• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

cannlarrr ben geldimmm nasılsınız bakalım görüşmeyeliii.
ben yorgunluktan ölüyorummmm.hem hafta sonu hem nöbet bideee sürpriz kayınvalidemler gelcek.
eve gelirgelmez temizliğe başladım halbuki hafta sonu yapcaktımmm.öldüm valla canım çıktı.birazdanda yemek yapcam...
fırsat buldukça kaçarım canlar bana müzade şimdilik.

görüşelim tabii canımmm ben hemennn orkide vatan pc. orkide yağları varya onun karşısındaki binaların arkasındaki binalarda oturuyorum :))))))))) nasssııı açık adres .......

süper adres vermişsin.. :9:ya zaten türk milleti olarak adres vermeyi hiç beceremiyoz....konuşmalar aynen şöyle.....
-şimdi şurdan doğruca giiiitttt.. giiitttt... giittttt... sonra 3 kavşaktan sağe dön... döndün mü? ileri doğru giiiiiiittttt. ordaki 2. ışıklardan sola sap.... ilerleeeeeee... işte orda....:9:
-en iyisi ben ilerde birisine daha sorayım.....:9:

bende araba kullanmaya başlamadan önce kimseye adres veremezdim.. adamları tek yönlere sokacak tarifler verirdim... ama ne yapayım yaya olarak her yere girip çıkabiliyoz ama öyle değil mi?:9:

süper adres vermişsin.. :9:ya zaten türk milleti olarak adres vermeyi hiç beceremiyoz....konuşmalar aynen şöyle.....
-şimdi şurdan doğruca giiiitttt.. giiitttt... giittttt... sonra 3 kavşaktan sağe dön... döndün mü? ileri doğru giiiiiiittttt. ordaki 2. ışıklardan sola sap.... ilerleeeeeee... işte orda....:9:

bende araba kullanmaya başlamadan önce kimseye adres veremezdim.. adamları tek yönlere sokacak tarifler verirdim... ama ne yapayım yaya olarak her yere girip çıkabiliyoz ama öyle değil mi?:9:

allahhhhh iyiyliğini versin espri yaptım kızzzz nasssıııll açık adres vereyim dombilik burdan :))))) o egede çalıştığı için bilir dediğim yeri anlamıştır babındaaaa dedim :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

görüşelim tabii canımmm ben hemennn orkide vatan pc. orkide yağları varya onun karşısındaki binaların arkasındaki binalarda oturuyorum :))))))))) nasssııı açık adres .

ben bu adres tarıf etmeyı tuttum geldıgımde ızmıre soracagımmm ve senı bualcagımmmm:1::1::1:

:60::60::60::60: okurken o kadar guldumkı yanımdakıler delı dedıelr bana supermıs yaaaa

cannlarrr ben geldimmm nasılsınız bakalım görüşmeyeliii.
ben yorgunluktan ölüyorummmm.hem hafta sonu hem nöbet bideee sürpriz kayınvalidemler gelcek.
eve gelirgelmez temizliğe başladım halbuki hafta sonu yapcaktımmm.öldüm valla canım çıktı.birazdanda yemek yapcam...
fırsat buldukça kaçarım canlar bana müzade şimdilik.

sende kayınvalıdeyle anlasamayanalrdansınsanırsam kuzummmm ....
hosgeldın buarada kolay gelsın kuzum ozaman...

işin kötü tarafi ben işe kalktığım saatte uyanıyom... ne yapsam uyuyamıyom...

ben esımı gonderım gerı yatıyom ve 1 saatte olsa uyuyorum gene ....

ooo güzel fikir :))))

bencede bızım yerımızede ıcınnnnn

Son düzenleme:
aaaa.... bostanlıda çarşamba günü... bostanlı pazarınada gideriz...alış veriş yaparız...

alaybeydeyim....

olur gideriz :))) ben bu akşam alaybeye yürücemmm burdan yürüyüş yapıyorum hergün ...hergün hedef büyüterekk alaybey naldöken turan sonra direk bornova:))) yolda başıma bişi gelmezse tabi :))))))

(turan ve bornova kısmı şakaydı )

ya kızlar millistone delirecek.. alıntılarda hata oluşuyor.. gelen cevaplar sanki diğeri yazmış gibi oluyor.. biz anlıyoruz da.. geçmişi okuyanların kafası karışacak....
:37: böyle olcaklar valla...

:60::60::60::60: okurken o kadar guldumkı yanımdakıler delı dedıelr bana supermıs yaaaa

sende kayınvalıdeyle anlasamayanalrdansınsanırsam kuzummmm ....
hosgeldın buarada kolay gelsın kuzum ozaman...

ben esımı gonderım gerı yatıyom ve 1 saatte olsa uyuyorum gene ....

bencede bızım yerımızede ıcınnnnn
ben bu adres tarıf etmeyı tuttum geldıgımde ızmıre soracagımmm ve senı bualcagımmmm:1::1::1:

:1::1::1::1::1::1::1: bul bakalım :)))

olur gideriz :))) ben bu akşam alaybeye yürücemmm burdan yürüyüş yapıyorum hergün ...hergün hedef büyüterekk alaybey naldöken turan sonra direk bornova:))) yolda başıma bişi gelmezse tabi :))))))

(turan ve bornova kısmı şakaydı )

maşallah.. gerçekten yürüyüş yapıyo musun? ay... aslında benimde başlamam lazım tedaviden önce...ama tembellik işte...

kızlar bu arada dünden kalan bir temizlik aşamam var biliyorsunuz ya.. onları yapmam lazım.. az sonra çıkarım ben... 3-5 sayfa sonra gidicem.. şimdiden haber vereyim dedim...:17:

Back
X