Tüp Bebek Günlüğümüz !

Walla sizin gelinde bir alemmis cnm bence o hamileliktede içmiştir dayanamadigina göre saglikla doğurmuş ya şükür darısı bize insallh

afiyet olsun cnm bnm

Hepimize insallah insallah

biliyorsunuz ben geçen hafta çarşamba hsg çektirdim.. 6 gün oldu...ve benim çok kanamam olmuştu ilk gün... ama bu kanama, şeffaf akıntının içinde kırmızı lekeler olarak devam ediyor..ilişkiye felanda girmedik.. neden olabilir? sizde böyle şeyler yaşadınız mı? yoksa dr aramalımıyım?

canım ben çektirmediğim için bilemeyceğimmmmm.............

Canım valla uzun zaman oldu ama hafif hafif kanamanın sürdüğünü biliyorumm..Bence normal gibi geliyorrr ama için rahatlayacak ise sor tabii daktıra..

Walla sizin gelinde bir alemmis cnm bence o hamileliktede içmiştir dayanamadigina göre saglikla doğurmuş ya şükür darısı bize insallh

hamileliktede içti emzirirkende hala devam ediyor çok şükür bebeğimiz sağlıklı inşallah canım rabbim herkese sağlıklı ömürlü hayırlı evlatlar versinn...

canım ben çektirdim ama bende öyle çok kanama olmadı ilk gün az oldu sonra saydam sıvının içinde az az kan vardı. yalnız doktor enfeksiyona açık olduğumu dikkat etmemi söyledi . açıkçası haftasına biz aşk yapıyorduk dr. ara istersen en azından için rahat eder...

amin canım işşallah..olmaz bişi sen içini ferah tut..ama dikkat et artık iş falan yapma sakın...
kuzu ararlarsa evim şahaneye çıkıcam :)))))

ayy ne güzell ama haber wer bize izlerizzz hepimizz yorum yaparız sana topiktenn

hahahaha şöhrettt kih kihhh ayyy evet inşallah kuzu ararlarr hehehe evde tadilat yapılcek çok yer vaaa :)))))) bikere görüşmeye gittim ikinci olursa işlem taam :)))))
evet adını şöhret koydum inşallah canımm inşalah gelcekler evini ciciş yapacaklar

canım ben çektirdim ama bayağı uzun süre olduğu için hatırlayamadım :26: ama içini rahat etmesi için dr u ara bahset bakalımm

ayyy olursaaa merak etmee naklenn yayın yapçemmm :))))) sonunda ev elden geçiyo diye kuzummm

ayy ben geçmiş okumadan direkt dalıyorum bana özelden haber ver cnm sana zahmet

canımmm sağol bebişimmmm.değer artyo ama artıl az canısı normalde iki günde enaz iki katına çıkmalı ama benimmki 3 günde iki kat bile olmadı.adam gerçekçi konuştu.ama yinede çarş tekrar bakalımdedi.
benim de bi kimyasalım olmuştu 21 de 13 e düşmüştü.muhtemelen buda düşüşe geçti artıkk.
Allah büyük bakalımmm

canım benim yaaaa neden umudun olmasın değerin eksilmemiş ki artmış yane valla bence mucizen göbişinde veeee seni bırakmaya hiççç niyeti yok hiçç dualarım seninle

sağol gözümmmmm.bugün acıbademdeydim bizim dr da.adamda üzüldü ama netcen eldende bişi gelmez.gene kimyasal.çarş tekrar gitcem nasıl bakalım durum.sen ne yaptın canım nasıl gidiyorrr.

evet canım bu durumun tek iyi yanı anladımki sebepsiz değil rahimde problem.ona göre başlıcam tüpe.çarş duruma göre bi değerlendirme yapar artık dr da.yazık ya adamda üzgün üzgün baktı bana.yok dedim ya üzülmeyin hayırlsı.düşün adamı ben teselli ettim varmı böle bişi yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…