• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

ben kopyaladım birini ama olmadı :50::50::50::44::44::44:

mesaj yazdığın yere girip sayfanın altında eklenti ekleye gir dosya seç de...resmini seç yükle sonrada içeriği ekleye bas...eğer yüklemiyorsa indirdiğin resim yada ifade uyumlu değildir....

çaktırmıyorum ama gerginim yanii...fazla hareket etmiyorum ki belki tetikleyici olur...tüp bebekten sonraki ay 11 gün bi sonraki ay 3 gün gecikti normalde 28 günde bir olur şaşmazdı...ama düzenim bozuldu tüpten sonra...benim hesabıma göre doktora gideceğim gün ya da pazar günü adet olmam lazım...ama erken gelecek bu kez öyle hissediyorum...dediğin gibi resmen panik durumundayım...randevuyu erkene alamam doktor yurtdışında..gün sayar oldum ohhh diyorum bugünü atlattım sıra yarını atlatmakta...en azından cumartesiye kadar olmasam şükredecem...işte böyle canım tedavi öncesi gerilim oldu bana...

aman nolcaz biz bölee hep hesap hep hesap..herşeye gün sayıyozz...işşallah olmıcan daha..hatta hiç olma hamiş ol bence sen bu ay o daha güzel olur:49:

habire ameliyat opersyon geçiriyom...hepsini söyleyince de olmuyor ki anlatmak ayrı dert anlatmamak ayrı dert...eltim korunuyordu yeni evlendiğinde...benim zorumla bıraktı 3. ayında hamile kaldı...gel de bunlara anlat işte ...yoruldum anlatmak da beni yoruyor...Kimbilir belki de kısır geline çıktı adım o yüzden hiç girmiyorum muhabbete eşim söylerse eğer onaylıyorum sadece...ya ben ne bileyim çocuk muhabbetinden soğudum sülaleden genelde kayıtsızım ..şimdi söylersem kalkar hepsi gelir oturur hizmet beklerler...Ameliyattan sonra gelmemeleri ne hiç bozulmuyorum bana bir hayırları olmadığı için yatar dinlenir iyileşirim....gelip bir çorba kaynatmazlar bir işimi görmezler..üstüne bir de oturup çay kahve beklerler...o yüzden boşver şekerim ben böle iyiyim...:49::49:

sen cıcı bır aplasınnnn yapma yapma ıgrenclıkkkkk cıcı aplaaa

tamaaaammmm yapmam bi dahaaaa...
çok cici olcam söz $134[1].gif

akşamınız güzel olsun....

seninde kuzum...

cnm yarınki opun inşallah güzel geçerr..tatlı yumoşlarından kaliteli embriyolar olur inşallah...
iyi dileklerin için sağol cnmmm

valla ben adet belirtilerini yaşamaya başladım bile tatlı krizine girdim yarın sonuç güzel olsunda kalakalim böleeeee inşallahhhhh:53::53::53::53::53:

aman nolcaz biz bölee hep hesap hep hesap..herşeye gün sayıyozz...işşallah olmıcan daha..hatta hiç olma hamiş ol bence sen bu ay o daha güzel olur:49:

öyle valla daha tedaviye başlamadan hesap işine girdik gün sayar olduk...Her ay belki kendiliğinden gelir diyorum ama bu ay o kadar ikinci plandaki bu düşünce erken adet olmayayım derdine düştüm...zaten kendiliğinden gelirse bu ay akli dengemi kaybedebilirimmm...az kaldı kocişinin gelmesineeee....izmirle istanbul ne kadar sürüyooo..1 saat falandır dimiiii

cnm yarınki opun inşallah güzel geçerr..tatlı yumoşlarından kaliteli embriyolar olur inşallah...
iyi dileklerin için sağol cnmmm

valla ben adet belirtilerini yaşamaya başladım bile tatlı krizine girdim yarın sonuç güzel olsunda kalakalim böleeeee inşallahhhhh:53::53::53::53::53:

canımm çok saoll işşallahh..sende güzel haberler getir bize yarınn..hayırrr hamilesin die senin canın tatlı istio ama karamsar olma lütfenn:20::20:

canımm çok saoll işşallahh..sende güzel haberler getir bize yarınn..hayırrr hamilesin die senin canın tatlı istio ama karamsar olma lütfenn:20::20:

inşallah inşallahhhhh....
o kadar ihtiyacım varki iyi habere..inşallah bebişlerim bnmledir..Allahım ol demiştirde olmuştur inşallahhh

öyle valla daha tedaviye başlamadan hesap işine girdik gün sayar olduk...Her ay belki kendiliğinden gelir diyorum ama bu ay o kadar ikinci plandaki bu düşünce erken adet olmayayım derdine düştüm...zaten kendiliğinden gelirse bu ay akli dengemi kaybedebilirimmm...az kaldı kocişinin gelmesineeee....izmirle istanbul ne kadar sürüyooo..1 saat falandır dimiiii

aman bebiş gelsinde sen dengeni kaybett dengesiz hamiş ol doğunca düzelirsinn:60::60::60::60:
yani 1 saat falan ama 9:30 daydı uçak 20dk rotar yaptı gelsinde sağ salim işşallah...

Anladığım kadarıyla yarın opu varmış. Şimdi sen eşine kavuşacaksın yarında yumoşlarla spermler:) İnşallah hayırlısı ile atlatacaksınız bu süreci ve en sonundada bebişine kavuşacaksın:21:

Back
X