• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

3 gün sonra ayağa kalkıomuş herkes zaten ama yinede istrahatli ol bence. hızlı yürüme, yukar uzanma v.b. yok canım yaaa ben de bilmiorum ama oluo mu acaba die mrk ettiğimden sordum yoksa bildiğim bişey olduğunda değil. nerde yaptırdın? yaş kaç? ve kaç embrio verdiler? çok soru sordum dimi:)) canım 2. için İNŞALLLAHHHHHHH gerekli kalmaz ama araştırmaya başladım:((

başkent hastaneesinde yaptırdım, ben ohss oldum, 8 embriyo donduruldu, 2 ay ara verdim bu ay denedik tekrar ama emriyoloar güzel çözülmedi, 4 embriyodan sağlam 1 embriyo çıktı, yaşım 30 ve bu ilk denemem, amin inşallah hiçbirimizin ikinciye ihtiyacı olmaz.

Bu çok güzel bir haber güzelimmm..7. gün değerin çok yüksek çıkmış maşallahh..:nazar::nazar::nazar::nazar:İki embriyomu koyulmuştuu ki acaba?? İnş gününde de katlanarak yükselmiş olur değerinn..

evet canım 3. deneme oldgu için 2 embryo koyuldu. salı günü değer katlanmadan sevinemıyoruz.. yermde duramıyorum ama.. inşallah değerim katlanır sizce katlanırmı yaa

gelişmeler iyi canımm yaa cuma günü karınağrısıyla acile gttik. 7. gündü. hcg 106 çıktı yani hamileymişim ama asıl test günüm salıydı o güne kdr katlanması lazım.. yani sevinemedik daha umarm değerim katlanırr
e gözün aydınnnnn.... rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bak papatyada ohss olmuşşşş valla korkuyorum şimdiiiiii...içim bi tuhaf olduuuu....

başkent hastaneesinde yaptırdım, ben ohss oldum, 8 embriyo donduruldu, 2 ay ara verdim bu ay denedik tekrar ama emriyoloar güzel çözülmedi, 4 embriyodan sağlam 1 embriyo çıktı, yaşım 30 ve bu ilk denemem, amin inşallah hiçbirimizin ikinciye ihtiyacı olmaz.

canım bende ilk tedavimde ohss oldum hastanede yattım bu yüzden transferim yapılmıştı ama...bende başkentte başlayacam sen böyle deyince kötü oldum şimdi...

evet canım 3. deneme oldgu için 2 embryo koyuldu. salı günü değer katlanmadan sevinemıyoruz.. yermde duramıyorum ama.. inşallah değerim katlanır sizce katlanırmı yaa

ınsallah katlanır nazar degmesın degerın cok guzel cıkmıs 7. gunde sımdıden hayırlısı olsun dıyelım bız sana yaaaa:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

ben de düşündüüm ama embriolar zaten orta kalitede bide dondurursam bozularak çözülebilir:50::50: :25::25::25::25::25:Rabbim cümleyle yardım etsinn

benim bildiğim idrarda tüp bebek bile olsa 18.günde çıkıomuş canım. idrar derken evdeki testi mi diosun bu arada? kanda kesinlikle yaptır. yaptırki hamiş çıkmasan bile düşük, dış gebelik Allah korusun tespit edilio. İNŞALLAH kanda pozitifi alırsın canım. sakın moralini de bozma kanda baktır derim

Sen yinede sor derim eger bozulmazsa öyle yap eger bozulma ihtimali varsa yaptirma insallah hersey yolunda gider senin icin dua edecem canim benim üzme kendini

papatya50cim peki ne kadara mal oldu? raporsuzmuydu? ohss olurken kaç yumoş olmuştu, çok mu yumurta oluşturdular? ve doktorun kimdi?ve takiplerini hep aynı doktor mu yaptı,transferi falan?:17::17::17::17: ben başkente göz dikmiş durumdayım çünkü kızma bana:17::17::17:

teşekkürler arkadaşlar.. ümidim yok ama en iyisi yarın gidip yaptırayım.. insan biraz daha geç üzülmek istiyor.. embryo kalitem kötüydü,dondurmaya kalmadı bile.. üstelik hasta hasta transfer oldu.. transfer sonrası o kadar hsta oldumki 10 gün bişi yemedim,içmedim,hastanede serumlarla beslendim.. yani bu durumdan sonra yine de hamile çıkarsam hayatta gerçekten mucize denen bişi varmış diyeceğim.. Allah herkesin gönlüne göre versin.. çok bekletmesin hiçbirimizi...

insallah pozitiftir canim benim insallah bebisin tutunmustur eger tutunmadiysada vardir bunda bir hayir senin icinde yarin dua edecem canim benim bizi merakta birakma olur mu??

walla canım benım çok şaşkınımm hala. değer katlanır dimii

değerin maşallah çok güzel katlanır tabii...o kadar hamile haberi aldık değeri katlanmayan 2 kişi oldu sadece ama onlarındeğerleri 50 nin altındaydı ve 10.gün itibariyle bakılmıştı...senin 7.günde maşallahhh..hiç bişey olmaz rabbimin izniyle...sen hamilesin ve strese sokma boşuna kendini...

bak papatyada ohss olmuşşşş valla korkuyorum şimdiiiiii...içim bi tuhaf olduuuu....

canım bende ilk tedavimde ohss oldum hastanede yattım bu yüzden transferim yapılmıştı ama...bende başkentte başlayacam sen böyle deyince kötü oldum şimdi...

papatyanın ohss olduğunu hatırlıyorum. ama çok zaman geçti niye transfer yapılmadı diye merak ettim. papatya yada soralım sebebler neymiş.. artılar ve eksiler nelermiş????

hoşgeldinnnnnnnn.............

hosbulduk canım nasılsınnnnn.....

canım oyle karartma ıcını hemen yaaa bu sefer daha dıkkatlı olursun soylersın doktora 1.oldun dıye 2. olmasın hsystım yaaaa:16::16::16:

canim benim Ohs galiba ilacin dozu yüksek olunca oluyor degil mi??? Kacla baslamistin sen???

Back
X