• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

buarada hanımlar,millistone beni gruba üye yapmış ama benim bilgim yok,nedir ne degildir anlatırmısınız?buarada face min ana sayfasında yazdıklarınız falan gözüküyo,benim arkadaşlar görürler şimdi yazılanları..nasıl gizliycem ben,bilgilendirirmisiniz lütfen..

yok kuzum tehlikesiz hepimiz bu durumun tedirginliğini yaşadığımız için gizli grup kurduk kimse yazışmalarımızı görmüyooo denedik test ettik onayladık...sakın endişe etme..sen niye MİLLSTONE ye ısrarla MİLLİSTONE diyon her okuduğumda gülüyorummm Allah iyiliğini versin hemi...

herşeyin yolunda gitmesine ve hulusiciğinden memnun kalmana sevndim. geç olsun güç olmasın herşeyde vardır bir hayır canım:16:

selam canım,bi kac gündür iyi degilim,aman boşver yazdıkca daralıyorum,iyi olcaz inş..sen nasılsın?kız sen beni öldürcen ya,ne koreli ne masajı:9:güldürüyosun beni ben afyon merkezde degilim ki canım:))merkezde olsam da gidemem afyon daki otellerin fiyatları beni aşar:))fiyatları baya bi yüksek biz anca özel bi günde falan yemege gideriz o da otellere nadir afyonda yemek yiyebilcegin güzel yerler var:))

Ya cnm sen otelde kalmicanki orda yaşayanlar vardi afyonda ben gördü. Hep geliyorlar dışarıdan merkeze hamile Masajida 50 dk 50tl di diye hatırlıyorum ben ah ah demiştim bir hamile kalsamda yaptırsam :14::14:ben bilmiyordum senin dışarıda olduğunu Merkez'den cnm aman yaa saglıgımız yerinde olsun masaj dakenarida dursun o zaman. Ben duymuştum rahatlatıyor anneyi de bebeğine diye masaj ben de kötüym midem düzelmedi viecek. Geç başladı Benm bulantılar insallh gecer kısa zamanda insallh sende iyi olucaksin cnm

arkadaşlar KARASU hatun test gününü bekleyen arkadaşlarımıza sırf halay çekme isteğini gidermek için erken test yaptırın propagandası yapmaktadır...tahriklere kapılmayalım lütfennn...:9:

yok kuzum tehlikesiz hepimiz bu durumun tedirginliğini yaşadığımız için gizli grup kurduk kimse yazışmalarımızı görmüyooo denedik test ettik onayladık...sakın endişe etme..sen niye MİLLSTONE ye ısrarla MİLLİSTONE diyon her okuduğumda gülüyorummm Allah iyiliğini versin hemi...

ervaaaaaaaaaaaaaa benim 3 kalpli arkidişimm canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm..Her seferinde bende söyliyim diyorumm neysee diyorumm.Güldenn tercüman olmuş duygularımaaa..Koptumm gülüyorum şu anda:130::130::48::62:

güldürdün beni ya,ne bileyim inan dikkat etmedim..iyi her sefrinde seni güldürüyomuşum işte ne güzel..o da daha kolay bi isim bulaydı inan bazı arkadaşların adını yazarken kac defa bakıp yazıyorum bilemezsin,koyun ayşe fatma olsun bitsin:))iyi güzel canım da beninm anasayfada gözüküyo,yani diger arkadaşlarım görmüyo dimi eminsiniz,kazaya kurban gitmiyim:9:gizlencek bi yeri varsa yazın yani:))hani sen karşıydın face grubuna ne oldu fikir degişmiş?:))

herşeyin yolunda gitmesine ve hulusiciğinden memnun kalmana sevndim. geç olsun güç olmasın herşeyde vardır bir hayır canım:16:

evet canım geç olsun güç olmasın...hiç yapılmamış testlerim varmış...onları tamamlayacaz durumunu bir ay izleyip ona göre ilaç uygulaması yapacam dedi banada mantıklı geldiii...

Ahh canım demek söyliycen söyliyemedin,kankin söledi en sonunda bu sefer dogru yazdımmı al bak:))gül güll napalım,benim de gülcegim yoktu gülden güldürdü:9:seviyorum sizi:16:

Ahh canım demek söyliycen söyliyemedin,kankin söledi en sonunda bu sefer dogru yazdımmı al bak:))gül güll napalım,benim de gülcegim yoktu gülden güldürdü:9:seviyorum sizi:16:

Şu anda gözlerime inanamıyorummmmm..Erva ismimi dooğruu yazmışşşşş mutluu oldummm..Bende çook seviom seniiii..:53::53::53::53::53::52::52::52::52::52::52::52:

anladım canım,yinede düşündügün için sagol..tabi afyondan da otellere her türlü sosyal aktivite için gidiliyo,kalman gerekmiyo biliyorum..merkezde olsam belki dedigin gibi 50 tl ye ayda bi olsun giderdim belki ama dışarda olunca cok zor canım,zaten ben bulantılardan dr a zor gidip geliyorum:))evet seninde bulantılar gec başladı haa,,inş.sende en kısa zamanda toparlanırsın..yaz gelse bi dışarı cıksak cok iyi olcak ama burda hava hala soguk,dışarda karlar tam erimedi,evde hapis kalmaya devam yani..bizde bunaldık iyice,belki hava alsak rahatlıycaz ama güzel havaları bekliyoruz inş..sende kendine iyi bak,aynen bende de bi halsizlik yattıgım yerden kalkmak istemiyorum..gerci 6 ay daha yattık yattık ondan sonra yatamıycaz:9::54:

güldürdün beni ya,ne bileyim inan dikkat etmedim..iyi her sefrinde seni güldürüyomuşum işte ne güzel..o da daha kolay bi isim bulaydı inan bazı arkadaşların adını yazarken kac defa bakıp yazıyorum bilemezsin,koyun ayşe fatma olsun bitsin:))iyi güzel canım da beninm anasayfada gözüküyo,yani diger arkadaşlarım görmüyo dimi eminsiniz,kazaya kurban gitmiyim:9:gizlencek bi yeri varsa yazın yani:))hani sen karşıydın face grubuna ne oldu fikir degişmiş?:))

he valla karşıydım ama kanıma girdiler...masum duygulaımın kurbanı oldumm...acitasyonu bırakayım...gizli olduğu konusunda emin oldum ve bende sıcak baktım...korkma kimse bişi görmüyooo...

kızlar nihayet bugün yumurtalarım toplandı 4 tane denen yumoşum 3 tane toplanmış zaten demişti 2si iyi 2 si orta diye demekki biri işe yaramazmış:50: ama olsun 3 tanem var geçen aylarda onu da bulamıyodum:9: kalan sağlar benimdir inşallah onlar güzelce gelişir kendimi hep öyle motive ettim zaten baştan beri 1 tane olsun benim olsun:34: yarın öğleden sonra arayıp öğrenicem bakalım hayırlısı artık umarım güzel embriyo olur bana güzelce tutunurlar inşallah heyecanlıyııııım hemde nasııııll

:46::46:hadi bende mutlu oldum..kız beni gruba eklemişsin face min anasayfasında yazdıklarınız gözüküyo,gizli şimdi bu,bak kazaya kurban giderim herkes ögrenir:))

Şu anda gözlerime inanamıyorummmmm..Erva ismimi dooğruu yazmışşşşş mutluu oldummm..Bende çook seviom seniiii..:53::53::53::53::53::52::52::52::52::52::52::52:

inanamıyorsan çimdikleyim miiii:9:..
şüküürrr rabbime bugünleride gördük sen artık milli değilsin:9:

demekki artık sende ikiz annesi adayısın:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

evettttt :emir_bebek::emir_bebek: göbişimde iki bebiş takla atacaklar...
2 tane koycam ama ikiz olmasını istemiyorum dedi...
şansım artsın diyeymiş...

canlarım ben cıktım kociş gelcek yemek yok,makarna yapıyım bari:))size doyum olmaz..öptüm sizi..görüşmek üzere..güldenim acıtasyonu iyi yapmışlar sana işe yaramış ha haaa..iyi hadi kendimi güvende hissedeyim ozaman..hepinizi öptüm ..bana dua edin ne olur,en kısa zamanda gecsin agrılarım..:37:

sende kolay bi isim bulaydın allahallah..ne zor isimlerinizi yazmak ya..yazamayınca suc benimmi oluyo,sizin hiççç sucunuz yok dimi?:9::9:vurun erva ya :))

kızlar nihayet bugün yumurtalarım toplandı 4 tane denen yumoşum 3 tane toplanmış zaten demişti 2si iyi 2 si orta diye demekki biri işe yaramazmış:50: ama olsun 3 tanem var geçen aylarda onu da bulamıyodum:9: kalan sağlar benimdir inşallah onlar güzelce gelişir kendimi hep öyle motive ettim zaten baştan beri 1 tane olsun benim olsun:34: yarın öğleden sonra arayıp öğrenicem bakalım hayırlısı artık umarım güzel embriyo olur bana güzelce tutunurlar inşallah heyecanlıyııııım hemde nasııııll

geçmiş olsun canım...sıra geldi döllenme haberine..onu da sorunsuz atlatacaksın inşallah...

Back
X