he he he eveetttt iğrenç ötesiii...pislik yapasım geldiiii
sen cıcı bır aplasınnnn yapma yapma ıgrenclıkkkkk cıcı aplaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he he he eveetttt iğrenç ötesiii...pislik yapasım geldiiii
ben kopyaladım birini ama olmadı:44::44::44:
çaktırmıyorum ama gerginim yanii...fazla hareket etmiyorum ki belki tetikleyici olur...tüp bebekten sonraki ay 11 gün bi sonraki ay 3 gün gecikti normalde 28 günde bir olur şaşmazdı...ama düzenim bozuldu tüpten sonra...benim hesabıma göre doktora gideceğim gün ya da pazar günü adet olmam lazım...ama erken gelecek bu kez öyle hissediyorum...dediğin gibi resmen panik durumundayım...randevuyu erkene alamam doktor yurtdışında..gün sayar oldum ohhh diyorum bugünü atlattım sıra yarını atlatmakta...en azından cumartesiye kadar olmasam şükredecem...işte böyle canım tedavi öncesi gerilim oldu bana...
yaa napıo o kaynın sizde söle gitsin sende hazırlan erken yat bari madem erken gitcenizz
az önce uçağa bindiiban doğru uçuyooo
![]()
aman nolcaz biz bölee hep hesap hep hesap..herşeye gün sayıyozz...işşallah olmıcan daha..hatta hiç olma hamiş ol bence sen bu ay o daha güzel olur![]()
cnm yarınki opun inşallah güzel geçerr..tatlı yumoşlarından kaliteli embriyolar olur inşallah...
iyi dileklerin için sağol cnmmm
valla ben adet belirtilerini yaşamaya başladım bile tatlı krizine girdim yarın sonuç güzel olsunda kalakalim böleeeee inşallahhhhh![]()
canımm çok saoll işşallahh..sende güzel haberler getir bize yarınn..hayırrr hamilesin die senin canın tatlı istio ama karamsar olma lütfenn![]()
öyle valla daha tedaviye başlamadan hesap işine girdik gün sayar olduk...Her ay belki kendiliğinden gelir diyorum ama bu ay o kadar ikinci plandaki bu düşünce erken adet olmayayım derdine düştüm...zaten kendiliğinden gelirse bu ay akli dengemi kaybedebilirimmm...az kaldı kocişinin gelmesineeee....izmirle istanbul ne kadar sürüyooo..1 saat falandır dimiiii
valla ben adet belirtilerini yaşamaya başladım bile tatlı krizine girdim yarın sonuç güzel olsunda kalakalim böleeeee inşallahhhhh![]()
canım yaaa sen hamısıın sıkıntı yokk bebegın senınle tatlımmm aaaa lutfennnn
anlastık canımmmmbunu hakettın sen sımdı
ıyı aksamlar kızlarrrr ben cıkıyorummm opuldunuzzzz canlarım byyyy
inşallah ecrincim...senin içinde ben aynı dileklerde bulunuyorum cnmmmm![]()