• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Arkadaslar ovulasyon testlerini kullanan var mi?
Fortel diye bir test aldim, tup bebegi beklerken bos durmayalim, ovulasyonu takip ediyim, dogal yoldan deneyelim dedim ama acayip bisi oldu.
Normalde 12.gun basliyorsun testleri yapmaya (28 gunde bir adet olanlar icin) , cift cizgi cikiyor, test cizgisinin renk tonu kontrol cizgisini gectigi zaman (yani daha koyu oldugu zaman) LH hormonu pik yapmis demek. Buda 24-36 saatte ovulasyon olacak demek.
Durum su : benim dun yani 12.gun renk vardi ama koyu degildi. Normalde ovulasyona yaklastikca koyulasiyor. Bugun daha koyu olmasi gerekirken hic cizgi cikmadi. Teorik olarak ovulasyon cumartesi olmali. En koyu renk yarin veya cumartesi gorulmeli.
Ne oldu acaba? ya test cubugu bozuk, ya benim yumurta buharlasti ya da idrar yetersiz mi geldi acaba? fikri olan var mi?

merhaba cnm bende 3 ay kullandım bnmki laboquıck markaydı..
ben normalde 30 ila 35 günde adet olurum bnmki 15te kızarırdı..
4 saat tutuyorsun idrarı ve son 2 saat birşey içmiyorsun değilmi?
belkide geç yumurtlayacaksın..ikisininde aynı koyulukta olması lazımm

merhaba kızlar nasılsınız benim bügün tüpçü doktrmda randevum vardı bi hafta önce başka bi doktra gitmiştim okist var demişdi hatırlarsınız kendi doktrm ben göremedim öyle bişe dedi herşey tertemiz dedi bende bişe anlamadım 4 lü tarama testimiz çok iyi çıktı herşey yolnda dedi oğlum 167 gram olmuş kocaman olmuş dedi doktor ultrasondan bakarken kafa üstü döndü ay çok tuhaftı ee sizler naptınız bakalımmm :54::54::54::54:

maşallah kuzucuğuna kocaman olmuş
tam olarak kaç haftalıksın aramızda fazla bir zaman olmaması gerek hatırladığım kadarıyla ben daha 3lü testi yeni yaptırdım sen 4lü testide yaptırmışın
çizelgende de 16 haftalık görünüyor
kafam karıştı benım

Fortel diye bir test aldim, tup bebegi beklerken bos durmayalim, ovulasyonu takip ediyim, dogal yoldan deneyelim dedim ama acayip bisi oldu.
Normalde 12.gun basliyorsun testleri yapmaya (28 gunde bir adet olanlar icin) , cift cizgi cikiyor, test cizgisinin renk tonu kontrol cizgisini gectigi zaman (yani daha koyu oldugu zaman) LH hormonu pik yapmis demek. Buda 24-36 saatte ovulasyon olacak demek.
Durum su : benim dun yani 12.gun renk vardi ama koyu degildi. Normalde ovulasyona yaklastikca koyulasiyor. Bugun daha koyu olmasi gerekirken hic cizgi cikmadi. Teorik olarak ovulasyon cumartesi olmali. En koyu renk yarin veya cumartesi gorulmeli.
Ne oldu acaba? ya test cubugu bozuk, ya benim yumurta buharlasti ya da idrar yetersiz mi geldi acaba? fikri olan var mi?

canım ben laboquick markalı olandan kullanıyorum.iki ay önce 11. günde pozitifi verdi.ikinci ay 13. ve 14. günlerde bu ay ise bugün yani 13. günümde gördüm çift çizgiyi.idrarı damlatınca ikiside aynı anda belirginleşti ve aynı renkte oldu...

ben çok kullanmaya niyetlendim ama hiç nasip olmadı...dediğin gibi normalde cumartesi en koyu olması gerekir...ama niye olmadı anlamadımmmm...

merhaba kızlar nasılsınız benim bügün tüpçü doktrmda randevum vardı bi hafta önce başka bi doktra gitmiştim okist var demişdi hatırlarsınız kendi doktrm ben göremedim öyle bişe dedi herşey tertemiz dedi bende bişe anlamadım 4 lü tarama testimiz çok iyi çıktı herşey yolnda dedi oğlum 167 gram olmuş kocaman olmuş dedi doktor ultrasondan bakarken kafa üstü döndü ay çok tuhaftı ee sizler naptınız bakalımmm :54::54::54::54:

oyyyy yerim ben senin 167 gram oğlunuuuuuuuEki Görüntüle 358583

kızlar kocam geliyomuş sofrayı hazırlayım ben herkezi öpüyorum.......

aaa tabi tabiii adamları hoş tutalım bizi rahat bıraksınlar sonraaa...

Kizlar benim oglusumun resmini görüyormusunuz????

cıııkkkkk hayırrrr görmüyorummm....
sen beni deli yerinemi koyuyosun olmayan bişeyi nasıl görcem kiiiii:50::50:

kizlar resim nasil konuluyordu buraya ????

bize mesaj yazdığın yere gir sayfanın aşağısında eklenti ekle var oraya tıkla karşına çıkan yerde dosya seç var oraya gir resmi seç yükle içeriği ekle de...sonrada bişieyler yaz ve bize gönder...nasıl olduğunu bize göndermeden önce görmek istersen cevaplanın yanında önizlemeye gir...

ben çok kullanmaya niyetlendim ama hiç nasip olmadı...dediğin gibi normalde cumartesi en koyu olması gerekir...ama niye olmadı anlamadımmmm...

oyyyy yerim ben senin 167 gram oğlunuuuuuuuEki Görüntüle 358583

aaa tabi tabiii adamları hoş tutalım bizi rahat bıraksınlar sonraaa...

cıııkkkkk hayırrrr görmüyorummm....
sen beni deli yerinemi koyuyosun olmayan bişeyi nasıl görcem kiiiii:50::50:

Profil resminde tosun kusumu koyduydum görünmüyor mu? Dur birdaha deneyim ben

Profil resminde tosun kusumu koyduydum görünmüyor mu? Dur birdaha deneyim ben

sen avatar mı yüklemek istiyosun heeee...
o zaman sağ üst köşede kontrol paneline gir...solda avatarını değiştir diye bir yer var oraya gir gözat a tıkla resmi seç değişikliği kaydet.

merhaba cnm bende 3 ay kullandım bnmki laboquıck markaydı..
ben normalde 30 ila 35 günde adet olurum bnmki 15te kızarırdı..
4 saat tutuyorsun idrarı ve son 2 saat birşey içmiyorsun değilmi?
belkide geç yumurtlayacaksın..ikisininde aynı koyulukta olması lazımm

yoo bir suru sey ictim....prospektuste oylr uyari yoktu...sadece sabah ilk idrarla yapmayin diyodu..:26:

iyi akşamlar kızlar..
nasılsınız????
yarın test günüm..Allahım sen yardım et..dua edin bana
yarın işşallah ikmiz için çok güzel gecer.sen pozitif haberini alırsın bede yumoşlarımın ii olduğu haberini..dualarım seninlee..
valla hakkında bilgi vermedim bu kez bu saate kadar niye olmadığını soracaklarmı bakalım...daha önce gülden yazdı seninle ilgili herşeyi öğrendikte ondan sormadık demişlerdi şimdi görelim bakalım...gerçi mu mesajımı herkes okuyacak :9:
.
canım walla kimse nerdeydinn demedi:19:
hoşgeldinn sen nasılsın yarın opun var
hoşbuldum canım...iim walla daha heyecan başlamadı:19:
maşşallah oğluna:nazar::nazar::nazar:
asıl sen nasılsın yarın cuma opu var senın:38:

eet opum war ama daha heyecan yok öle oturuomm:50:

canım walla kimse nerdeydinn demedi:19:

topik bugün tenhaydı da ondan şekerim...senin olmadığını farkedecek az kişi var...zaten onlarda nasıl olduğunu sordular..bu kez içlenmene gerek yok yaniii
$217[1].gif $217[1].gif $217[1].gif sepet sepet yumoşun olcak yarınnn...hepsi 1.kalite embriyo olsunlar inşallah..

canım ben laboquick markalı olandan kullanıyorum.iki ay önce 11. günde pozitifi verdi.ikinci ay 13. ve 14. günlerde bu ay ise bugün yani 13. günümde gördüm çift çizgiyi.idrarı damlatınca ikiside aynı anda belirginleşti ve aynı renkte oldu...

allah allah, sen de biriktiriyormuydun 4 saat idrari?

Masallah masallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: ultrason resmi varsa koysanda görsek ne güzel olur valla:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

maşallah kuzucuğuna kocaman olmuş
tam olarak kaç haftalıksın aramızda fazla bir zaman olmaması gerek hatırladığım kadarıyla ben daha 3lü testi yeni yaptırdım sen 4lü testide yaptırmışın
çizelgende de 16 haftalık görünüyor
kafam karıştı benım

canım biz 16.6 günlük olduk üçlü tarama testimiz yapılmadan 4lü yapıldı sanırım doktor beyninde kist gördüğü için bugün görmedi kist falan ama ayrıntılı ultrasonda anlarız dedi 3 hafta sonra randevumuz var bakalım senin üçlü testin nasıl çıktı herşey yolundamı:emir_bebek:

bize mesaj yazdığın yere gir sayfanın aşağısında eklenti ekle var oraya tıkla karşına çıkan yerde dosya seç var oraya gir resmi seç yükle içeriği ekle de...sonrada bişieyler yaz ve bize gönder...nasıl olduğunu bize göndermeden önce görmek istersen cevaplanın yanında önizlemeye gir...

Geldimi benim tosun mavisim

Eklentiler

• $1324989779_1329.webp
    $1324989779_1329.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 35
canım o foto konusuna sinir oldum ya tam doktordan çıktık bişi eksik dedim tekrar döndüm dr yanına ultrason resmimi unıuttunuz heralde çekmedimki dedi sinir oldum:41:

yerim ben onuuuu benimde vardı biraz daha açık maviydiiii...
konuşuyoduuuu...
maşallah canım çok güzelll...
Benimkide konusuyor canim benim herseyi söylüyor masallah ama iki sefer ölümden döndü valla yine rahatsiz galiba tekrar doktora götürecem bagirsaklarinda sorun var sanirsam
canım o foto konusuna sinir oldum ya tam doktordan çıktık bişi eksik dedim tekrar döndüm dr yanına ultrason resmimi unıuttunuz heralde çekmedimki dedi sinir oldum:41:
hmmmmmm neyse birdankine insallah
geldiiii çok güseel buuuuu:34:

sagol canim benim

Back
X