• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

vallahi hee akasyacım..aldık geldik..
inşallah tutunurlar cnm bnm..
valla bi gelsinlerde bana bak ne halaylar çekicez:1:
akasta bugün 4. günüm dünden beri rahmimde adet olacakmışım gibi sancılarım var..
sendede oldu mu bu?birde bugün itibariyle gaz sorunum çıktı:26:
bende gaz sorunu şişkinlik kabız had safadaydı... benim test gününe yakın bel ağrılarım vardı (adet önceside genelde belim ağrıır) adet belirtileri genelde hep olumlu sonuçlandı.... inşallah seninkide öyle olur. ama bence kendini fazla dinleme normal yaşamaya çalış.. pozitif düşün pozitif olsun....

bak çıktım geldim bile.....
süpürttüm ,kapılarımı sildim...ama yer silme ve toz almayı yarın yapacağım...hem böylece işleri ikiye bölmüş oldum.. yarında bunları yapcam derim.. çıkıyom derim.. 3 sayfa daha yanınızda kalırım...:9:
maşaallah bu ne hız.. ne çabuk sildin kapıları....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bende gaz sorunu şişkinlik kabız had safadaydı... benim test gününe yakın bel ağrılarım vardı (adet önceside genelde belim ağrıır) adet belirtileri genelde hep olumlu sonuçlandı.... inşallah seninkide öyle olur. ama bence kendini fazla dinleme normal yaşamaya çalış.. pozitif düşün pozitif olsun....

evet haklısın yat yat insanın ağrımayan yerleride ağrır..
8 güncük kaldı bakalım hayırlısı Rabbimden cnmm

ben sonra üzülür diye korktum güldencim..yoksa ben yalnızken konuşuyorum bile göbüşümle:1:
ama olumlu düşünmek lazım sonuç olumlu olsun diye farkındayım..

heee tamam o zaman:34:
bakalım böyle atıp tutuyomda ben tedaviye başlayınca olumlu düşünüp laylaylom olabilecekmiyim:9:

anne olamamak

Ekşi sözlük te yazmış biri, ağlak ama gerçek

caresizligin kadınsal boyutu. aşındırılan doktor kapıları, hormanlarınla birlite ruhunla oynayan iğneler, tekrar tekrar yesil onlügü giyip sedyelerde gözünde bir hayelle cıkılan ameliyathane yolculukları, kolunda damar bulunamadığından başparmağın kemiğinden alınan kanla yapılan ve hep olumsuz çıkan testleri takip eden gözyaşları, herkesin oldumu oldumu diye sormasıyla yüreğinin kanaması , ben cok doğurgan bir aileden geldiğim için kısırlığı anlayamam ama gercekten senin için sorry diyen patavatsız kötü niyetli teselliler dinleyiş, cadde ortasında son umudunu kaybettiğinde kendini de kaybedip girilen ağlama nöbetleri, allahla kurulan en kuvvetli empati ve duyulan bu yoksunluğa tevekkülle razı oluş...
ve..... vardır bir sebep elbet deyip kader vardır diye kabullendiğinde hiç anlamadığın ve artık inanmaktan vazgeçtiğin bir mucize çalar kapıyı. leylek iki tane bebiş getirmiştir. birgün benimde göbeğim şişecekmi diye baktığın, kıskandığın ve hatta hasetten ağladığın tüm göbeklerden daha kocaman bir göbeğe sahip olmakta vardır kaderde. ardından iki küçücük bedenden çıkan çığlıkları duymakta... inanmaktan vazgeçmemek lazımmış her çilenin bir ödülü varmış diye düşünüp alaturka bilgeliğinle sarılırsın onlara. elleri ellerine değer, yanakları yanağina.ve ağlarsın yine bitti diye sevinçten bu defa...

:43::43::43::43::43:

ağlatma ama beni....:43::43::43:

heee tamam o zaman:34:
bakalım böyle atıp tutuyomda ben tedaviye başlayınca olumlu düşünüp laylaylom olabilecekmiyim:9:

hani derler ya bekara karı boşamak kolay diye??
öylemi ki acep??
şaka bir yana olumlu düşünmek lazım evet haklısın cnm..
valla marta birşey kalmadı bekleyip görücez cnmmm

hani derler ya bekara karı boşamak kolay diye??
öylemi ki acep??
şaka bir yana olumlu düşünmek lazım evet haklısın cnm..
valla marta birşey kalmadı bekleyip görücez cnmmm

az kaldı gerçekten bende kendimi merak ediyorummm:9:
iğneler hormonlar yan etki yapcakmı bakalım elimde mendil ağlaya ağlaya gezmem inşallah tedavi boyunca...
pozitif olmaya kararlıyım...hormonlara inat iyi olacağım sonunda da bebişime ya da bebişlerime kavuşacağım...anne olacam bu kez hissediyorum:16:

iğneler hormonlar yan etki yapcakmı bakalım elimde mendil ağlaya ağlaya gezmem inşallah tedavi boyunca...
pozitif olmaya kararlıyım...hormonlara inat iyi olacağım sonunda da bebişime ya da bebişlerime kavuşacağım...anne olacam bu kez hissediyorum:16:

olacaksın tabi arkadaşım...
ne kadar kararlı olursak bizim için o kadar iyi ve olumlu olur sonuç...
sen ağlamaya meyilli olsanda biz seni pozitif hale getiririz merak etme..
tabi ben olumsuz haber almazsam..benide bu korku sardı..
Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallahhhhh

hani varya egunalım..
yanda yazıyor topiklerde yazıyoruz ya o mesaj sayımız..birkaç kişide daha duydum bunu..bnmki 4,400lerdeydi:26:

aaaa nasıl yaaaa...şimdi 4202 desin 200 mesajın buhar olup uçtumu yaniiii:44:
ilk kez duydum bunu...
bişi öğrenirsem derim sana...

evet haklısın yat yat insanın ağrımayan yerleride ağrır..
8 güncük kaldı bakalım hayırlısı Rabbimden cnmm

hayırlı haberlerini alacağız insallah hep beraber.. sen yalnız mı kalıyorsun tatlım.. yani yanında annenler yok mu? çamaşır felan asmışsın...

Çorba içerken boğulan ilk insan olucakktımmmm.Ama şu an o kadar mutluyumm kiiiiiiiiiiiiiii..Suratımda acayipp bir gülümseme varr...Mesajı yeni görüyorumm vee çorba içerken boğuluyordummm,ama dediğim gibi çok mutluu oldummm..Başarrdımmm oda benii kıskanııyoo benii seviyyooooooooooooooooooooooo dedimmmmmmmmmmmmmmmm:29::29: seni böylee sevmekktennn gözlerini pörtletecek kadar sıkmak isityommmmmmmmmm..Kocam benii hiçç kıskanmadığından bazen şüphelenirimm acaba umrundamı değilim de kıskanmıyo falan diyeee.Onun dikkatini evde oturarak çekemiceğime göre diğer sevdiceğimin dikkatinii çekmişimmmmm..Mesajj alındıı bir dahaa yaparsaammmmm adam değilimmm:1::1::1::1::1::1:

Yaa sen varyaaa bir kez daha anladımmm fena bir hatunnsunn..Anladın beniii nabza göre şerbetiii verrdinn gittii deeemiiiiiiii..Çoook zekiisiinnnn vallaaa..Sana hayraanımmmmmmmmmm...Hadii şimmdii bunlarıı okuyuppp utann sendeee..

aminn defnecim inşallahh..
maşallah tem,zliği halletmişsin..imrendim vallahiiii

ya hiç sorma canım...bir de o temizliğe başlarken ki halimi arkadaşlara sormak lazım...:17:
zorlandım:19:, aşağılandım:20:, itildim ve de kakıldım:41: resmen temizlik yapmam için...

not: egunalcim...sen misin benim için asılsız dedikodular yayan.. bak bende yaydım.... :27: :9::9::9:

olacaksın tabi arkadaşım...
ne kadar kararlı olursak bizim için o kadar iyi ve olumlu olur sonuç...
sen ağlamaya meyilli olsanda biz seni pozitif hale getiririz merak etme..
tabi ben olumsuz haber almazsam..benide bu korku sardı..
Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallahhhhh

AMİİNN canım şu an ezan okunuyor burada yürekten AMİNNN diyorummm...
bazen korkular bazen umutlar dolar içimize sonu ne rabbim bilir yine...
anne olmayı diliyoruz hayırlısı olsun diyoruz...
rabbim dileğimizi hakkımızda hayırlı olan yapsın...

aaaa nasıl yaaaa...şimdi 4202 desin 200 mesajın buhar olup uçtumu yaniiii:44:
ilk kez duydum bunu...
bişi öğrenirsem derim sana...

tamam güldencim...teşekkür edrim..
hayırlı haberlerini alacağız insallah hep beraber.. sen yalnız mı kalıyorsun tatlım.. yani yanında annenler yok mu? çamaşır felan asmışsın...

yalnız değilim cnm kayınvalidem geliyor..
yok asmadım tatlım sadece çıkarttım makinadan çamaşırları ama oturarak eğilmedim vallahi

Back
X