Kızlar ben birazcık daha kaçıyorum aksam yemek yiyemedim midem kötü eti form Mısır patlagi yedim yaa ne olucak bnm bu Halim acıkmaya korkuyorum walla :18:Birazcık ta kilo verşem iyi olucak neyse ben kurtlarimi döktüm Julietta nn bebeği sayesinde de patatesim sabh doğru git kan verenin icinde halaycekicem eminim ben çıktım yine gelirim tüm siziii
cnm bnm çoook teşekkür ederim..dilerim bu mutluluğu en yakın zamnada hepiniz yaşayın inşallahhh...
evet evham kraliçesi olmaya adayım ben
amin cnm bnm çok teşekkür ederim...
inşallah karasucum.. bugün 15. gün 96 değerim..inşallah dahada yükselr cnm bnm..
amin selocanım..Allahım sanada nasib etsin tatlımmmmm
cnm neden öyle düşünüyorsun..bak bende stresle gittim ve zerre ümidim yoktu inan..Allahımdan umut kesilmez..içini ferah tut
hahahaha şöhrettt kih kihhhayyy evet inşallah kuzu ararlarr hehehe evde tadilat yapılcek çok yer vaaa :)))))) bikere görüşmeye gittim ikinci olursa işlem taam :)))))
biliyorsunuz ben geçen hafta çarşamba hsg çektirdim.. 6 gün oldu...ve benim çok kanamam olmuştu ilk gün... ama bu kanama, şeffaf akıntının içinde kırmızı lekeler olarak devam ediyor..ilişkiye felanda girmedik.. neden olabilir? sizde böyle şeyler yaşadınız mı? yoksa dr aramalımıyım?
ama bize bir gün önceden haber vermeyi unutma emi....
biliyorsunuz ben geçen hafta çarşamba hsg çektirdim.. 6 gün oldu...ve benim çok kanamam olmuştu ilk gün... ama bu kanama, şeffaf akıntının içinde kırmızı lekeler olarak devam ediyor..ilişkiye felanda girmedik.. neden olabilir? sizde böyle şeyler yaşadınız mı? yoksa dr aramalımıyım?
Walla sizin gelinde bir alemmis cnm bence o hamileliktede içmiştir dayanamadigina göre saglikla doğurmuş ya şükür darısı bize insallh
Canım valla uzun zaman oldu ama hafif hafif kanamanın sürdüğünü biliyorumm..Bence normal gibi geliyorrr ama için rahatlayacak ise sor tabii daktıra..
Resmini gordum tatlim masallah COk guzelsin Daha Cepten zorluk cekiyom facele
amin canım işşallah..olmaz bişi sen içini ferah tut..ama dikkat et artık iş falan yapma sakın...cnm bnm hayırlısı olsun...çok sevindim..inşallah sende böyle güzel haberler vereceksin bize..
inşallah sımsıkı tutunurlar sana ekincimmmm
ağır iş yine yasak..ilaçlara devam dedi doktor bana..
ama ben test sonucunu öğrenmeden önce yeğenimi kucağıma aldım bir güzel..inşallah hata etmemişimdir:26:
kuzu ararlarsa evim şahaneye çıkıcam :)))))
evet adını şöhret koydumhahahaha şöhrettt kih kihhhayyy evet inşallah kuzu ararlarr hehehe evde tadilat yapılcek çok yer vaaa :)))))) bikere görüşmeye gittim ikinci olursa işlem taam :)))))
canım ben çektirdim ama bayağı uzun süre olduğu için hatırlayamadım :26: ama içini rahat etmesi için dr u ara bahsetbiliyorsunuz ben geçen hafta çarşamba hsg çektirdim.. 6 gün oldu...ve benim çok kanamam olmuştu ilk gün... ama bu kanama, şeffaf akıntının içinde kırmızı lekeler olarak devam ediyor..ilişkiye felanda girmedik.. neden olabilir? sizde böyle şeyler yaşadınız mı? yoksa dr aramalımıyım?
ayyy olursaaa merak etmee naklenn yayın yapçemmm :))))) sonunda ev elden geçiyo diye kuzummm
ben çıkıyorum kızlar öpüldünüzzz
Ya bn sana umut vermek istemm ama ben senin Dr U anlamadım sen suanda hamilesin degerin düşmedi arttı aksine sağlıklı olmayan ne anlamadım sen bence farklı bir Dr daha git derim ben ben kimyasal gebelik geçirdim 2keredegerim degerim ikisinde de 2gun sonra hop düştü ama snın deger yükseldi sen hamilesin insallh bak yarın tekrar kan ver hatta başka bir Dr a daha git
canım benim yaaaa neden umudun olmasın değerin eksilmemiş kiartmış yane valla bence mucizen göbişinde veeee seni bırakmaya hiççç niyeti yok hiçç dualarım seninle
gülüm tabi ki hayırlısı değer düşse evet ama hala var rabbimden ümit kesilmez ..... bide olumsuz olursa şu ortadaki sen de kendiliğinden embriyo oluşuyor ama tutunma ile ilgili bir problem var bunun nedenini tam olarak bulup tüp bebeğe başlamalısın ama ben tüm kalbimle mucizenin kalmasını diliyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?