• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

sende kolay bi isim bulaydın allahallah..ne zor isimlerinizi yazmak ya..yazamayınca suc benimmi oluyo,sizin hiççç sucunuz yok dimi?:9::9:vurun erva ya :))

ahh kuzum niye vurun ervaya diyon kıyamammm hemen düzeltiyorum öpün ervayııı:38:

cannlar ben geldim.
sonucumu az önce aldım 32 den 58 e yükselmiş dr adet olursun zaten durum iyi değil dedi.haber veriym dedim.

egunalimmm sen nettin kuzumm

kızlar net çok yavaş...
bu arada telefon görüşmeleri yaptım hemen dönemedim size kusura bakmayın...
geçmişe şöyle bi baktım beni merak eden arkamdan su döken iyi dileklerini dularını yollayan beni arayıp soran tüm arkadaşlarıma çooooookkk teşekkür ediyorum iyiki varsınız...
gelelim yaşadıklarıma...
hulusiciğime bayıldım o da bana bayılmış olmalı ki o kadar kalabalığa rağmen uzun bi sohbetimiz oldu...
geçmişi değerlendirdik ultrasonla baktı ve pko lu olduğum resmiyet kazandı...ben sana bir veririm sende 10 olur dedi çok kontrollü gitmemiz gerekiyormuş ohss riskini en aza indirmek için...pko olduğumdan şeker yüklemesi yapılıp değerlerime bakılacak yarın sabah buna göre şeker ilacı kullanabilirmişim test gününe kadar pko lularda şeker ilacı yumoş kalitesini artırıyormuş...eksik bi dünya testim varmış onlar içinde adetin 2. ya da 3.günü hastaneye gidip kan verecem...doğum konrtol hapı kullanacam bir ay...ohss riskini azaltıyormuş...ilaçsız ne kadar yumoşumun olabileceğine bakıp bu ay ilacı ona göre verecekmiş...ben işimi şansa bırakmam dedi...daha önce kötü bir tecrübeniz olmuş ben böyle bişeyi size bi daha yaşatamam o yüzdende her türlü önlemi önceden alacam dedi...kısa ya da uzun protokol mü olacağı bu ayki kontroller sonunda belli olacak...1 haftadır yurt dışında olduğu için hastaları bugüne birikmiş çooookkk kalabalıktı...işlerim ağır ilerledi o yüzden geciktim...bu arada eşime sigarayı bırakacaksın dedi ben orda gülmeye başladım tabii eşimde gülüyo ama o sinirden...uzun lafın kısası bu aya aralıklarla kontrollere gidecem vitamin vs..kullanacam hazırlık yapacam ve adetle başlayacaz inşallah...herşeyden çok memnun kaldım...çok huzurluyum....

canımmmm çok merak ettim ben seni inşalla senin için herşeyin hayırlısı olur biran önce bu sıkıntılarını atlatırsın doktorununda iyi olmasına çok sevindim eşinde sigarayı bıraksınnnnnnnnnnnnnnnnn çok öpüyorum

biliyomusun ben açlık kan şekeri vs..için bahçelievlerdeki ana binaya gidecekmişim...korktuğum başıma gelmez inşallahhhh:34:

Evet cnm aslında yapmakla ilgisi yok ben çok hareketli oldugum için aral bey evden çıkarmayın dedi enaz 4gun cokkomikti ama ben transfer funu. Evden çıktım ve havada uçtum resmen pat yere yapıştım birazcık yürümuyorum kosuyorumda ben :9:Aslında benim yatırılmam önlem amaçlidi :9::9:Sen bak keyfine evet yaaa perşembe gelecekmiş hayrlis Allah'tan diyorum ara
Beyin hbr tembih ettim esimin yanında stresten uzak durdukta dolanma de dedim çünkü eşimde annesi gelince hop onun yanına zipliyor ikisi bir beni deli ediyor :19::19:Neyse belki hamileyim yaa kadıncağız daha insaflı davranır bana insallh
Hadi gez bakalım tadını çıkar istenende birdaha bu kadar uzun kalamazsın istanbulda bebelerin sana torpil gecti bak Güzelce gez alışveriş yap cnm keyif yap bebelerini almadan önce
ooo sen atom karınca gibisin desene:1:kayınwalden bi zahmet insaflı dawransın..eşininde kulaklarını çek annesi gelmeden:1:tedbirini al yanii:1::1:
doktorcum bugün bana ne dese beğenirsiniz...
yakında kendi web sitesinde de yayınlayacağı bir bilgiyi söyledi bana...
bir çok doktor artık 3.gün embriyosu transfer edilmesinin daha doğru olduğunu dondurma işlemlerinide 3.gün yapacaklarını söyledi...bu yeni bi uygulamaymış yurt dışıyla beraber...bu sisteme geçiş yapılacakmış...uzun vadede 3.gün embriyosuyla hamilelilker daha az sorunlu oluyormuş bilimsel verilerle kanıtlanmış...bu yüzden doktorcuğum sadece 3.gün transferi yapmaya başladıklarını söledi...

eee bu ne demek şimdii bu doktorlar neden böle dengesizlik yapıolar o zaman biri 5. gün daha ii dio düşük oranı sağlıklı doğum oranı daha yüksek diolar...biride böle dio...kafamm karıştı yanii...üzülüom böle ikilemde kalıncaa:18:

canımm 2 tane transfer olcağını sölememiştin bana ama çokk sewindimmm:16::16:biz nasılsa çok yumurtluozz 4 tanede kayabilirler:9::9:

hımmmm.... bana tedavideyken embriyolarının gelişimi çok güzel demişlerdi sonra 3.gün transfer yaptılar bende sordum hani iyiydi niye bugün diye.. bana sen yat napıcan üçünü beşini demişti daktırım...

Ya bende de aynı muhabbet olmuştu. Farketmez, daha kalitesiz demek değil demişti. Sonra bir arkadaşım 5. gün embriyosu ile hamile kalamadı, ama sonra 3. gün embriosu ile ikizlerine hamile kaldığını söylemişti de sakinleşmiştim :)

ooo sen atom karınca gibisin desene:1:kayınwalden bi zahmet insaflı dawransın..eşininde kulaklarını çek annesi gelmeden:1:tedbirini al yanii:1::1:

eee bu ne demek şimdii bu doktorlar neden böle dengesizlik yapıolar o zaman biri 5. gün daha ii dio düşük oranı sağlıklı doğum oranı daha yüksek diolar...biride böle dio...kafamm karıştı yanii...üzülüom böle ikilemde kalıncaa:18:

Evet cnm evdeki ve çalışırken iste ki lakabım benim sipidi Gonzalez ti :60::60::60::60:
Ee sen anlat bakalım annecik nerelere gittin kocanda gezmeye ah istanbulum ah keske orda olsam da kahve icsem bebekte

yaw yine ne çok kaynatmışsınızz. valla aralardan atlayarak okudum hepsını okuyamadım.guldencım cok sevındım senın adına inşallah tedavın boyunca hersey boyle yolunda gıder pozıtıf olur hersey ınsallah.. ekınınde 5.gun transferı olcekmiş.hadi hayırlısı bakalım..Allahım isteyen herkese biran önce nasip etsiiinnn..........
opuyorum hepınızı. yemek hazırlıcammm............:56:

arkadaşlar KARASU hatun test gününü bekleyen arkadaşlarımıza sırf halay çekme isteğini gidermek için erken test yaptırın propagandası yapmaktadır...tahriklere kapılmayalım lütfennn...:9:

Ha ha haaaa çok komikdimi kızları orgutluyorum çünkü canım sıkılıyor birazcık heyecan olsun topicte halay çekelim hoplayalim ziplayalim. Coşalım :21::21::64::64::64::64::64:

belki bi mucize olur yaaaa.ama 58e yükselmiş yazmışsın.kacıncı gün bu deger:26:

yok canımcım mucize falan olmaz artık...ben geçen ay tüp yaptırdım canısı bu doğal güyaa.adetim 4 gün geçmişti bugün itibariyle..
olsun bakalım napalımm.

cannlar ben geldim.
sonucumu az önce aldım 32 den 58 e yükselmiş dr adet olursun zaten durum iyi değil dedi.haber veriym dedim.

egunalimmm sen nettin kuzumm

kimyasal mı yaniii...neyse kuzumm...canın sağolsun...
bende pko lu bir hatunum artık...doğum kontrol hapı kullanacam bu ay ve bi dahaki adetimle başlayacam...

canımmmm çok merak ettim ben seni inşalla senin için herşeyin hayırlısı olur biran önce bu sıkıntılarını atlatırsın doktorununda iyi olmasına çok sevindim eşinde sigarayı bıraksınnnnnnnnnnnnnnnnn çok öpüyorum

okudum canım yazmışsın Allah razı olsun dua etmişsin...çok memnun kaldım yeni doktorumdan o nerde o olacak çok güven verdi bana...bu ay bazı ilaçlar kullanıp ultrason kontrolleri yapacak nisan adetiylede başlayacam...

ne biliyim kuzum öle dedi...valla bende anlamadım...senin gibi biliyodum bende ama bugün de bunu öğrendim..

canımm 2 tane transfer olcağını sölememiştin bana ama çokk sewindimmm:16::16:biz nasılsa çok yumurtluozz 4 tanede kayabilirler:9::9:

o kadar çok şey konuştukki daktırla hangi birini söyleyeceğimi bilememişim demek...evet 2 kuzu koyacakmış...4 tane tutarsa nereme sığdırır taşırım ben aman deyimmm yerim dar...

kimyasal mı yaniii...neyse kuzumm...canın sağolsun...
bende pko lu bir hatunum artık...doğum kontrol hapı kullanacam bu ay ve bi dahaki adetimle başlayacam...

okudum canım yazmışsın Allah razı olsun dua etmişsin...çok memnun kaldım yeni doktorumdan o nerde o olacak çok güven verdi bana...bu ay bazı ilaçlar kullanıp ultrason kontrolleri yapacak nisan adetiylede başlayacam...

ne biliyim kuzum öle dedi...valla bende anlamadım...senin gibi biliyodum bende ama bugün de bunu öğrendim..

o kadar çok şey konuştukki daktırla hangi birini söyleyeceğimi bilememişim demek...evet 2 kuzu koyacakmış...4 tane tutarsa nereme sığdırır taşırım ben aman deyimmm yerim dar...

öyle kuzuumm canım sağolsun napıym bunda da bir hayır vardır elbette.
okudum canısı az önce senin yazını görüşmen güzel geçmiş hadi inşallah sonuda güzel olcakkkk.

yok canısı hamile değilim malesef değer düşüyo tutunamamış yani...değerler sıfırlanıncada adet olcam...

Hayır, ilk önce sen suanda hamilesin, ve degerlerin 2ye katlanmıyor, ama yükseliyor, ve aslında öyle durumlarda ilaçlara devam ederek 3 sefer bhg testi tekrarlıyorlar. Evet degerin düşebilir o zaman biokimyasal gebelik geçirdin, ama degerler yükselebilir de, bunu kimse bilemez

Back
X