selam kızlar nasılsınız bende yarın kontrole gidicem bakalım neler gelişmiş ne durumdayım
canım inşş bu kez yüzün gülecek bebişin göbişine konacak sıkısıkı tutunacak sanabence gayet iyi mesela benim en son tedavimde değerim 40 çıkmıştı sonra 10 a düştü..senin ki çok güzell ne kadar çok yükselmişş...bida test ne zaman yaptırcann?benim transfer çarşamba olcak bugün aradılar gelişimleri ii die blast yapcaz dediler 5. gün olcak yanii..bende başka bi gelişme yokk...
benim küvetim bilem yookduş kabinin de kapısı kırılmış dün kızkardeşimin kafasına düşmüş mü ben de bu hortumlarla nasıl banyo keyfi yapacaksam artık koktum valla yaa böle oldum resmen yarın doktora gidecem alacak hoortumları çekip de balonu...bennapıiim söyleyin arkadaşlar
kalp kalbe karşımı yaneeeAy yok ben kendime şaşırmaya başladımm.Bugün dedim kendi kendimeee şifa nerelerde acabaa?? Özelden bir mesaj atsamm ne yaptı diyeee..Ama sen gelldinn..Hoşgelldin canımcımm..Face olaylarına girdikk.Gizli bir grubumuz varr..Herkes birbirini gördüü yanee..İNŞ yumoşlar istenildiği gibi güzelce büyümüşlerdir canım..
sağol ekinim..Allah sanada hemencecik nasib etsin..
değerin çok iyi dedi doktorum..hakikatende öylemi sizce??
senin transfer ne oldu ekincim..hadi müjdeli haber ver sende cnm bnm..geçmişe bakamadımda
son adet tarihini yaz bakiimmmmm listeye ekleyecem
benim de bu ay galiba düzelme var mı takip edecek birdahaki adetle transfer için tedaviye başalyacağız gibi..bene herkese anlatıyorum valla kimseden saklamıyorum...Ayaklı baca kaynanam da gelince tamam olacağız ....gel de söyleme dalar valla redkit gibi ağzında sigarayla yattığım odaya öle de umursamazdır...bilsin de rahat bıraksın beni
içmesin dibimde sigara falan gelemem strese.....bakmasın kusura zaten çekmiyorum artık lafımı...olmadı napalım..kusursa kusurluyum o sanki mükemmel mi??
laf sokanın lafını alır geri sokarım..zaten hortumlarla yaşıyorum çekemem kimseyi
merhaba kızlar.....
ben bugün eşimle hastaneye gittim biliyorsunuz....
değerim 11di hatırlarsanız..bugünki testta değerim 96 olmuş..salı gününe ultrasona gidiyorummmmmm.....
tabi ben keseyi görmeden tam sevinmek istemiyorum...
Allahım hepinize nasib etsin kızlarrrrrrrr
bence gayet iyi mesela benim en son tedavimde değerim 40 çıkmıştı sonra 10 a düştü..senin ki çok güzell ne kadar çok yükselmişş...bida test ne zaman yaptırcann?benim transfer çarşamba olcak bugün aradılar gelişimleri ii die blast yapcaz dediler 5. gün olcak yanii..bende başka bi gelişme yokk...
Cnm benimm tebrik ederi. Çok halay çekesi. Vardı oh yuppi
eğersin maşallah süper diyorum
amanınnnnnn bu ne güzel haber........ yüzümdeki gülümsemeyi gören kocişim bile anladı kim hamile diyooooooooo çççokkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim.... rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinnnn inşallahtütüütüüüüüüüü maşallahhhhhhhhhh
herkess için mutluu bol umutlu bir hafta olsun bu hafta...nasılsınız bugün?ben iim klinikten aradılar transferim çarşamba günü olcakmış embrio gelişimi gayet ii dediler.bende o günün gelmesini bekliom işte..
merhaba kızlarr,
bende varım benide ekleyin listeye
tedaviye cumartesi başladım, şu anda iğnelerimi oluyorum tahmini bir 10 gün sürecek sanırım sonra yumurtalarım toplanacak. hepimize bol şanslar..
kızlar bu zıkkımın biri de aynı bini de. bende günde 1 paket içiodum. azaltmaya çalıştıkca çoğalıyodu. yarm paket sigaram hala çantamda 4aydır yanımda geziyor. ama içmicem dedim içmiyorum. isteyince bırakılıyormuş.
bu arada bugün ki değerim 3800 12 martta keseyi görmeye gidicez.. bi haftada ne kadar çok artmış dimi kızlar.
doktorcum bugün bana ne dese beğenirsiniz...
yakında kendi web sitesinde de yayınlayacağı bir bilgiyi söyledi bana...
bir çok doktor artık 3.gün embriyosu transfer edilmesinin daha doğru olduğunu dondurma işlemlerinide 3.gün yapacaklarını söyledi...bu yeni bi uygulamaymış yurt dışıyla beraber...bu sisteme geçiş yapılacakmış...uzun vadede 3.gün embriyosuyla hamilelilker daha az sorunlu oluyormuş bilimsel verilerle kanıtlanmış...bu yüzden doktorcuğum sadece 3.gün transferi yapmaya başladıklarını söledi...
demekki artık sende ikiz annesi adayısın
kızlar nihayet bugün yumurtalarım toplandı 4 tane denen yumoşum 3 tane toplanmış zaten demişti 2si iyi 2 si orta diye demekki biri işe yaramazmışama olsun 3 tanem var geçen aylarda onu da bulamıyodum kalan sağlar benimdir inşallah onlar güzelce gelişir kendimi hep öyle motive ettim zaten baştan beri 1 tane olsun benim olsun yarın öğleden sonra arayıp öğrenicem bakalım hayırlısı artık umarım güzel embriyo olur bana güzelce tutunurlar inşallah heyecanlıyııııım hemde nasııııll
cannlar ben geldim.
sonucumu az önce aldım 32 den 58 e yükselmiş dr adet olursun zaten durum iyi değil dedi.haber veriym dedim.
egunalimmm sen nettin kuzumm
Demek sende bizim kahve grubundan din cnm ben diyorUm ki süt vereyim sonra arada keyf sigarası içicez walla hatta gecen esime dedim ki doğumdan çıkayım saglikla vericek bebeği kucağına gecelikle incem kapıya sigara içip gelicem yukarı iğrenç bir espiri biliyorum ay napim bugün dilime vurdubulantim
zuzuuuu sessiz sessiz bakıyosunn kesin birazdan bir sürü alıntı ileee geri gelecekksinn
umutluyummm kısssssss napan termallerdeee.Ohh yarasınn sıcakk sularr arkidişimeee..
cann akudaşım canımmm anlamadım ben senin durumunu ama senin dediğin gibi olmaması için dua ediyorum..Belki çarşamba mucize olurr..İnşşşşşş Ya Rabbimm..
papatyac yappma gülümmmm bakk ben hep diyorummm stres olunca rahmimiz soğuyormuş ve bebek zaten normal yollardan rahmimizde olmadığından burada benim işim yok der gidermişş ALLah korusunn..
Biliyorum çok zorr amaaa ne bileyiimmm hiç olmamış gibi aynanın karşısına geçç olumlu telkinler ver kendineee..Ben hamileyimmm,çok iyiyimm her şey çok güzelll gibii... Nooolurrr yalvarıyorumm üzme bebişinii..
merhaba kızlar.....
değerim 11di hatırlarsanız..bugünki testta değerim 96 olmuş..salı gününe ultrasona gidiyorummmmmm.....
selam kızlar nasılsınız bende yarın kontrole gidicem bakalım neler gelişmiş ne durumdayım
benim küvetim bilem yookduş kabinin de kapısı kırılmış dün kızkardeşimin kafasına düşmüş mü ben de bu hortumlarla nasıl banyo keyfi yapacaksam artık koktum valla yaa böle oldum resmen yarın doktora gidecem alacak hoortumları çekip de balonu...bennapıiim söyleyin arkadaşlar
merhaba kızlar.....
Allahıma binlerce kez şükürler olsun...
hepimiz zor yollardan geçiyoruz cnm elbet verecek Rabbim sabrımızın hediyesini..
Allahım en yakın zamanda hepinize hepimize nasib etsin kucağımıza almayı hayırlısıylaaa
evet canımmm ben bırakmam seni anca beraber kanca beraber...ilk tüp te çok hassastım kimse bilmesin dedim ama kocam abisine deyince herkes öğrendiydi...şimdi umrunda değil bu konuda beni kimse arayıp soru soramaz tersim pistir benimmm...arkamdan konuşulanlarıda Allaha havale ediyorum ıslah etsin diyorummm...yok artık senin kaynanatöre bak sennn dikkat edecek tabiii...ohhh yap cicimmmm..benim felsefem içime atıp dert edeceğime söylerim karşımdakine dert olsun...
merhaba kızlar.....
cnm çok sağol Allah razı olsun...96 değeri iyi mi sence??
akasyan cnm..inşallah umut olurum size..nasıl düşükken yükseldi değil mi??
ben umutsuzdum valla..kanı verdim birde gemeye gittim yürü allah yürü..sonra tekrar hastaneye..
adamlarda anlıyor zaten..ben hemen eve girer girmez kaptım laptopu bnmkide diyor arkadaşlarına müjdemi vericen?*
sağol canım inşallah aminn evet bende hortumu merak ettim soracaktım da :26::))) bebişlere kavuşacan sonunda bu arda tipin göstermese de 19 çocuk annesisin
tedavin hayırlı olsun hoşgeldin aramıza ....
ooo süper değerin sağlıkla kucağına alırsın inşallah .....
hımm her açıdan iyi bir haberr....
ayy kulağa çok hoş geliyor düşünsene egunun 2 kuzusu olacakallah hepimize nasip etsinnn...
inşallah hakkında hayırlısı olsun...
canımm değerin az da olsa yükselmiş ben hala umutluyummmm senin için.....
sen iğrenç espiri diyorsun ama bizim gelin sabah doğum yaptı sezeryanla öğleden sonra aşağı inip sigarasını içti ....
küçük hanımefendi çok güzel olduğunuz kadar çok öngörülüsünüzde ........
tebrikler canım:118::118::118::118::118::118:
hadi hayırlısı güzel haberlerle dönersin inşallah....
banyo yapman yasak mı ne hortumu var ben anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?