varsınız...
gelelim yaşadıklarıma...
hulusiciğime bayıldım o da bana bayılmış olmalı ki o kadar kalabalığa rağmen uzun bi sohbetimiz oldu...
geçmişi değerlendirdik ultrasonla baktı ve pko lu olduğum resmiyet kazandı...ben sana bir veririm sende 10 olur dedi çok kontrollü gitmemiz gerekiyormuş ohss riskini en aza indirmek için...pko olduğumdan şeker yüklemesi yapılıp değerlerime bakılacak yarın sabah buna göre şeker ilacı kullanabilirmişim test gününe kadar pko lularda şeker ilacı yumoş kalitesini artırıyormuş...eksik bi dünya testim varmış onlar içinde adetin 2. ya da 3.günü hastaneye gidip kan verecem...doğum konrtol hapı kullanacam bir ay...ohss riskini azaltıyormuş...ilaçsız ne kadar yumoşumun olabileceğine bakıp bu ay ilacı ona göre verecekmiş...ben işimi şansa bırakmam dedi...daha önce kötü bir tecrübeniz olmuş ben böyle bişeyi size bi daha yaşatamam o yüzdende her türlü önlemi önceden alacam dedi...kısa ya da uzun protokol mü olacağı bu ayki kontroller sonunda belli olacak...1 haftadır yurt dışında olduğu için hastaları bugüne birikmiş çooookkk kalabalıktı...işlerim ağır ilerledi o yüzden geciktim...bu arada eşime sigarayı bırakacaksın dedi ben orda gülmeye başladım tabii eşimde gülüyo ama o sinirden...uzun lafın kısası bu aya aralıklarla kontrollere gidecem vitamin vs..kullanacam hazırlık yapacam ve adetle başlayacaz inşallah...herşeyden çok memnun kaldım...çok huzurluyum....
maşallah hulusiciğin olmuşvalla kuzum merkez benim için 2.plandaydı öncelikle beni ikna edebilecek kendisine güven duymamı sağlayacak bir doktor lazımdı bana..ilk izlenim çok önemli ve ben hulusiye tam not verdim sonuna kadar böyle devam etsin inşallah...evet lüks bir yer değil ama bizim işimizi görsün yeter...adam yemek saatinde bizimle ilgileniyordu bu benim için çok önemli beklettiği için mahçup olması açıklama yapması çok güzeldi...tek üzüldüğüm şey bu ay başlarım diye çok hazırlamışım kendimi o yüzden bir ay daha uzayınca azcık modum düştü ama olması gereken bu doğrusu bu beni her türlü detayı anlatarak ikna etti...tutturdum kısa protokol olacak diye...o da bu ay ultrason kontrollerini yapalım en doğru tedaviyi uygulacam sana dedi..ona güvenmeliymişim...
Kiz patates sen daha evdekisine hadi uçkan ver dedim ya ben sana Diiyor sonuçta 10.gunde tabiki geç döllenme olursa çıkmayanda bilir ama sen ecrine de dedim sende takil bana hayatını yasa bekleme cnm bosuna hade oturma kalk bakım
Allah Allah dimi bu kıza bisiy olmuş herkese bekle diyor bugün Aloo ecrin cm bu ne sabır ayolpatatesin kanına girme kiz gidip kan vericek bizde halay çekicez ama sana yasak sen katılmicaksin halaya senin dinlenmen lazım hem bekle diyorsun sen patatesin test gunu sevinirsin 12.gunu ok mı
:)))ilahi kizlar evde yapilan idrar testine yapsam diyorumda tekrar unutmaya calisiyorum ama zaten 5. Gun embriyosuydu varsa cikar zaten ama dayancam biraz daha
kan verdinmi bugün? verdiysen orda bakarlar zaten. şimdi sana adetin 2. ve 11 günü bakacaktır. birde vitamine başaltmıştır. bana öyle yapmıştı. ve tabi sigarayı bırakmadan gelme demişti:)))))) birdahaki aya kalmasındada vardır bir hayır ,hem testlerin eksiksiz yapılsınki bi sorun çıkmasın sonradan.
adam bütün hastalar bitmeden hastaneden çıkmıyo o yüzden sekreterleri geç saata randevu vermeye bile yanaşmıyo, hastalar bitmiyomuş hulusi bey çıkamadığı için onlarda çıkamıyomuş. işini severek yapıyo olması büyük artı. eğer kanı hala orta boylu esmer hatun alıyosa çok iyi ben hayatımda onun kadar düzgün kan alan birini hiç görmedim iğneyi batırdığını bile hissetmiyosun.
Cnm bnm hosgelmis süper bir Dr amca bence doğru adres diyorum ısı sansa bırakmayan alması gereken bütün tedbirleri alan Dr a bayılıyorum bana da seker yuklemesiyapildi 75mg di galiba glikoz bak özel labovtrarlar da limonata gibi bı yükleme tadı süper bana bir bardak daha verseler içerdimsende bunu sorda yaptir tadı birazcık ağirms çünkü hadi bakalım hakkında hayrlisi sigara konusunda acıdım kocana walla bıraksın ama şimdi busurec onun icinde stresli insallh kurtulur bu vesileyle sigaradan çok daha huzurlu ve mutlu ol arkadasım insallh
canım anladıgım kadarıyla tecrubelı bır doktor bence anlaması gerekırdı yada adet olucaksın derdı alla allah :44::44: Sen bence yarın gıt en yakın yerde kan ver belkıde gormedıgı ıcın adetın 2. Gunu gel dedı kafam karıstı ya...
Canım tedavin hayırlı olur inşallah Sonu bol bebişli olur inşallah 1 ay daha geç başlamayı sakın sorun etme Önemli olan herşeyin kuralına göre yapılması ve Yaşadığın sıkıntıları bir daha yaşamaman Şeker ilacını uzun süre ben de kullandım Ama ilk kullandığında yan etkileri çok olacaktır Birkaç gün 1 tane kullan daha sonra vücudun alışınca ikiye çıkarırsın Herşey gönlünce olur inşallah
Kiz patates sen daha evdekisine hadi uçkan ver dedim ya ben sana Diiyor sonuçta 10.gunde tabiki geç döllenme olursa çıkmayanda bilir ama sen ecrine de dedim sende takil bana hayatını yasa bekleme cnm bosuna hade oturma kalk bakım
kız bide senin 5.gün emriyosumu????? hadi kalk git kan verde gel yüzde yüz çıkar zaten 3.gün embriyolarına göre ki genelimizin öyle bugün senin 12. günün.
maşallah hulusiciğin olmuşiyi canım teşhisin konulsun tedavin zaten arkasından gelir sen hiç merak etme ben sana dedim ya geç olsun güç olmasın sonu gzel olsun hulusiciğe arayı iyi tut olmadı ayagını kaydırı sen gecersin onun koltuguna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?