• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Hoşgeldin sefalar getirdin canımm..Valla biz topikçeee idrar testine karşıyızzz..Son günlerde ben ve diğer arkadaşımm doğal yolla oldu zannedipp idrarda silikde değil valla net ikinci çizgiyi görüp kanda negatifi alldıkk koydukk baş ucumuzaa.Ondann idrara güvenmiyoruzzz.
İnşşş.. seninki doğrudurrr ve bize mutlu haberler verirsinn..Yaş merkez sebep kaçıncı denemen olduğunu bildirirsenn senide listemize eklerizzz canımm..6. gün çok erkennn biraz daha sabret en azından 10. gün kan ver derim benn..Herşey gönlünce olsunnn..

saol canım.. hayırlsı hepimiz için ne diyelim...
26 yasındayım. 2 kez erol tavmergenle denedik. şimdi özel ege tüp bebekteyiz. erkek infertilite. 3 yıllık evliyim. 28inde kan tahlili günüm bakalm..

kızlar bend çıkıyorum.. bu gece giremem herhalde bir daha... size iyi sohbetler... öpüyorum hepinizi tek tek kocaman....

saol canım.. hayırlsı hepimiz için ne diyelim...
26 yasındayım. 2 kez erol tavmergenle denedik. şimdi özel ege tüp bebekteyiz. erkek infertilite. 3 yıllık evliyim. 28inde kan tahlili günüm bakalm..

Hayırlı uğurlu olur inş canım tedavinn..Bak bu gün bitti artıkk 4 güncük kalıyor geriyeeee..Sabır ve dua ile beklemekte fayda var diye düşünüyorummm..Umut hep olmalı tabiikii.Neden umutsuz olalımm,sonuçta biz elimizden geleni yapıp takdiri Yaradandan bekliyoruzz..Olmazsada vardır bir hayır diyeceğizz..

arkidişler kociş geliyoooo beni anneciğimden almaya..eve geçcez...yemek yer bir saate kadar topiğe teşrif ederim...beni özlemeyi unutmayın tamammı:3:
sen unutulacak hatunmusunki biz seni unutalım....
kızlar bend çıkıyorum.. bu gece giremem herhalde bir daha... size iyi sohbetler... öpüyorum hepinizi tek tek kocaman....
taam tatlım..... özlücez seni....

merhaba arkadaşlar
yoktum ne zamandır. umarım iyisinizdir.
biz çok iyiyiz.:nazar: 16+5 olduk:nazar:
kontrolümüz vardı bugün 3 lü testimizi iyi çıktı.
prensesim kesinleşti :1:
allahım herkese yakın zaman nasip eder inşallah.

Hayırlı uğurlu olur inş canım tedavinn..Bak bu gün bitti artıkk 4 güncük kalıyor geriyeeee..Sabır ve dua ile beklemekte fayda var diye düşünüyorummm..Umut hep olmalı tabiikii.Neden umutsuz olalımm,sonuçta biz elimizden geleni yapıp takdiri Yaradandan bekliyoruzz..Olmazsada vardır bir hayır diyeceğizz..

aynen öylee çok saolll canım benmm. Rabbim dualarımızı kabul etsin inş...

merhaba arkadaşlar

Bende tam sana yazıyorrdummm..ermerr gelmişşş hoşgellmiş diyeee..Maşallahh canımmm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Testlerin temiz çıkmasına çok sevinndimmmm..Ay ne güsell yaa prensess kesinleştii demekkkk..Nolur bizleride unutma dualarındaa canımmm..Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn darısı başımızaa inşş,hayırlısıyla sağlıkla..

merhaba arkadaşlar
gözün aydın canım... maşallah prensesine.....

slm kizlar
ben cok kotuyum yine olmadi :50::50::50::50::50::50::50::50::50:
adet kanamam basladi ve karnim felaket agriyor:14::14:14::14::
bende durum boyle
doktoru aradim dogal yolla transferin gerceklesti,rahim temizdir istiyorsa 5.tedavin icin ignelere basla dedi
offf ya:50::50::50:

kendi derdimden kimseyi soramadim,siz nasilsiniz?

canim gecmis olsun ne kadrda uzulmedesekde biz bile uzuluyoruz ama olsun bundada bi hayir vardir insallah gelcek sefere son olur rabbim sabir versin sanada bizlerede insallah birdakine rabbimyuznu guldurur canim:

benimde her iki annem kalacakmış... bana bırak iş yaptırmayı.. beni sizlerle bile görüştürmezler.. yok radyasyon, yok kalkma,eğilme.....ben yandım valla... herhalde sizle en son transfer gününden 1gün önce msj atarım.. birde mutlu haberi vermek için (Allah söyletti herhalde...)ve sonrasında devam ederim sohbete...

ikisi birarada süpermiş valla...
ben pek yanyana getirmemeye çalışıyorum cnm:34: o onu yap dio öteki yok öyle olmaz böyle yap kafamı karıştırıyorlar:27:
oturmaya başladım bugünde..doktorda 2-3 gün yat sonra ağır iş yapmadan günlük hayatına devam et demişti..
inşallah cnm Allah söyletti heraldeee

slm kizlar
bende durum boyle
doktoru aradim dogal yolla transferin gerceklesti,rahim temizdir istiyorsa 5.tedavin icin ignelere basla dedi

minecim çok üzüldüm..hayırlısı olsun cnm..

ayy cnm hayırlı olsun inşallah bebeğin sıkıca tutunur sana..
evet yeme sakın..ibrahim saraçoğlu dedi..kesinlikle yemesin prolaktini yüksek olan bayanlar dedi...
buay ne bereketli..inşallah bizde hamileler kervanına katılırız..
ama ben nedende 2 gündür umutsuzum

yaaa umutsuzluk bızde en son sey canımmmmm o yuzden sen mutlusun tammamı....

julietta iğneydi korkuyodum zormuydu derken aldın bebişleri keyif yapıyon..... bizde senin için uzuuunnnn bi halay ekiibi kurmak için sabırsızlıkla bekliyoz...
cevap attım bitanem
hakkat çok içli eşimde okudu ama tabi o benim gibi ağlamadı... ne kadar destek olmaya çalışsalarda bizi anlamalarına ne çektiğimizi bilmelerine imkan yok....

evet cannım aynen oyle hep destekcıler sagolsunlar ama anlamaları zor onlar ıcınde kotu bızde onalrı anlayamayız belkı baba olmak onalr ıcınde buyuk bırseydır bızım anne olmamız gıbı ... bu arada benımkı dıyorkı erkekler kulubu yokmu bende gırıp kafa dagıtayımmmm:1::1::1:

gerçekten öyle tatlım.. hatta tedavimde bile ben yalnız başıma olacağım... bir tek embriyo zamanı gelir herhalde...

uzuldum canım yaaaa kotuymusssss:43::43:

ağlatma ama beni....:43::43::43:

aglama kuzum bızde onun gıbımutlu olcazzzz....

slm kizlar
bende durum boyle

canım cok uzuldum yaaa rabbım sabır versınnn...

biz geldik ikili test sonucumuz temiz cıktı artık 10 martta dörtlü test yapıcakmısız doktorumuz oyle dedi bide aynı tarihte cinsiyet %100 netlescek :) sizler nasılsınız

cok sevındım canım yaaa hadı ıns. 4 testınızde temız cıkarrr....

ben geldim arkadşlar benide aranızaa alınn.. herkese sağlıklı hamilelikler salıklı bebişlerrr
bende transferimin 6. günündeym. dün tesk yaptm çok çok silikti bugünde yaptım daha belirgindi. böyle olupta negatif olan varmıı

oncelıkle hosgeldın canım o ıdratr testıne guvenme derım ben ... gecen hafta oyle negatıf alan arkadaşlarımız oldu....

merhaba arkadaşlar

oooo prenses demekkı cok sevındım canım benımmmm:nazar::nazar::nazar:

ben anneme çay içmeye gidiyorum.. iki saat sonra görüşürüz:38::38::38::38::38::38:
afıyet olsun kuzum benımmmmm yararın kuzunada

Back
X