• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

ah canıııımmmmm terim ben seniiiii canım arkadaşımmmm.gelmezmiyim hiççç.zaten mutlaka görüşelim istiyorum bennnn.stadyuma yakın biyerdeyim canısı.

biraz uzakmışız ama allahtan tramvay var :))) ben hastaneye yakınım ....

inşallah bu sefer yaptırırsınız canımcım dedim ya sonucuda beklicen daha.
bu arada bende beklerim canımcımmmm herzamannn.

inşallah canımm...... bende senin gittiğin yere akapunktura gidecektim geçen gün bir tanıdık geldi o binada eşinin bürosu var bende öyle sordum orayı dedi orda komşumun kızı çalışıyor ben yıkıldım kendime tanıdık olmayan bir yer bulmam lazım ;))

biraz uzakmışız ama allahtan tramvay var :))) ben hastaneye yakınım ....

inşallah canımm...... bende senin gittiğin yere akapunktura gidecektim geçen gün bir tanıdık geldi o binada eşinin bürosu var bende öyle sordum orayı dedi orda komşumun kızı çalışıyor ben yıkıldım kendime tanıdık olmayan bir yer bulmam lazım ;))

hastanee derken canımmmm.
komşu kızımııııı.Anladım ama seni tanırmıki bebişimmm.

hastanee derken canımmmm.
komşu kızımııııı.Anladım ama seni tanırmıki bebişimmm.

acıbademe de yakın melikgazi hastanesine de :)) sık görüştüğüm biri karşılaşabiliriz bide eşler aynı meslekten illa bir yerde muhabbeti geçer offf of

yupiiiiiiiiiii ben karı çok severimm...

acıbademe de yakın melikgazi hastanesine de :)) sık görüştüğüm biri karşılaşabiliriz bide eşler aynı meslekten illa bir yerde muhabbeti geçer offf of

yupiiiiiiiiiii ben karı çok severimm...

çokta uzak değil be cansıııı..kalpler bir olsunda yakın ederiz bizzzz...
canısı istersen şöle olabilir.bizim seansları ard arda getiririz.birlikte oluruz ark geliyo dersin.

biz kontrolden geldik 3lü test için kan verip ayrıntılı usg için 3 hafta sonrasına gün verdi 16+6 olarak görülüyor ultrasonda
cinsiyetini göstermedi ama doktorumuz kıza benziyor dedi

oyyyy yerim ben senin kızınııııııı....topikgülüm benimmm...

Arkadaslar hepinize iyi geceler ben çıkıyorum egunalim nereye kayboldun öptüm hepinizi

ben geldim ama gitmişsinnn:50::50::50:

Kizlar Slm biz geldik Dr kan ver dedi ama kendim Dr uma ayıp olucak diye ona gitmeden vermek istemedim vee kızlar Dr dediki bebeğiniz kıza benziyor ben cooook sevindim Prof olduğu için inandım aslında inanmak istiyorum 5dk kadar gördük yetmedi ama bana yarın kendi Dr uma gitmek istiyorum ama randevu dolu 5mart beklemek zorundayız :14:Burada bana yine kan uyuşmazlığı için iğneyi yaptırıp yaptirmadigimi sordu bende yalan söyledim yaptırdım dedim

evet karasu içime doğan doğru çıktı. Prensesine Allah sağlık versin..

Ben de randevumu haftaya cumaya aldım.çok mu geçe aldım diye kızdım kendime.:Pazartesine de alma şansım vardı. ne yapacağıma karar veremedimm :((

tespitlerin doğru canım ... ben başka birşey söylemek istiyorum aslında sebepsiz infertilite çok düşük bir oran sebebsiz denilenlerin çoğunun bir sebebi var bu zamanla ortaya çıkıyor tabi bu süreçte anne olunamıyor yada en kötüsü gebelik elde edilse bile bebişler kaybediliyor. :((

aynen öyle canım...aslında 2009 yılında %60 olan ileri hareketli 2011 %4 olmuş neden bilmiyorummmm...umarım yeni hastanede yeni umutlarla bebeğimize kavuşuruz diye dua ediyorum...

canımmmm nerdelerdeydin bebişimmmm.jafan karışmış bugün okudum tatlısı.
yapacağın en doğru şey yeni merkeze hepsini sorman araştırman olcak tatlısııı.tabi naçizane bu benm fikrimmm..
ben de özellikle emriyo niye dondurulmadı onu mutlaka sorcammm.

aynen öyle canım...aslında 2009 yılında %60 olan ileri hareketli 2011 %4 olmuş neden bilmiyorummmm...umarım yeni hastanede yeni umutlarla bebeğimize kavuşuruz diye dua ediyorum...

inşallah umut ettiğin herşey olur canımmm.bizimde dualarımız seninleeee tabikii.

baş ağrısını ben de çok yaşadım.berbat birşey.demir ilacı içiyormusn?
henüz demir almıyorum canım. folikasit, vitamin ve omega3 alıyorum. dr.um demire 16 haftada başlarız demişti bide bol et tüketiyorum zaten.

Sıraya girdik vallaaa yaaa..Önce gülden sonra benn şimdidee sennn..Noluyoo bizeeee..Nazar mı veriyorlar başka topiklerrden anlamadımmm..Yada sen face alemine akıyorsun yaaaa oradan da nazar gelmiş olabilirrr:1::1::1::1::1::1::1::1::1:

ah milisstonem arada ağrıyodu ama bu kadar şiddetli değil... öğleden beri geçmedi ve bisaattir şiddetini arttırdı.

düşün bi sen canımcımm.çook memnun olan var bu merkezdennn.bide kadın çok pozitif ve tatlı dilli.ii geliyo inan...

gidecem zaten kesin kararlıyım çünkü akapunktur tüp bebekte kesinlikle faydalı .....

başım çatlıyoooooooooo......................

canımmm güzel hamilem kocişine söyle biraz masaj yapsın rahatlarsın :17:

olan olmuş canım biliyorsun önemli olan iyi bir yumurta ve kaliteli bir sperm senin anne olmana yeterli böyle savsaklayarak iş yapıp bizim hayatımızda önemli şeylere sebep olan doktorları allaha havale ediyorum hakkımız kalsın hesap veremesinler ....

Back
X