bende o zaman benide eklesene:26:
bende sana sarılayım o zman
taksime gittik bugün sonra dolmabahçe sarayına gittik bayıldım walla çok güzeldi:128:
ohhh iyi yapmışsınız...günlerini oturup kurarak bunalıma girerek geçireceğine gezmek en güzelii..
merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
nasılsınız??
benim son 1 hafta..ama umudum yok gibi..artık işim Allaha kalmış..
rahim ağrılarım ara ara devam ediyor sanki adet olacak gibiyim..:26:
ne güzel işteee adet olacak gibi olman iyi bişi...bi hareket var demek içerde...bu kadar erken adet olman mümkün olmadığına göre içerde yerleşme çalışmaları var demek
kızlar kuzenimin yumurtalıklarında çikolata kisti vardı eşinde 4 milyon sperm vardı morfolaoji 0 dı keçi boynuzu kullandılar baya 3 aylık hamileymiş yeni ögrendi bu kistten dolayı adet görmüyorum snmış ya nası agladı sanki biri ölmüş gibi bende orda eridim ya....allah sag salim dogurmak nasip etsin cümlesini..![]()
rabbimin mucizesi işte ol desin yeterkiii...çok sevindim ve duygulandım...rabbim mutluluklarını daim etsin...
geldiiiimmmmmmmmmmmm..... sizi özledim.... ama beni bi güldenim merak etmiş:))))) papatya gibi bende başlıcam yoksam beni sevmiyomusunuz diye......
bütün gün bekledim nasıl olsa birazdan gelir dedim yazmadım..akşam oldu artık yazmadan duramazdım...merak ettim niye yoktun sennn çabuk hesap ver bakiimm....