Tüp bebek hakkında herşey

Merhaba hanımlar. Ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Tüp bebek tedavisi düşünenler ve yaptıracaklar. Bu topikte görüşebiliriz merak ettiğiniz sorular varsa cevaplayabilirim
Merhabalar. Benim ilk denemem. Şunu merak ediyorum 3. Gün tek embriyosu idrarda ilk ne zaman çıkabilir? 5 kasım transfer tarihi dünki negatif beni üzdü

Merhaba :) kaygılarm malesef hala devam ediyor bugun yumurta toplamam oldu hakkimizda hayirlisi artik :)

Kaç tane yumurta toplandı canım
Canim bu sabah aradim.. 11 tane toplanmiş. Ama 6 tanesi orta kalite yumurta dediler.. suan bi döllenme yok bekliyoruz geç de dölleniyor olabilir dediler.. bu ne demek bilmiyorum.. insallah emeklerimiz boşa gitmesin.. basina boyle bisey gelen var mi

Amin canım inşallah hayırlısıyla bebeklerine kavuşursun tez zamanda hepimiz çok çabalıyoruz Allah yüzünüze baksın kolay geçirsin imtihanımızı

Canım ben diyorum acaba yunurtalarımız kalitesiz o yüzden mi doğal yoldan hamile kalamıyoruz bizimki sebepsiz infertilite yani tek açıklama bu sanki bakalım benimki de tüp bebekte belli olacak

Tavsiyelerini kulağıma küpe yaptım an itibari ile suyu kontrollü içeceğim Sağlıkla al bebeğini kucağına, hayırlı bi evlat olsun. Rabbim isteyen herkese de nasip etsin
Günde 2,5-3 litre su içmeye çalış bol bol canım mutlaka. Amin canım inşallah Allah razı olsunRabbim isteyeb herkese nasip etsin

Peki işlemden sonra tuvalete ne zaman çıkabiliriz hemen kalkmak gerekir mi odaya alındığında benide encok düşündüren şey :)
İşlemden sonra kalkmadan 20-25 dk yatmak gerekiyor yatağın altın büyük bir ped koyuyolar oraya biraz kaçırabiliyorsunkalktıktan sonra wc gidebilirsin

Özel demi yaptrdın nerde yaşıyorsun canım hani normal de 35 yaş üstüne çift ve 2 basarısz deneme varsa koyuyorlar yaş küçükse 35 den
Özelde yaptırdım canım acıbadem maslakta. Evet normalde öyle benim rezerv azlığından dolayı doktorum öyle uygun görmüştü isteğe bağlı değildi canım ben belirtmemiştim bile. Bazı hastaneler yapıyor

Merhabalar. Benim ilk denemem. Şunu merak ediyorum 3. Gün tek embriyosu idrarda ilk ne zaman çıkabilir? 5 kasım transfer tarihi dünki negatif beni üzdü
Merhaba canım. Ben hiç idrar testi yapmamıştım gün vermişlerdi beta hcg için. 30 eylülde transferim olmuştu 11 ekim için de gelip kan ver demişlerdi o gün öğrenmiştim.Korkmuştum yapmaya tutmuştum kendimi keşke yapmasaydın idrar testlerine pek güven olmuyor .Yani bugün 9uncu gün senin. Ne zaman beta hcg günün

aradigimda 11 tane toplandi 6 tanesi orta olgunlukta dollenmesini bekliyoruz dediler... biraz umudum kirildi
Hiç kırılmasın canım. Benim 8 tane toplanmıştı 4 tane kalmıştı geriye sağlıklı olan. 2 si transfer edildi 2 embriyo da donduruldu. Sen daha iyi durumdasın

Hiç kırılmasın canım. Benim 8 tane toplanmıştı 4 tane kalmıştı geriye sağlıklı olan. 2 si transfer edildi 2 embriyo da donduruldu. Sen daha iyi durumdasın
Ama 6sıda orta kaliteymiş. pazartesi bidaha arayip durumlari hakkinda bilgi alicam. Bakiyorum hic de basina boyle bisey gelen yok sanirim sabahtan beri arastiriyorm

Ama 6sıda orta kaliteymiş. pazartesi bidaha arayip durumlari hakkinda bilgi alicam. Bakiyorum hic de basina boyle bisey gelen yok sanirim sabahtan beri arastiriyorm
Ona da şükür ya hepsi kalitesiz çıksaydıöyle düşün bir de. Üzülme üzme kendini lütfen. Mutlaka vardır inan ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…