canım ben tedaviye başlarken kelimenin tam anlamıyla sıfırdım hiç bişey bilmiyodum. tamamen dr.un iyisine denk geldiğim için herşey yolunda gitti. yani benim hiçbi talebim olmadı.
sıkıntı neydi peki sizde akasyacım. özet geçermisin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben tedaviye başlarken kelimenin tam anlamıyla sıfırdım hiç bişey bilmiyodum. tamamen dr.un iyisine denk geldiğim için herşey yolunda gitti. yani benim hiçbi talebim olmadı.
sıkıntı neydi peki sizde akasyacım. özet geçermisin?
Hepinizin tedavisi hayırlı uğurlu olsun bayanlar..kafanızı çok karıştırmayın iyi bir doktora denk gelince salın gitsin...Onlar daha iyi biliyor valla ben saldım doktorum ne derse o sorgulamıyorum bile artık....hepinize iyi geceler tatlı rüyalar
sperm azlığı ve hareketsizliği bizim sorunumuz. bende de ( pek çok dr. iki düşükten sonra bu testi yaptırıyomuş) kan pıhtılaşması çıktı. ama allahtan benim dr. kandeğerlerime bakıp ne olur ne olmaz diye bu testi yaptırdıda olumsuz sonuçlar almadım. çünkü bakılan 3değerden ikisi heterozigotmuş yani taşıyıcıymışım. bu sebebten transferi tutmayan yada düşük yapan yüzlerce kadın var.
çok şükür ben ilk denememde hamile kaldım bu arad nıckimden de anlaşılacağı üzere 78 doğumluyum.. 34 yaşındayım demek pek hoşuma gitmiyoda![]()
cnm sen nezaman yaptırdın tedavinin sonucu ne oldu
amin canım... ben zaten iğne kullanıyorum doğuma kadarda kullanııcamcnm inşallah kucağına hayırlısıyla alırsın benim eltimde 2düşük yaptı ondada kan pıhtılaşmsı varmış yeni doğum yaptı
sperm azlığı ve hareketsizliği bizim sorunumuz. bende de ( pek çok dr. iki düşükten sonra bu testi yaptırıyomuş) kan pıhtılaşması çıktı. ama allahtan benim dr. kandeğerlerime bakıp ne olur ne olmaz diye bu testi yaptırdıda olumsuz sonuçlar almadım. çünkü bakılan 3değerden ikisi heterozigotmuş yani taşıyıcıymışım. bu sebebten transferi tutmayan yada düşük yapan yüzlerce kadın var.
çok şükür ben ilk denememde hamile kaldım bu arad nıckimden de anlaşılacağı üzere 78 doğumluyum.. 34 yaşındayım demek pek hoşuma gitmiyoda![]()
:))) canım genciz hala tabikim söle gitsin. bravo doktoruna. çoğuna yapılmıo bile bu test doğru sölüosun. ben de kendi isteğimle yaptırmıştım. 2 düşükte bende var
fsh kaçtı akasyacım?
ya walla ayrılamadı benden..bende ondan ayrılamadım ama yaa..he he he evettttt...
adamın gözü arkada kaldığı için vakitlice çıkamamış işteee...nasıl içten dua etmişsen artık uçağı kaçırmışşşş...bi dünyada para gitti...olsun napalım senin için herşeye değer...
ahh canım kıyamam ben sana:))bil in başında olsam ben yazardım ama degildim..demek kocan ucagı kacırdı ha,yazık olmuş..neyse sagsalim eve varmış ya..tek başına takıl bakalım sende..![]()
evet canım aynı anda yazıyomuşuz:))canım iştahımın olmadıgını söledim dr lara ama vermiyolar hap falan napıyım..bende şaştım,belki ilerleyen haftalarda gecer..omega haplarınıda vermediler,ben sadece elevit içiyorum o kadar..haftada bi defa balık yiyorum işte..bi daha ki gidişime bi daha söyliyim bakalım,eşimde iç diyo omega3 hapından ama dr bişey vermeyince içmiyorum bende..neyse canım başını agrıtmıyım,benden şimdilik bu kadar..gidip yatayım..![]()
kızlar ben yatıom.sabah doktora gitcem hepinize ii geceler..öptümm sizii![]()