Tüp bebek hakkında herşey

Bende 1 haftadır hergün farklı 3 iğne vuruluyorum gün aşırı kontrollerim var yarında gidicem nasipse çarşamba toplama işlemi olucak çok heyecanliyim
Merhaba ilk defa tüp bebek yaptıracam, hiç bir bilgim yok, aşamaları bana kısaca yazabilir misiniz, sanırım adet günü gidiliyormus, sonra hangi aralıklarla cagiriyorlar ve o ay hemen transfer oluyor mu vs.vs

Merhaba ilk defa tüp bebek yaptıracam, hiç bir bilgim yok, aşamaları bana kısaca yazabilir misiniz, sanırım adet günü gidiliyormus, sonra hangi aralıklarla cagiriyorlar ve o ay hemen transfer oluyor mu vs.vs
Hayırlı olsun inşallah Rabbim gönlünüze göre versin.
Benimde ilk deneme tedaviye yeni başladık gittikçe öğreniyorum herşeyi evet reglin 3 yada 4. Gunu cagiriyo muayeneden sonra gerekli tahliller testler yapıldıktan sonra gereken tedaviyi başlatıyor.
Ben 1 hafta gün aşırı gittim tabi herkesin farklı
Transfer en son aşama yumurta sayısına göre boyutuna kalitesine göre yumurta toplama işlemi bittikten sonra yine belli gün transfer yapılıyor

Teşekkür ediyorum, sizin de gönlünüzce olur inş, yaşım 39 fsh degerim yüksek, yani yumurta sayısı ve kalitesi düşük, 2-3 yumurta cikarabilseler sukredecem

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . Sizin sorun neydi . Canım transfere kadar nelere dikkat ettin . Yeme içme ve sonrası.
Amin canım sağolasın. Yumurtalık rezerv düşüklüğü transfere kadar her işimi temizliğimi yaptım canım toplamadan 3 gün sonra transferim olmuştu. Yeme içme olarak da yağlı ve kızartmadan çok şekerli yiyeceklerden uzak durdum protein ağırlıklı beslendim

Hayırlı olsun sağlıkla rabbim kucağınıza almayı nasip etsin.
Bende bu ay tedaviye başladım nasipse çarşamba günü toplama işlemim olucak.
Amin çok teşekkür ederim inşallahsizinde tedaviniz hayırlı olsun nasıl geçti toplama işlemi transferiniz oldu mu

Merhaba.. bende tup bebek surecindeyim ilk olucak nasipse. Sizin uğurunuz bize de gecsin insallah :) 1 haftadir ilac kullaniyorum ptesi de kontrolum var hakkimizda hayirlisi zor surecmis..
Merhaba inşallah hayırlı olsun tedaviniz evet maalesef kadınlar için çok zor bir süreç ama Rabbim kolaylığını veriyor. O zaman iğnelerinizi kullanıyorsunuz şu an galiba.

Merhaba hanımlar. Ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Tüp bebek tedavisi düşünenler ve yaptıracaklar. Bu topikte görüşebiliriz merak ettiğiniz sorular varsa cevaplayabilirim
Merhabalar, hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, benim için de dua et olur mu Benim sana soracağım şey şu; aralığın ilk haftası donuk embriyo transferi olacağım, çift düşünüyoruz. Peki transfer işlemi nasıl oluyor. İdrara sıkışık diyorlar doğru mu. Hemen ayağa kalkabiliyor muyuz. Biraz anlatır mısın transfer anını ve sonrasını

Merhabalar amin inşallah canım Allah razı olsun Senin de tedavin güzel haberlerle sonuçlanır inşallah. Çift embriyo transfer edebiliyorsa etsin doktor tutması daha yüksek ihtimal en azından biri tutunamazsa diğeri tutunuyor. Doktorum o yüzden bana da 2 embriyo transfer etmişti öyle de oldu bitane bebeğimin kalbi durdu 6ıncı haftada. Transfer işlemi evet idrara sıkışık olman gerekiyor beni en çok zorlayan oydu. Ameliyat ortamında yapılıyor ve orası da soğuk baya zorlanmıştım. 5 dk süren bir işlem hiç ağrı sızı yok ne olup bittiğini anlamıyorsun bile ultrasondan izlemiştim ben. Sonrasında seni kaldırmadan sedyeye geçirip odana alıyorlar 25-30 dk boyunca kalkmadan yatıyorsun sonra kalkıp gidebiliyorsun evine. Ondan sonra test gününe kadar bol bol dinlenip protein ağırlıklı beslen. Ağır iş yapma günlük işlerini yapabilirsin kullandığın iğne ilaçların varsa onları aksatmadan yapHakkında hayırlısı olsun inşallah herşey sorunsuz geçer senin için

Çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun, tam olarak aklıma takılan buydu çünkü idrara sıkışık olmak zorlayacak biliyorum ama dayanacağım artık ne yapayım, sonrasın gereken tüm tedbirlere uymaya çalışırım takdir de Rabbimden.. Bizde bir problem olmadığından(görünürde herşey normal ve temiz) doktor başarı oranı %70 dedi, elbette ümitleniyoruz hal böyle olunca, isteğimize göre tek yada çift olacakmış, eşim ısrarla çift embriyo transferi olmasından yana. Tabii onlara can veren de Allah. İnşallah artık bizim de yüzümüz güler.

Merhaba.. bende tup bebek surecindeyim ilk olucak nasipse. Sizin uğurunuz bize de gecsin insallah :) 1 haftadir ilac kullaniyorum ptesi de kontrolum var hakkimizda hayirlisi zor surecmis..
Merhaba canım senin adına çok sevindim tüp bebek de tutmazsa topiğinde birlikteydik ilk üyeliği soyadımla alınca bende yeni üyelik açtım inşallah pozitif sonuçlanır bende yakın zamanda tüp bebeğe başlayacağım yolumuz açık olsun

Rica ederim canım Allah senden de razı olsun İnşallah Rabbim yüzünüze gülerÇift yaptır bence de bakarsın ikisi de tutar inşallah şansınız da yüksek çok şükür. Evet o biraz zorlayacak ya ben hiç hiç tutamıyorum idrarımı bir de çok su içtim 9 bardak kadar sen öyle yapma en fazla 4-5 bardak iç yeter inşallah çok zorlanmazsın

Tavsiyelerini kulağıma küpe yaptım an itibari ile suyu kontrollü içeceğim Sağlıkla al bebeğini kucağına, hayırlı bi evlat olsun. Rabbim isteyen herkese de nasip etsin

Peki işlemden sonra tuvalete ne zaman çıkabiliriz hemen kalkmak gerekir mi odaya alındığında benide encok düşündüren şey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…