• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

nerden başlasam, başkent i ben çok severim. hulusi bey deniz hanım şahane insanlar... çok yakından da tanıyorum. ben 1 klomen takip, 2 aşılama, 1 tüp, 1dondurulmuş geçirdim orda. tüp bebekde ohss oldum. tamamen o yoğumluktan dolayı yanlış ilaç başlattıkları için. polikistik overim varken menagon yazıldı. e2 değerim resmen fırladı ve inmeyi bilmedi. neyse ben bir şansızlık yaşadım. dondurulmuş maceramız tam bir komediydi. transferin olması gereken gün, sen de polikistik var glukofaj başlatalım dediler. :S ondan sonra bidaha gitmedim.
neyse herkese aynı şey olacak değil ama tüm kafanıza takılanları yogunluk yüzünden ertelemeyin. sormadan hastaneden ayrılmayın. bide ben açıkcası kendi düşüncem laboratuvarını başarısız buluyorum. teknolojinin gerisinde. ama hulusi beyin deniz hanımın çabası pozitif avantaj tabi ki.

Sözünde duran kuzulardansın sen ne guzel evet bazı ark. var gelcez dıyıp gelmıyorlar buda onlara ders olsunnnnn ohh ne guzel annende gezdın gezdın geldın sefan olsunnnnnnn kuzummmm :1::1:
aman kaynanaya bak yaaaa ben anlamıyorum neden erkek annelerı ogullarını kıskanır da mutlu olsun dıye bakmazlar :44::44::44::44:

ellerinden aldık sanıyorlar belkide yada sevgilerinin bölündüğü düşünüyorlar kimbilir..:26::26:...ayy artık ben bişey demiorum kızlarrr benimde oğlum olsa bende ole olurum belkiii.... :26:

baharcım ya ben bişey sorsamm erkek faktörü olunca daha mı zor oluyor yada neden öle bişey dedin ki?:43:

canım sakın yanlış anlama; senin iyiliğin için yazıyorum. listeye baktım azospermiymiş probleminiz. bu durumda bence başkent üni. hastanesine gitmemelisin. sizin durumunuzda IMSI ı olan çok yetkin kullanabilen laboratuvar şartları çok iyi bir merkez seçmelisin. emriyolog tecrübeli olmalı. sanırım ankaradasın. ankarayı araştır, biz de de erkek problemiydi morfo %0+pko var. başkent in labaratuvar şartları bence yeterli değil. benim çok kaliteli olan 8 hücreli 3 emriyom çözülemedi.

Sen çok alemmsinnn vallaaa.Tüm yazılarına çokk güldümmm..Egunaldan sonra en enerjik ve eşininde dediği gibi SEVİMLİ hatunusun topiğin benceee...

Hahahayyy en çok da bu nota bayıldımmmmmmmmmmmmmmmm..:1::1::1::1::1::1::1::1:

evet gerçekten gülmeyide güldürmeyide çok severim.. beni bilenler insan senin yanında yaşlanmaz diyorlar.. ah birde bebişime kavuşsam... onunla güleceğim günleri çok hayal ediyorum.. insallah bebişlerimizle de güleriz deli gibi...
not: millstone.. canım ne yapayım.. inanki sizden ayrı kalmaktansa .. yalaka olmayı tercih ettim.. ama ceza alırsam sayfalar uçuşur diye korkuyorum....

kızlarrrrrrrrr kızım oluyorrrr,,,çok şükür sağlıklıymışşşş kızımm

kız olsun çamurdan olsun derler bizim burda... sağlıklı huzurlu mutlu ömrü olsu insallah..

şekerim ben de cumartesi öğleyin taksim de olacağım... gümüşsuyunda transfer için bana da uğrasanıza..hem tanışmış oluruz..:46::46::46:

bebişin için son adımın hayırlı olsun canım..

ewet canımm,darısı sizlerin başına inşallahh en kısa zamanda,dualarım sizinle,,sonra isim aramaya başlayacağız bebeklerimize hep beraberr

benim bebişlerimin adı bile hazır.. ama gelmemekte inat ediyor keretalar...

Selam kızlar naber nasılsınız?
Randevu günüm yaklaşıyor onu bekliyoruz. Pazartesi günü kısmetse ilk ultrason randevumuz. Beta hcg değerim çok yüksek çıkmıştı. Bakalım neler olacak?

canım ne olacak... ikiz bebeğin olacak....sağlıkla insallah...

ellerinden aldık sanıyorlar belkide yada sevgilerinin bölündüğü düşünüyorlar kimbilir..:26::26:...ayy artık ben bişey demiorum kızlarrr benimde oğlum olsa bende ole olurum belkiii.... :26:

aman aman kasıyayım bır yerlerımıde benım kaynanamla ara cok guzel ark. gıbı herseyı konusuruz 4 yıllık evlıyım ben hanı boyel ufak surtusmeler olmustur ama oyle buyuk konusmayacak kadar hıc bırsey olamdı alt katta ben ust katta oturum esım cok duskundur annesıne ama oyle ne yapmak ıstersemde yaparım sıkıntı olmaz yanı gezmeye dolasmaya hep yalnız gıderım esımle aman sukur ıyıyıyız ama ılerde nasıl olur bılmem

geçmişi okumayı bitirdim.. ama az sonra tekrar çıkmam lazım.. evimi silip süpüreyim.. tertemiz oturayım....

Sözünde duran kuzulardansın sen ne guzel evet bazı ark. var gelcez dıyıp gelmıyorlar buda onlara ders olsunnnnn ohh ne guzel annende gezdın gezdın geldın sefan olsunnnnnnn kuzummmm :1::1:
aman kaynanaya bak yaaaa ben anlamıyorum neden erkek annelerı ogullarını kıskanır da mutlu olsun dıye bakmazlar :44::44::44::44:

genel olarak kıskançlar..iyileride sağlıklı düşünenleride var tabii..ama bendeki iyilerden değil maalesef...benim için eşimin annesi şu olayla bitmiştir...eşim yeşil biber yemez,birgün kayınvalideme gitmiştim eşimde akşam oraya gelecek hep beraber yemek yiyecez ve eve dönecez...yemek saati ve ben salata yapıyorum kaynana bir sürü yeşil biber çıkardı doğra diye sen oğlunu bilmiyormusun o yemez doğramasam daha iyi dedim o da doğra doğra o yemeyecek diye bizdemi yemeyecez dedi...neyse ben biberleri doğradım salataya..o sırada eşim geldi ve beni salata yaparken gördü niye biber doğradın ben yemem hayatım sen bilmiyormusun dedi bu sırada kaynana yanımızda ne dese beğenirsinnn..aaaaa gülden niye doğradın biberleri kocanın yemediğini bile bile dedi ben şooooookkkkktayım tabii...sen getirmedinmi doğra diye dedim hiç bişi demedi...o basit biber olayı bana onun nasıl bir zihniyete sahip olduğunu göstermişti daha öncede çok şey yaptı ama o son noktasıdır..neyseki eşim beni biliyor ve ona asla inanmaz...saçma sapan hikayelerim var...rabbim bildiği gibi yapsın diyorum hep...

canım sakın yanlış anlama; senin iyiliğin için yazıyorum. listeye baktım azospermiymiş probleminiz. bu durumda bence başkent üni. hastanesine gitmemelisin. sizin durumunuzda IMSI ı olan çok yetkin kullanabilen laboratuvar şartları çok iyi bir merkez seçmelisin. emriyolog tecrübeli olmalı. sanırım ankaradasın. ankarayı araştır, biz de de erkek problemiydi morfo %0+pko var. başkent in labaratuvar şartları bence yeterli değil. benim çok kaliteli olan 8 hücreli 3 emriyom çözülemedi.

YOK tatlım bursadayım ben..olsun bilmeyenlere fikir olur yazdıkların..bende merkezi daha seçmedim sölediğin iyi oldu dikkat edeyim en iyisi belkide ünv.hastanesidir bilmiorum ki canım yaa...

genel olarak kıskançlar..iyileride sağlıklı düşünenleride var tabii..ama bendeki iyilerden değil maalesef...benim için eşimin annesi şu olayla bitmiştir...eşim yeşil biber yemez,birgün kayınvalideme gitmiştim eşimde akşam oraya gelecek hep beraber yemek yiyecez ve eve dönecez...yemek saati ve ben salata yapıyorum kaynana bir sürü yeşil biber çıkardı doğra diye sen oğlunu bilmiyormusun o yemez doğramasam daha iyi dedim o da doğra doğra o yemeyecek diye bizdemi yemeyecez dedi...neyse ben biberleri doğradım salataya..o sırada eşim geldi ve beni salata yaparken gördü niye biber doğradın ben yemem hayatım sen bilmiyormusun dedi bu sırada kaynana yanımızda ne dese beğenirsinnn..aaaaa gülden niye doğradın biberleri kocanın yemediğini bile bile dedi ben şooooookkkkktayım tabii...sen getirmedinmi doğra diye dedim hiç bişi demedi...o basit biber olayı bana onun nasıl bir zihniyete sahip olduğunu göstermişti daha öncede çok şey yaptı ama o son noktasıdır..neyseki eşim beni biliyor ve ona asla inanmaz...saçma sapan hikayelerim var...rabbim bildiği gibi yapsın diyorum hep...

yuh yane......nasıl insanlar bunlar.. ay şükür bende çok iyi anlaşıyom.. hiç öyl şeyler yapmaz....:nazar::nazar:
Allah sabır versin sizlere....

aman aman kasıyayım bır yerlerımıde benım kaynanamla ara cok guzel ark. gıbı herseyı konusuruz 4 yıllık evlıyım ben hanı boyel ufak surtusmeler olmustur ama oyle buyuk konusmayacak kadar hıc bırsey olamdı alt katta ben ust katta oturum esım cok duskundur annesıne ama oyle ne yapmak ıstersemde yaparım sıkıntı olmaz yanı gezmeye dolasmaya hep yalnız gıderım esımle aman sukur ıyıyıyız ama ılerde nasıl olur bılmem

ya tatlm bende olee de herkes bızım kadar sanslı olmayabılıyor neler duyuyoruzz yaa..benım bi arkdasımı dovmeye kalkmış kayınvalidesi saçsaça başbaşa kavga etmişlerr düşünsene.....:53:

ala alaaa yaaa bugun bole iftara atan kişiden aferdersin ama insan neler beklemez şimdi demi ama seni de yalancı çıkartmış bak görüyormusun yahu:19:

yuh yane......nasıl insanlar bunlar.. ay şükür bende çok iyi anlaşıyom.. hiç öyl şeyler yapmaz....:nazar::nazar:
Allah sabır versin sizlere....

küçük ama çok şey anlatan bir olay bence...gerçek iyi kayınvalideye sahip olmak büyük şans...sadece eşinle evlenmiyorsun çünkü...artık sabretmiyorum çünkü bayramdan bayrama görüşüyorum sadece...bana uzak olsunlar...

küçük ama çok şey anlatan bir olay bence...gerçek iyi kayınvalideye sahip olmak büyük şans...sadece eşinle evlenmiyorsun çünkü...artık sabretmiyorum çünkü bayramdan bayrama görüşüyorum sadece...bana uzak olsunlar...

şehir dışındalarsa çok daha şanslısındır... yakında oturuyorsa o daha zor olur sizin için... en iyisini yapıyorsun.... insanlar garip gerçekten.. öyle tuhaf hareketler yaparak ne olacağını düşünüyorlar acaba....?:50:

ala alaaa yaaa bugun bole iftara atan kişiden aferdersin ama insan neler beklemez şimdi demi ama seni de yalancı çıkartmış bak görüyormusun yahu:19:

aynen öyle kuzum...daha bunun gibi o kadar çok hikayem varki aklınız almaz...hep derimki yaşadığım gerginlikler ve üzüntüler yüzünden anne olamıyorum...zamanında çok yıprandım şimdi kafam rahat ama öncesi çok gergin ve zor bir süreçti...

ahhh canım ya allahtan esın senı tanıyor ve bılıyor ıste bazı erkekler o anda eslerıne yuklenıyorlar anne yalan soylemez kuralıyla tabı aman cnm oyle kotu bırısıyse sana uzak allaha yakın olsun bosver sımdı nasıl araız pekı ...

ya tatlm bende olee de herkes bızım kadar sanslı olmayabılıyor neler duyuyoruzz yaa..benım bi arkdasımı dovmeye kalkmış kayınvalidesi saçsaça başbaşa kavga etmişlerr düşünsene.....:53:

aynen kuzum cok haklısın valla rabbım yardım etsın onlara bastada bızım kızlaraaaa

şehir dışındalarsa çok daha şanslısındır... yakında oturuyorsa o daha zor olur sizin için... en iyisini yapıyorsun.... insanlar garip gerçekten.. öyle tuhaf hareketler yaparak ne olacağını düşünüyorlar acaba....?:50:

arabayla 15 dk var aramızda yakınlar yaniii.ama gelemiyorlar artık...bu davranışları yüzünden oğullarını artık bayramdan bayrama görüyorlar...beni hoş tutsunlar oğullarına hasret kalmasınlar...gerçi bunu farkettiler 2 senedir iyiler ama bu kez ben uzak kalmak istiyorum...

Back
X