nerden başlasam, başkent i ben çok severim. hulusi bey deniz hanım şahane insanlar... çok yakından da tanıyorum. ben 1 klomen takip, 2 aşılama, 1 tüp, 1dondurulmuş geçirdim orda. tüp bebekde ohss oldum. tamamen o yoğumluktan dolayı yanlış ilaç başlattıkları için. polikistik overim varken menagon yazıldı. e2 değerim resmen fırladı ve inmeyi bilmedi. neyse ben bir şansızlık yaşadım. dondurulmuş maceramız tam bir komediydi. transferin olması gereken gün, sen de polikistik var glukofaj başlatalım dediler. :S ondan sonra bidaha gitmedim.
neyse herkese aynı şey olacak değil ama tüm kafanıza takılanları yogunluk yüzünden ertelemeyin. sormadan hastaneden ayrılmayın. bide ben açıkcası kendi düşüncem laboratuvarını başarısız buluyorum. teknolojinin gerisinde. ama hulusi beyin deniz hanımın çabası pozitif avantaj tabi ki.
neyse herkese aynı şey olacak değil ama tüm kafanıza takılanları yogunluk yüzünden ertelemeyin. sormadan hastaneden ayrılmayın. bide ben açıkcası kendi düşüncem laboratuvarını başarısız buluyorum. teknolojinin gerisinde. ama hulusi beyin deniz hanımın çabası pozitif avantaj tabi ki.