• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Benimkide konusuyor canim benim herseyi söylüyor masallah ama iki sefer ölümden döndü valla yine rahatsiz galiba tekrar doktora götürecem bagirsaklarinda sorun var sanirsam

biz aldığımızda yavruydu 2 sene yaşadı ve öldü çooookkk üzüldüm yıkılmıştım resmen...o gün veterinere gösterdik bişeyi yok dedi ama ben bilmezmiyim halsiz sürekli gelip başını yanağıma yaslıyodu omuzumdan ayrılmıyodu...uçmuyodu akşama doğru iyice hareketsizleşti ve elimde can çekişerek öldü..çok kötü oldum şimdi o anları yaşadım yine:14::14::14:

topik bugün tenhaydı da ondan şekerim...senin olmadığını farkedecek az kişi var...zaten onlarda nasıl olduğunu sordular..bu kez içlenmene gerek yok yaniii
Eki Görüntüle 358592 Eki Görüntüle 358592 Eki Görüntüle 358592 sepet sepet yumoşun olcak yarınnn...hepsi 1.kalite embriyo olsunlar inşallah..

ayyy sepet sepet yumurtaa çok güzeller:16:hayatında hiç yumurta yememiş ve sewmeyen biri olmamam rağmen bu yumurtalara bayıldımmm:103:
sana zaten bayılıyorummm:70:

ayyy sepet sepet yumurtaa çok güzeller:16:hayatında hiç yumurta yememiş ve sewmeyen biri olmamam rağmen bu yumurtalara bayıldımmm:103:
sana zaten bayılıyorummm:70:

ay canım benimmmm...bak aşka geldimmmm...
$8rt8fd6[1].gif kocişinle kavuşma şerefinize bu kalpler sizin olsun $8rt8fd6[1].gif

bu akşamda kızlar yokkkk...
bugünde fatmagül engelinemi takıldık...

slm kızlar... nasılsınız? maşallah sizin kadar hızlı topik görmedim.. yazasım geldi... hatırlıyorsanız 13. gün tahlil yaptırıp hamile olduğumu öğrenmiştim..
değerim 13. gün 550, 15. gün ise 1125 çıktı maşallahhh...:nazar::nazar::nazar:
bişi sorucam netten bakıyorum da bu değerlerde hep ikiz olmuş,doktorum ikiz falan değildir merak etme dedi ama bana yüksek geldi açıkçası.. bide sizin fikrinizi almak istedim...

ayyy bende bunlardan yapabilseydim teşekkürümü o şekilde yapardım ama yapamıom:19:ama çok sewdimm ben bunlarııı çok teşekkürler sanaaa:69::69::69::69:ben sana anca çiçek werebiliomm:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

canım benim ben seni biliyorum başka şeye gerek yokk...
o resime tıkla hareket ediyo kalpleerrr...
sana daha doğrusu kocişinle sizin aşkınıza az bile.:16:.

canım nasılsın yarın buyuk gunnn ıns. sorunsuz halledersın kuzummm butun yumurtaların en kalıtelı olur ınsallah canım .....:nazar::nazar::nazar:

slm kızlar... nasılsınız? maşallah sizin kadar hızlı topik görmedim.. yazasım geldi... hatırlıyorsanız 13. gün tahlil yaptırıp hamile olduğumu öğrenmiştim..
değerim 13. gün 550, 15. gün ise 1125 çıktı maşallahhh...:nazar::nazar::nazar:
bişi sorucam netten bakıyorum da bu değerlerde hep ikiz olmuş,doktorum ikiz falan değildir merak etme dedi ama bana yüksek geldi açıkçası.. bide sizin fikrinizi almak istedim...

tekrar hoşgeldin canım...evet değerin maşallah çok güzel ve yüksek..kaç embriyo konuldu pekii...
ayrıca topik şu an çok tenha herkes dizi izliyoooo...

bende izliyorummm ama hürrem kadar bağımlı değilimmm...naz yap tabii...sen hamilesin şu an...

bende hurremı ızlemıyorum bu kadar kuzey guneyı ızlıyorum carş.aksamı...... sagolsun herseyımı yapıyor yaaaaa jel yapınca hareket gerekıyoryaaa ozaman yapamıyorummmm :1::1::1:

tekrar hoşgeldin canım...evet değerin maşallah çok güzel ve yüksek..kaç embriyo konuldu pekii...
ayrıca topik şu an çok tenha herkes dizi izliyoooo...

2 tane konuldu... ama kalitesi kötüydü,dondurmaya falan kalmadı,belki de bu nedenle doktor bi ayrıcalık yaptı bilmiyorum.. ama ikiz gebelikler riskliymiş,Allah 1 tane versin sağlıklı versin diye dua ediyorum... gerçi bakalım daha haftaya ilk kontrole gidicem,pozitif sonuç almakla iş bitmiyormuş.. şimdide kalp atışını duyarım inşallah diye dua ediyorum,dua edin ne olur bi aksilik çıkmadan kucağıma alayım... yüce Allah ım isteyen herkese versin,herkesin yüzünü güldürsün....

Back
X