taam o zaman.... çiçeklerini vazoma koyuyorum.....genel yazdım kuzum yaaaa gecen haftada sahıt oldum sahsen ama ısım vermıyıım sımdı olmazzz aaaaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
taam o zaman.... çiçeklerini vazoma koyuyorum.....genel yazdım kuzum yaaaa gecen haftada sahıt oldum sahsen ama ısım vermıyıım sımdı olmazzz aaaaa![]()
zaten evde olduğum için almak istemiyom bişey boşuna masraf kısa zaman sonra havalar güzelleşicek o zaman alıcam kendime ciciler.....
ben alınganım hemen üstüme alınırım:)))))
taam o zaman.... çiçeklerini vazoma koyuyorum.....
hımmmm... peki o zaman çiçeklerini vazoma koyuyorum....
sarı çiçeğim benim...içlenmişsin eski defterleri açınca.... kıyamam ben sana sen boşver kaynanatörü kocişin senin yanında ve seni seviyo ya... unut gitsin gerisini hem bebişinide kucağına alınca sizden mutlusu olmaz.... rabbim mutluluğunuzu daim etsin.....
yalnız değilsin canım kayanana vakalarında bende kayınpeder daha baskın görümcelerim ona kezaaa yaniii yüce allahımın adaleti üzerlerinde olsun bana yaptıklarını bir bir aynılarını onlara yaşattı.......bana yaptıklarını yaşattıklarını ciddi ciddi uzun uzun yazacam artık romanmı olur ne olur bilmiyorum ama 7 senedir evliyim 12 yıldır kocam hayatımda bana hayatımı zehir ettiler hastalıklı yaptılar beni bende anne olamamaı onlara bağlıyorum.......allahtan kocam yanımda onlarıda tanıyo benide gerçi 7 aydır göüşmiyoruz rahatım şimdi....çook dertliyim çooooooookkkkkkkkkkkkkk ...sinirim zıpladı gene yaaa of....babamdan korkuyorum yemin etti çünkü kayınpederini gördüğüm yerde hastanelik edecem dedi ödüm patlıyo allahtan 10 yıldır falan görümüyolar birbileriniz yoksa vay anamm vayyy....sen bide beni düşün şimdi diyorum bi doğum olsa neler yaşancak hep stres hep sinir(( neyse
yalnız değilsin canım kayanana vakalarında bende kayınpeder daha baskın görümcelerim ona kezaaa yaniii yüce allahımın adaleti üzerlerinde olsun bana yaptıklarını bir bir aynılarını onlara yaşattı.......bana yaptıklarını yaşattıklarını ciddi ciddi uzun uzun yazacam artık romanmı olur ne olur bilmiyorum ama 7 senedir evliyim 12 yıldır kocam hayatımda bana hayatımı zehir ettiler hastalıklı yaptılar beni bende anne olamamaı onlara bağlıyorum.......allahtan kocam yanımda onlarıda tanıyo benide gerçi 7 aydır göüşmiyoruz rahatım şimdi....çook dertliyim çooooooookkkkkkkkkkkkkk ...sinirim zıpladı gene yaaa of....babamdan korkuyorum yemin etti çünkü kayınpederini gördüğüm yerde hastanelik edecem dedi ödüm patlıyo allahtan 10 yıldır falan görümüyolar birbileriniz yoksa vay anamm vayyy....sen bide beni düşün şimdi diyorum bi doğum olsa neler yaşancak hep stres hep sinir(( neyse
slm julietta transferin hayırlı olsun cnm seni ilk ben merak ettim vallahi kızlara sordum onlar öle hatırladı :) şaka şaka ama gerçekten dün girmeyince hemen aklıma transferin geldi. sen umutsuz hissediyosun ama bnm içim de güsel bi duygu var seninki tutucak gerçekten senin için böle hissediyorum cnm bol bol dinlen
kızlar bna biraz transferle iligli bilgi verirmisiniz? yarın yada perşembe transferim olucak bnm merak ettiğim şeyler var mesela neden sıkışık olmak gerekiyo işleme de sıkışık bi halde mi giriliyo yoksa girmeden az evvel boşaltılıyomu? işlem narkozsuzmuş galiba acı hissediliyomu,ne kdar sürüyo başka neler tavsiye edersiniz yani gitmeden önce yapılıcaklarla ilgili?
sağol arkadaşım iyiki varsınız...hayırlı olsun.biz de seni merak ediyorduk...dualarımız seninle...
özlemişim bi sarılayımmm önce
evet canım eski defterler açıldı bende içlendimmm ama iyiyim çok şükür..rabbim eşlerimizle aramızı bozmasın yeterki gerisi bi şekilde çözülür...ben geldim sen gittin onada içlendiydimiçlene içlene içim çıktı beee...valla bi bebeğimiz olsa...evli,mutlu,çocuklu ne güzellll...
merhaba kızlar nasılsınız??
ben hala yatmaya talim...
dinleniyorum ama gezinip duruyorumda arada tabiki..
geçmişi kaynatmışsınız..azıcık okuyabildim
beni benden aldın yine... ama kociş kızdı kim seni ağlatıyo ne yzmış diye.....anne olamamak
Ekşi sözlük te yazmış biri, ağlak ama gerçek
caresizligin kadınsal boyutu. aşındırılan doktor kapıları, hormanlarınla birlite ruhunla oynayan iğneler, tekrar tekrar yesil onlügü giyip sedyelerde gözünde bir hayelle cıkılan ameliyathane yolculukları, kolunda damar bulunamadığından başparmağın kemiğinden alınan kanla yapılan ve hep olumsuz çıkan testleri takip eden gözyaşları, herkesin oldumu oldumu diye sormasıyla yüreğinin kanaması , ben cok doğurgan bir aileden geldiğim için kısırlığı anlayamam ama gercekten senin için sorry diyen patavatsız kötü niyetli teselliler dinleyiş, cadde ortasında son umudunu kaybettiğinde kendini de kaybedip girilen ağlama nöbetleri, allahla kurulan en kuvvetli empati ve duyulan bu yoksunluğa tevekkülle razı oluş...
ve..... vardır bir sebep elbet deyip kader vardır diye kabullendiğinde hiç anlamadığın ve artık inanmaktan vazgeçtiğin bir mucize çalar kapıyı. leylek iki tane bebiş getirmiştir. birgün benimde göbeğim şişecekmi diye baktığın, kıskandığın ve hatta hasetten ağladığın tüm göbeklerden daha kocaman bir göbeğe sahip olmakta vardır kaderde. ardından iki küçücük bedenden çıkan çığlıkları duymakta... inanmaktan vazgeçmemek lazımmış her çilenin bir ödülü varmış diye düşünüp alaturka bilgeliğinle sarılırsın onlara. elleri ellerine değer, yanakları yanağina.ve ağlarsın yine bitti diye sevinçten bu defa...
![]()
bizlerde iyiyz kuzum aynı bıraktıgın gıbı sen nasılsın nasıl gecıyor yatıs
tutunması ıcın ananas ve kabak cekırdegı dıyordun yıyormusun pekı kabızlık durumun varmııı dıkkat et kendıne
beni benden aldın yine... ama kociş kızdı kim seni ağlatıyo ne yzmış diye.....
merhaba kızlar nasılsınız??
ben hala yatmaya talim...
dinleniyorum ama gezinip duruyorumda arada tabiki..
geçmişi kaynatmışsınız..azıcık okuyabildim
kızlar merhabaaaa... ya nası okıcam bu kadar sayfayı. ne çok kaynatmışsınızz..öpüyorum hepinizi :80: bi selam veriyim dedim :80:
anne olamamak
Ekşi sözlük te yazmış biri, ağlak ama gerçek
caresizligin kadınsal boyutu. aşındırılan doktor kapıları, hormanlarınla birlite ruhunla oynayan iğneler, tekrar tekrar yesil onlügü giyip sedyelerde gözünde bir hayelle cıkılan ameliyathane yolculukları, kolunda damar bulunamadığından başparmağın kemiğinden alınan kanla yapılan ve hep olumsuz çıkan testleri takip eden gözyaşları, herkesin oldumu oldumu diye sormasıyla yüreğinin kanaması , ben cok doğurgan bir aileden geldiğim için kısırlığı anlayamam ama gercekten senin için sorry diyen patavatsız kötü niyetli teselliler dinleyiş, cadde ortasında son umudunu kaybettiğinde kendini de kaybedip girilen ağlama nöbetleri, allahla kurulan en kuvvetli empati ve duyulan bu yoksunluğa tevekkülle razı oluş...
ve..... vardır bir sebep elbet deyip kader vardır diye kabullendiğinde hiç anlamadığın ve artık inanmaktan vazgeçtiğin bir mucize çalar kapıyı. leylek iki tane bebiş getirmiştir. birgün benimde göbeğim şişecekmi diye baktığın, kıskandığın ve hatta hasetten ağladığın tüm göbeklerden daha kocaman bir göbeğe sahip olmakta vardır kaderde. ardından iki küçücük bedenden çıkan çığlıkları duymakta... inanmaktan vazgeçmemek lazımmış her çilenin bir ödülü varmış diye düşünüp alaturka bilgeliğinle sarılırsın onlara. elleri ellerine değer, yanakları yanağina.ve ağlarsın yine bitti diye sevinçten bu defa...
![]()
geldiğini gördüm ama o ara eşim geldi çıkmak zorunda kaldım..... rabbim evliliğinizi ve sabrını mükafatlandıracaktır ve sende bebişini kucağına alınca tüm bu sıkıntıları unutacaksın canım arkadaşım...