• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

canlarım... 3gün giremedim desem yeri var...
ÖNEMLİ GELİŞMELER VAR MI?
çükü geçmişe dalarsam çıkamayacağım.. hem egunal aramıza dön diyor öyle değil mi?
bu hafta yanınıza çok sınırlı gelirim...yatılı misafirlerim olacak...
AMA SİZİ ÇOK ÖZLİCEM....:16:

Yaşasın kutlamaya yetiştim... :64::64::64::64::64::64::64::64:

hosgeldın canım nasılsınnnnnn
kov mısafırları kovvvvvvvv kuzum aaaa
bızde senı ozledıkkkk cnm eksıklıgın bellı oluyorrrrrrr:16::16::16:

aAaAaAa GÜLDEN nasıl özel foto muş bakayımm:9:

ay yok sölemem cicimmm...ev halleri felaannnn...

canlarım... 3gün giremedim desem yeri var...
ÖNEMLİ GELİŞMELER VAR MI?
çükü geçmişe dalarsam çıkamayacağım.. hem egunal aramıza dön diyor öyle değil mi?
bu hafta yanınıza çok sınırlı gelirim...yatılı misafirlerim olacak...
AMA SİZİ ÇOK ÖZLİCEM....:16:

geçmişe dalma evet...kendi gelişmemi diyim sana 5 marta randevu aldım aksilik çıkmazsa başlıyorum...çok önemli bi gelişme olmadı ya da şimdi hatırlamıyorum..

Bu sefer bende yetistim valla en son 700 kutlamistim bilmiyerekte olsa akasyamin hakkini almistim

ha ha ha bilmieyekmişşşşş sen kimi kandırıyon kızııımmmmmm:9:

hosgeldın canım nasılsınnnnnn
kov mısafırları kovvvvvvvv kuzum aaaa
bızde senı ozledıkkkk cnm eksıklıgın bellı oluyorrrrrrr:16::16::16:

ah kovabilsem.... kırk yılın başı gelecekler... tüp bbeek yaptıracağımı bilmedikleri için yazışamam... annemler felan olsa sizden ayrı kalırmıyım hiç?

ay yok sölemem cicimmm...ev halleri felaannnn...

geçmişe dalma evet...kendi gelişmemi diyim sana 5 marta randevu aldım aksilik çıkmazsa başlıyorum...çok önemli bi gelişme olmadı ya da şimdi hatırlamıyorum..

ha ha ha bilmieyekmişşşşş sen kimi kandırıyon kızııımmmmmm:9:

hadi bakalım tatlım.. hayırlısı olsun... benimde yarın hsg çekilecek... heyecanlıyım... misafirlerde gelecek insallah ağrım olmaz...hep böyle oluyor.. n e zaman gizli saklı bir şey yapmaya kalksam birileri geliyor...

Back
X